View Full Version : TOI E VLUBEN DO POLUDA V MEN AMA AZ V NEGO NE
MI6LETO 92
05-27-2006, 04:14
NA4I SA 6TE VI RAZKAJA VSI4KO NA KRATKO.TOI E LUD PO MEN O6TE OT PREDI GODINA ,NO AZ SAM S DRUGO MOM4E KOETO OBI4AM BEZKRAINO MNOGO.NIE SME OT EDIN KLAS .TOI E TOLKOVA MIL S MEN......AMA AZ NE MOGA DA MU OTVARNA SAS SA6TOTO #-o PODARQVA MI ROZI ,OBQSNQVAL MI SE E HILQDI PATI V LUBOV,NO AZ NE MOGA :smt005 MN MI E GADNO.TOI DORI E PLAKAL HILQDI PATI ZA MEN I KATO NI GLEDA KAK SE CELUVAME S GADJETO MI...........STAVA MN KOFTI [-o< POMOGNETE MI PLS.KAK DA MU KAJA 4E NQMA DA SE POLU4I NI6TO :? :( TAPO AMA MI E MN GADNO :( HHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLPPPPPPPPP PPPPP MMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
black_dimond
05-27-2006, 08:16
shtom imash priqtel koito obichash prosto obqsni che obichash che obichash priqtel si i che nishto ne moje da se poluchi mejdu vas
shtom imash priqtel koito obichash prosto obqsni che obichash che obichash priqtel si i che nishto ne moje da se poluchi mejdu vas
da i toi 6e kaje "okei aide da sme priqteli iee 6e te gledam seki den kak se mlqska6 s drugi i 6e mi razkazva6 si4ko za gadjeto si.... ako iska6 6e hoda da ti kupa damski prevruzki"
black_dimond
05-27-2006, 08:40
e kato tq ne izpitva nishto kum nego kakvo da napravi da skusa s priqtelq si koito obicha za da trugne s nego ot sujalenie
Nadelina
05-27-2006, 09:23
Ostavi si neshtata taka kakto sa .. ne mojesh da napravish nishto...nito mojesh da skasash s priatelq si...nito pak da tragnesh s toq det ta obicha..neka si te obicha...ne mojesh i ti da stradash pri polojenie che trqbva da si na sedmoto nebe ot shtastie .. :P
Ostavi si neshtata taka kakto sa .. ne mojesh da napravish nishto...nito mojesh da skasash s priatelq si...nito pak da tragnesh s toq det ta obicha..neka si te obicha...ne mojesh i ti da stradash pri polojenie che trqbva da si na sedmoto nebe ot shtastie .. :P
pa po-skoru da :::
Не си длъжна да отвръщаш на чувствата на всеки; Не си виновна за това , че някой иска нещо от теб, което ти не можеш да му дадеш; Не си длъжнада тръпиш внинамие , което не желаеш (много сконфузна ситуация се получава). Единственото решение е да му кажеш ясно да престане с милите си жестове и настоявание, защото се чувстваш неудобно а така или иначе нищо няма да се получи. Благодариш за вниманието проявено към теб , но най деликатно му обясняваш, че не го желаеш. Ситуацията е неудобна, но не трябва да се чувстваш неловко само от страх да не го нараниш.
[UN]HappY
05-27-2006, 12:27
Kofti sityaciq ama ti ne si vinovna.. Ne mojesh nioshto da promenish.. Moje bi ne trqbva da dopuskash toi da vi vijda kak se celuvate s fr ti.. no v nikak1v sluchai ne se poddavai i ne go s1jalqvai.. na momchetata im minava po-b1rzichko(pone taka s1m chyvala.. ama to pak si zavisi i ot momcheto de.. )
Sunny_stz
05-27-2006, 13:13
Опитай се да му обясниш по деликатен на4ин ,4е неможе да се полу4и нищо между вас!Поне да бъдете добри приятели ,а не да загубите и приятелска връзка!
