View Full Version : Едно наистина добро предложение за форум `Секс`
Monogamna
05-27-2006, 10:05
Здравейте,
имам предложение за форума, което не е никак лесно за изпълнение, но пък мисля, че ще спести безброй нерви и ще е едно чудесно улеснение за форумците. Става въпрос за следното. Предлагам в една голяма тема надълго и нашироко да се напише цялата информация за основните елементи в секса, т.е една тема-майка на всички повтарящи се. Тема, в която почваме от там, че обясняваме какво е секс, какъв бива, кое как се прави, какви са опасностите, презервативи, и т.н и да се заключи. След това който има личен проблем, на който не е намерил отговор в темата-майка може да направи своя тема, а не всяка втора тема да е `как се прави фелацио` или `може ли да е забременяла` . Но темата майка трябва да е наистина изчерпателна. Мисля, че това е трудно, но не и невъзможно за изпълнение и си заслужава времето и труда. Аз лично ще се заема, ако има и други ентусиасти нека посъберат информациа откъдето могат, но само достоверна. И да измислим нещо. Кажете допада ли ви идеята.
v samiq site ima mnogo inf, potursi tam moje da nameri6 ne6to interesno
bloody_angel
05-27-2006, 10:11
Хм , а в първите 3 "ВАЖНИ теми" какво ли има ? :roll: Ако имаш желание , можеш да ги допълниш :wink:
sometimes_
05-27-2006, 10:25
Дори и да се направи такава тема, никой няма да си направи труда да я прочете. Както не се четат и другите Важни теми. Просто на всички им е по-лесно да пуснат някоя безмислена тема, на която отговор е даден хиляди пъти. Хубаво е, че имаш желание за това, но няма смисъл. Пак ще си има хиляди теми от рода на "Ми потърках си п****та в крака и, може ли да е бременна?". :wink:
Monogamna
05-27-2006, 10:35
Дори и да се направи такава тема, никой няма да си направи труда да я прочете. Както не се четат и другите Важни теми. Просто на всички им е по-лесно да пуснат някоя безмислена тема, на която отговор е даден хиляди пъти. Хубаво е, че имаш желание за това, но няма смисъл. Пак ще си има хиляди теми от рода на "Ми потърках си п****та в крака и, може ли да е бременна?". :wink:
Ами трябва да се превъзпитат подобни потребители, а начинът ще е темите им да се трият безкомпромисно. Ще видиш как като се изтрият 10-20 такива теми вече никой шегаджия няма да си прави труда да ги пуска.
PleasureSeeker
още 1 важна тема :D доволна работа..
Monogamna
Хм , а в първите 3 "ВАЖНИ теми" какво ли има ? :roll: Ако имаш желание , можеш да ги допълниш :wink:
Има, но пак са разпокъсани и недостатъчни като обхват и разнообразие на информацията. Смятам, че трябва да се поберат в една голяма тема + още доста информация
Monogamna
05-27-2006, 10:39
v samiq site ima mnogo inf, potursi tam moje da nameri6 ne6to interesno
Аз ще го намеря, но проблемът е, че както изглежда всички търсят във форума, а не четат в сайта за съжаление. И не го правя само заради мен, а заради теб, заради всички - да е по-лесно за всички ни. А и като каза търсене - помисли, колко теми завършват с коментар от някой, който гласи `потърси в търсачката, има хиляда такива теми` Смятам, че ако моята идея се осъществи това ще се спести или ще намалее в големи проценти.
sometimes_
05-27-2006, 13:10
Наистина хубава идея, но простотията няма край. Както казах - винаги ще ги има тъпите темички и винаги ще има идиоти, които ще си пишат простотии на воля, простото защото така е по-лесно. Иначе аз съм твърдо "ЗА" такава тема, но тя нищо няма да промени... Пък и честно казано малко ще ми липсват простоватите темички, няма да има на какво да се смея :mrgreen: .
thirteen
05-27-2006, 13:43
Идеята е добра,но всеки си има проблема за важен и иска да му се отговори индивидуално...за това само постват еднакви теми..имат си проблемите за по-особени от на другите.
NeSTa_86
05-27-2006, 14:40
:mrgreen: диобра идея
`Death`Whore`
05-27-2006, 19:17
Идеята е добра, обаче!
1. Не вярвам някой да се заеме с това.
2. Почти всеки, който пише тема в раздел "секс", казва, че е спешно и не му се търсило. А търскачката не е трудна за употреба. такъв човек ще си направи ли труда да види втората тема в раздела?
Добър ден,
в момента има 3 изчерпателни теми, които обхващат в себе си доста голям спектър от информация. Ако имаш желание - винаги можеш да допълниш някоя от тях.
Не можем да забраним на хората да пускат персоналните си проблеми, а тези които звучат несериозно или се припокриват с нещо от гореизброените - ще се заключват така, както и в момента си се заключват. :)