View Full Version : Кървене след постинор
Здравейте,
много съм притеснен за моята приятелка. Случая е следния правихме секс и се наложи да пие постинор. Това стана 1 ден след като цикала и беше свършил. След няколко дни и се появи леко кървене, а снощи ми каза, че кърви сеедно и е дошло, това е едва 10 дена след местроацията й. Нормално ли е моля ви дайде някое мнение че ще откача от притеснение ](*,)
В интрукциите на Постинора(ИНСТРУКЦИИТЕ НА КОЕТО И ДА Е ЛЕКАРСТВО СЕ ЧЕТАТ ПРЕДИ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА) пише, че може да настъпи разстройство в цикъла(или да има други странични действия) т.е. да дойде по-рано или по-късно от обикновено. Все пак е добре да се консултирате със специалист.
да но денес е събота и лекаря й не е на работа. за това ви моля ако на някой му се е случвало подобно нещо да сподели защото ми е много гадно за момичето ми :smt010
Имайки предвид, че е пила постинор, може да се каже, че това е "нормално". В крайна сметка в момента нищо не можете да направите и не трябва да правите. Но приятелката ти да отиде на доктор при първа възможност. Надявам се да няма проблеми, а ти се успокой. Станалото, станало.
Мерси за савета. Ма при сичките тея ужасий дето прочетох кисти мисти и кви ли не работи кажи ми как да не се притесня.
a sled kato ste pravili sexs kato i e svur6il cikula za6to e vzela postynor vuob6te ](*,) ](*,) ](*,)
ne ste go pravili 3-4-5 i pove4e dni sled kato i e svur6il cikula ....
nqmalo e za6to da go pie. to ako taka lesno stavaha bebetata. :mrgreen:
Q predi da se na6lqpate sledva6tiq put otdelete 15 min. predi tova da popro4etete malko literatyra
PleasureSeeker
05-27-2006, 11:56
нормално си е....поне така сам чувал...
bloody_angel
05-27-2006, 12:02
Постинор да не е някакъв вид витамини, наблъскано е с всякакви хормони и химии и понякога се получават странични ефекти :-s
Postinor Duo е лекарствен продукт, който служи като т.н. спешна контацепция. Демек хапче против забременяване, което се пие инцидентно след половия акт. Може да се намери в обикновените аптеки без рецепта, но трябва да се знае, че може да има МНОГО И ОПАСНИ странични ефекти. В опаковката има 2 хапчета като първото е приема възможно най-скоро след акта, но до 72 часа, а второто 12 часа след първото. Колкото по-бързо се изпие, толкова по-голям е шансът да помогне. ПРЕДИ УПОТРЕБА ВИНАГИ ЧЕТЕТЕ ОПЪТВАНЕТО, за каквото и лекарство да става въпрос.
`Death`Whore`
05-27-2006, 19:19
Постинор кара яйцеклетката да бъде изхвърлена /стана малко объркано, но така го измислих/, а тя бива придружена с кръв. Такова кървене трябва да има.
Martichka
05-30-2006, 16:13
Nqma stra6no spored men.Kolko dni i te4e sled postinora razbira se ? Poneje pri men ima6e podobna situaciq 10-tina dena sled tva pak i 3 dena mi te4e a poprincip e 5. JIVA SUM ako tova te uspokoqva xixix ama 4etete oputvaniqta naistina
^^_MaLkoTo_InChi_^^
05-30-2006, 16:16
Здравейте,
много съм притеснен за моята приятелка. Случая е следния правихме секс и се наложи да пие постинор. Това стана 1 ден след като цикала и беше свършил. След няколко дни и се появи леко кървене, а снощи ми каза, че кърви сеедно и е дошло, това е едва 10 дена след местроацията й. Нормално ли е моля ви дайде някое мнение че ще откача от притеснение ](*,)
не си ли чел че това е един от страничните ефекти на простинора който може да се появи след приемането му ?