Krem4eto
05-29-2006, 19:19
Просто му кажи,че не искаш да си разваляте хубавото приятелство!
GreenLadyM
05-29-2006, 19:28
Imam priqteli v absolutno sushtata situaciq!Daje kato slusham imam 4uvstvoto 4e znam koi pishe...tolkova e sushtoto vsi4ko!Loshtoto e 4e ti ne mojesh da nasilvash surceto i 4uvstvata si...a 4oveka koito te obi4a ne moje da razbere zashto ne go haresvash!Nishto ne mojesh da napravish,osven da produljavash da go karash da strada! :-k
NA4I SA 6TE VI RAZKAJA VSI4KO NA KRATKO.TOI E LUD PO MEN O6TE OT PREDI GODINA ,NO AZ SAM S DRUGO MOM4E KOETO OBI4AM BEZKRAINO MNOGO.NIE SME OT EDIN KLAS .TOI E TOLKOVA MIL S MEN......AMA AZ NE MOGA DA MU OTVARNA SAS SA6TOTO #-o PODARQVA MI ROZI ,OBQSNQVAL MI SE E HILQDI PATI V LUBOV,NO AZ NE MOGA :smt005 MN MI E GADNO.TOI DORI E PLAKAL HILQDI PATI ZA MEN I KATO NI GLEDA KAK SE CELUVAME S GADJETO MI...........STAVA MN KOFTI [-o< POMOGNETE MI PLS.KAK DA MU KAJA 4E NQMA DA SE POLU4I NI6TO :? :( TAPO AMA MI E MN GADNO :( HHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLPPPPPPPPP PPPPP MMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
da na teb ti e lesno da si s tozi koito obi4a6 id a ne ti dreme za tozi koito obi4a teb...prosto ne znae6 kakvo e da obi4a6 momi4e i da q gleda6 kak si prekarva gotino s dugi mom4eta...moje da ti e gotino s tozi v momenta no sled vreme nqma da e taka...
takuv e problema na bulgarite za6toto vseki gleda na nego da mu e dobre.v su6tiq slu4ai ti gleda6 s tova mom4e da ti e dobre bez da misli6 dali toi e iskren ili te obi4a....
Samo znam 4e razbiva6 sarceto na mom4eto koeto te obi4a i lee sulzi za lubovta na jivota si...
Za takiva ne6ta 4ovek trqbva da ima golqmo surce...ne malko samo kolkoto za nego.
MI6LETO 92 .... phahahahah 92 i ludo wluben ... zle si we :] nedei otkacha ..
strawberry1988
05-30-2006, 22:41
obqsni mu kak stoqt ne6tata,4e si ima6 pritel,koito obi4a6 i t.n.Tova e nai-dobriq varqnt
FikyScHetOo
05-31-2006, 06:40
остани си с гаджето щом го обичаш, а на момчето му обясни всичко...
Преди една година харесвах едно момиче от моя клас. Бях здраво хлътнал по нея. Държах се много мило с нея, подарявих й разни работи, излизахме заедно. Всичко вървеше много на добре.Но...(винаги има това но) се оказа, че тя много ме харедсва, но само като приятел. Тя просто ме остави да хлътна по нея и накрая ми каза, че иска да сме само приятели и нищо повече. Разбрах всичко това след като видях, че си има гадже, която тя криеше от мен доста дълго време. Беше ми много кофти за известно време, както и на нея. Но при тази ситуация трудно може да се направи нещо. Но аз знам защо ми беше толкова гадно на мене, защото по онова време тя беше единственото момиче за мен. Недей да се впрягаш толкова, каквото е такова. Опитай се да го накараш да повярва, че ти не си единственото момиче за него. Ако искаш да му помогнеш запознай го с други момичета, които познаваша и мислиш, че ще ну допаднат. Това може би е единствения начин да му помогнеш. Също така опитай се да си малко по-строга с него. Не му показвай, че се колебаеш. Просто го отрежи. Може да му е много неприятно в началото, но при тази ситуация, повярвай ми за негово добро е.
