View Full Version : Една не много приятна история за мен
Всеки има проблеми, но както и да е.Ето го и моя.
Има едно моми4е и в продължение на няколко месеца излизахме много често заедно.Един път и признах че я харесвам но тя така малко ме отяза.Сигурен сън в това че ме харесва поне отчасти, но аз не подходих правилно в ситуацията и и признах такива работи.Реших да не с еотказвам и да продължавам да излизам с нея, а нещата не се промениха.Просто нямаше подходящ момент да я целуна или поне аз не го усетих.Бяхме много близки (да поясня тя НЕ ме чувстваше като брат или обикновен приятел) и знаеше че я обичам страшно много, и бих направил всичко за нея.Бих свършил всякакъв вид услуга,бих я защитил дори бих умрял за нея без да ми мигне окото.Много рядко съм и се сърдил а почти не сме се карали.Знам че не ме чувстваше само като приятел, а като нещо повече.Но така и работите не потръгнаха и тя сега си намери приятел.Не и се сърдя. Дори и да искам, но не мога.Никога не бих и се разсърдил.Вече усещам че тя по4на да се отдръпва от мене.Много пъти не съм се предавал но това мисля че вече е краят.Сега се крие от мене и не иска да ми каже за този човек.Е да трудно ми е но предпочитам да ми каже в очите а не да се крие и да се опитва да ме заблуждава по някакъв начин.Не мисля да и казвам и да засягам темата защотот знам че ще ми кипне и ще се скараме и няма да се разделим като приятели.Пък тей де каквото ще да става!Дано е щастлива!
И така какво бихте казали по тая тема?Няма кого да обвинявам знам че виновния съм си аз #-o
NE NE NE [-X NE SI VINOVEN TI NITO TQ.VINOVNI STE I DVAMATA 4E NE STE SE RAZMARDALI :lol: :lol: :lol: NE SPIRAI DA SE OPITVA6 :lol: :lol: USPEH :lol: :lol: :lol: :lol:
e_l_i_z_a
05-27-2006, 06:30
Остави я,за да не се задълбочат нещата повече и да не се оплете още повече ситуацията.
Приятели=Приятели
Приятели,които се обичат по-силно като гаджета=Гаджета
Гаджета=Скъсване(с времето)
Скъсване=Скарване(в повечето случаи)
Скарване=Развалено приятелство
Та...очевидно ти искаш да я загубиш като приятел?
Намери си друга. :wink:
TheMaggie
05-27-2006, 12:40
Остави я,за да не се задълбочат нещата повече и да не се оплете още повече ситуацията.
Приятели=Приятели
Ясно казано :!:
Sunny_stz
05-27-2006, 13:07
Ами 4удя се за едно- как те е харесвала и не те е мислила за приятел ,а пък те е отрязала и е тръгнала с друг?Това немога да го разбера!Някои моми4ета наистина незнаят какво искат,може би трябжа да я забравиш!
sometimes_
05-27-2006, 16:00
Тя е взела своето решение, ти също трябва да вземеш своето, а най-удачното в случая е да я оставиш да бъде щастлива. Знам, че не го искаш, колкото и да казваш пред хората, че и желаеш успех и, че искаш да е щастлива независимо, че няма да е с теб...Знам какво е, тайничко се надяваш те да се разделят и тя да дойде и да ти плаче на рамото... Но щом те избягва...значи има причина, не я търси, просто я остави и гледай напред. Има и други момичета :wink:
xOtkiSsSs
05-27-2006, 21:36
Приятели=Приятели
Подкрепям с 2 ръчички :wink:
Напълно съм съгласен с вас.Явно така ще бъде.Е наистина по принцип много трудно се отказвам от нещо което силно желая но този път ше я оставя.Малко го приемам и като моя лична загуба но фактите са такива.Свикнал съм да губя, но все пак ще ме терзае това че не съм бил толкова търпелив.Но в този случай мисля че търпението не е в голяма полза.Няма да прилагам никаква тактика, ще оставя нещата да бъдат такива каквито са
i pri men ima p0d0ben sluchai ..naistina p0-d0bre q 0stavi ..zasht0t0 ..ak0 primern0 skysa s priqtelq si ...tq shte priticha kym teb..za da si izlee mykite si ... n0 inache bi li d0shla pri teb?!?!...taka sam0 shte te iz0lzva kat0 "dnevniche"..vidqh nqkade taq duma i smisala i :)~
0stavi q ...shte vidish tq sama shte d0ide pri teb
g0re glavata ! :wink:
DevilWish
05-28-2006, 08:55
Приятели=Приятели
Многого точно казано!
honey_reflection
05-28-2006, 09:17
Az nqmam nishto za kazvane.. sluchvat se takiva neshta`!! Nito ti nito tq ne ste vinovni!! Ponqkoga liubovta svurshva losho ili za ediniq ili za drugiq chovek, mn rqdko ostava dulgo - shastliva !!
Аз мисля,че ако започнеш да се ориентираш към друга тя ще го забележи и ще се замисли какво е загубила,ако наистина както ти казваш не те чувства като приятел а като нещо повече...пробвай да намериш друго момиче,огледай се и сам ще видиш-нищо няма да загубиш все пак ;)
Krem4eto
05-29-2006, 19:57
[color=red]Приятели=Приятели
Скарване=Развалено приятелство[color/]
Точно така!
P.S.Това ти ли го измисли?Много е интересно!!!
Приятели=Приятели
Подкрепям с 2 ръчички :wink:a az s 4 =D> =D>