Black_Witch
05-30-2006, 16:42
Аз досега от никой не съм чула,че няма проблем с менструацията си след приемането на Постинор.И то в доста продължителен период от време...даже имам една дружка,която го пи преди около година и цикъла и стана непостоянен...не и тече чиста кръв...идва и когато му скимне :?
shadow4e
05-30-2006, 20:44
Постинор кара яйцеклетката да бъде изхвърлена /стана малко объркано, но така го измислих/, а тя бива придружена с кръв. Такова кървене трябва да има.
eто това е истината :) то трябва да кърви в по-голямата част от случаите е така и на мен ми дойде на 4-тия ден след постинора,ама не ес шашнах :)така трябва да е! а после ще й дойде пак след 3 седмици,или там,когато трябва да й дойде,не се шашкай :)
He3HauKa
05-30-2006, 21:41
Normalno ! Prosto e ttrqbvalo da prochetete opytvaneto prilojeno v opakovkata tam sa obqsneni stranichnite efekti :lol:
martinaaa
08-05-2006, 16:04
Здравейте,имам въпрос към вас свързан точно с този постинор.случая е следен: преди седмица спах с приятеля ми и и се скъса презерватива...той не беше свършил но в презерватива имаше малко сперма или може и да не е било сперма... днес е 5 ден от както пих постинор и въпросът ми е кога трябва да ми дойде 3 4 дена след като съм го пила или около датата на цикъла ми..незнам объркана съм помогнете ми :smt010
shakesstz
08-23-2006, 06:46
От тези хапчета опада яйцеклетката и деректно на момичето и идва червената вълна :) няма защо да се притесняваш щом и е дошло ... няма страшно това е нопмално ...
SpAcE_LaDy
08-23-2006, 07:03
HORA I AZ SUM ADSKI PRITESNENA, ZA6TOTO I NA MEN MI E PO SU6TIQ NA4IN! NORMALNO LI E NAISTINA? ZA6TOTO NA MEN MI SVUR6I PREDI 2 SEDMICI CIKULA, MINALATA SEDMICA PIH POSTINOR I SEGA PAK MI DOIDE? NORMALNO LI E?
SpAcE_LaDy
08-23-2006, 07:10
Здравейте,имам въпрос към вас свързан точно с този постинор.случая е следен: преди седмица спах с приятеля ми и и се скъса презерватива...той не беше свършил но в презерватива имаше малко сперма или може и да не е било сперма... днес е 5 ден от както пих постинор и въпросът ми е кога трябва да ми дойде 3 4 дена след като съм го пила или около датата на цикъла ми..незнам объркана съм помогнете ми :smt010
emi mili4ka, az sum pila postinor 2 puti, purviq put mi doide v normalnoto z idvane vreme, a vtoriq put - v momenta, kakto napisah i po-gore mi doide edna sedmica sled kato go izpih, a predi 2 sedmici mi svur6i cikula, i sega pak, no ne e ba6 kato normalnoto te4enie, a e po-tumen cvqt, koto me pritesni.. off, ujas.. spoko, macka, normalno e i v dvete situacii.. mai :shock:
Напълно НОРМАЛНО е! Очаквайте абсолютно всичко от постинора. Всичко е нормално за постинора. Може изобщо да не ти дойде 2-3 месеца, може да ти дойде на 17-тия ден от цикъла ти, може да ти дойде няколко пъти. Напълно нормално. Тия хапчета тотално ви объркват организма. Разтройват ви цикъла отвсякъде.
Що не се сложи една важна тема "Страничните ефекти на постинор дуо", ебаси!
Ice_Queen
08-23-2006, 10:35
Значи ето ти ситуацията при мен : секс - > гаф - >постинор до 72 часа!
След 4-5 дена ми дойде пак ! Беше си както обикновеннен цикъл . На следващия месец ми се изместиха датите малко. До колкото помня в упътването пишеше ,че ако до 3 часа след приемане има гадене и ако повърнеш -трябва да приемеш още 2 таблетки.
Успех!
_tweety_sweety
08-23-2006, 10:49
Абе,хора,как ги взиате тези таблетки.Това да не са ви витамини.Наблускани са с всякакви хормони.Две таблетки Постинор се равняват на два блистера противозачатъчни.Напълно нормално е да кървиш след поглъщането на такова количество хормони.
ПИПИЛОТА
02-21-2007, 16:27
Хора,аз след като пих постинор ме налегна вълчи глад...не искам дастана толумбичка!!!една приятелка е напулняла с 4 килца...какжо да пражя,да ям ли ?! оххх
anonimus
03-20-2007, 16:50
за вас незнам, но аз взех хапчетата и двете наведнъж, горе-долу 24 4аса след секса, сега е другата вечер, а аз още не чувствам нищо... смисал не кървя, не ми е дошло, но някак си странно ме боли корема... какво може да е ....????
n1ght_shadow
03-20-2007, 17:12
Пуснато на: Сря Фев 21, 2007 7:27 pm
gledaite datata na poblikuvaneto e da e*a i nekadarnicite vi da e*a
ae lock