О, какво те бърка, че някой си бил влюбен в тебе?? Знаеш ли колко ще ги имаш такива обожатели досадни. Ти ако си влюбена в някой и той не те обича, да не мислиш, че ще се тръшка за тебе? Пък и ти си само 92 набор...Каква любов може да има на тези години?? Лапешки простотии...
Абе гледай си живота и не се тръшкай за всеки, който ти подарява розички.
NeSTa_86
05-31-2006, 11:50
istinata mu e maikata.......lujata vodi samo do problemi
НеЛогнат
05-31-2006, 12:00
Ами много внимавай как ще му го кажеш защото може да стане много лошо за Гаджето ти ако ме разбираш...
MI6LETO 92
06-06-2006, 08:51
MS NA VSI4KI I NE SAM 92 A 90 NE E MNOGO NO VSE PAK.........BLAGODARQ :lol: :-D :D
Нищо не можеш да направиш. Бтв, мислех, че изрази като "обича ме до полуда" ги има само в сериалите.
Brrrrrrrrrrrrr
06-06-2006, 09:03
6tom obi4a6 gadjeto si kaji na mom4eto vsi4ko. No ne badi mnogo tvarda za6toto moje6 da go narani6. :wink:
MI6LETO 92 .... phahahahah 92 i ludo wluben ... zle si we :] nedei otkacha ..
Евалата...И на мене ми е супер смешно :lol: :lol:
IKisseDAGirL
06-06-2006, 13:40
da na teb ti e lesno da si s tozi koito obi4a6 id a ne ti dreme za tozi koito obi4a teb...prosto ne znae6 kakvo e da obi4a6 momi4e i da q gleda6 kak si prekarva gotino s dugi mom4eta...moje da ti e gotino s tozi v momenta no sled vreme nqma da e taka...
takuv e problema na bulgarite za6toto vseki gleda na nego da mu e dobre.v su6tiq slu4ai ti gleda6 s tova mom4e da ti e dobre bez da misli6 dali toi e iskren ili te obi4a....
Samo znam 4e razbiva6 sarceto na mom4eto koeto te obi4a i lee sulzi za lubovta na jivota si...
Za takiva ne6ta 4ovek trqbva da ima golqmo surce...ne malko samo kolkoto za nego.
а какво според теб трябва да направи тя не ми ясно?! да зареже приятеля си, когото обича, да го накара да страда така, както е страдало другото момче, но едновременно и тя да бъде нещастна... това ли трябва да направи?
и след като пуска тази тема, едва ли е толкова безчувствена, колкото казваш.. има момичета, на които изобщо не би им пукало за това момче, а тя поне му съчувства, съжалява, че той трябва да страда :roll:
но понякога така се случва, никой не е задължен да жертва собственото си щастие заради чуждото :? съжалявам, че и на теб ти се е случвало подобно нещо, гадно е, но момичето не е виновно... все трябва да е с един от двамата и все някой ще страда
какво да направим сега, че обича единия, а не другия
ако беше обратното пак щеше да има пострадал.. просто няма изход... а той все някога ще я забрави - нищо не е вечно, още по-малко пък болката :)
а 6то не навие6 гаджето ти да праите тройка!!!!!!!
cskamoni4ka
06-06-2006, 16:34
Просто му обясни..елементарно е.
otchaqnata
06-07-2006, 11:13
Ostavi si neshtata taka kakto sa .. ne mojesh da napravish nishto...nito mojesh da skasash s priatelq si...nito pak da tragnesh s toq det ta obicha..neka si te obicha...ne mojesh i ti da stradash pri polojenie che trqbva da si na sedmoto nebe ot shtastie .. :P i az sam na tova mnenie
Da_Bitch
06-07-2006, 12:42
!!!