PDA

View Full Version : Problemi v uchilishte

Miteto
05-27-2006, 16:29
Pomognete, molia vi
Az sum na 15 god.
Ne mi se podigravaite, no uchitelkata mi po fizika e na 24 godini i me vuzbujda adski mnogo. Vseki put, kogato vliaza v chas imama CHUCOVISHTNA erekcia i mi e neudobno da izliaza na duskata, za da me izpitat. Veche imam dve dvoiki zarad tova i ne znam kakvo da pravia. Naistina, mnogo vi molia, kakvo da pravia, da si go otreja li?!?!????

hforce
05-27-2006, 16:40
odreji go za da ne ti pi6e 3ta dvoika.... ne ne go reji, puk i da go odreje6 kakvo tolko, no vse pak ne go reji
a kato tolkova te kefi u4itelkata zavedi q na kafe :) samo s 9 godini e po-golqma ot tebe, spored mene ni6to ne ti pre4i da q zabie6, e huu de malko sa v pove4ko godinkite no vse pak, ima edin laf hvani si kak da te otraka sigurno znae6 taka 4e deistva a i prati snimka na taq gospoja da q vidime ko tolko te kefi
mi nosi nekvo po-dulgo qke, teniska kavaika ili ne6to takova za da ne si li4i tolko aide i uspeh sus zabivkata

05-27-2006, 17:07
XA XA XA Vav nikakav slu4ai ne si go reji prosto kogato useti6 4e ti stava si misli za ne6to otvratitelno i gadno nqma na4in da ne ti spadne :-k

Deicide
05-27-2006, 17:19
odreji go za da ne ti pi6e 3ta dvoika.... ne ne go reji, puk i da go odreje6 kakvo tolko, no vse pak ne go reji
a kato tolkova te kefi u4itelkata zavedi q na kafe :) samo s 9 godini e po-golqma ot tebe, spored mene ni6to ne ti pre4i da q zabie6, e huu de malko sa v pove4ko godinkite no vse pak, ima edin laf hvani si kak da te otraka sigurno znae6 taka 4e deistva a i prati snimka na taq gospoja da q vidime ko tolko te kefi
mi nosi nekvo po-dulgo qke, teniska kavaika ili ne6to takova za da ne si li4i tolko aide i uspeh sus zabivkataбраво ве ... да се фане с даскалицата ... мноо умно нема що ...

Пич моя съвет е да не ти пука ... излизай си спокойно на дъската ,,, най -добре ще направиш ако преди час по физика идеш до тоалетната и удариш някоя чекия ,,, така ще освободиш напрежението и не вярвам да ти стане като я видиш ...

MiRaCuLiXbb
05-27-2006, 19:23
mi nosi nekvo po-dulgo qke, teniska kavaika ili ne6to takova za da ne si li4i tolko aide i uspeh sus zabivkataбраво ве ... да се фане с даскалицата ... мноо умно нема що ...

Пич моя съвет е да не ти пука ... излизай си спокойно на дъската ,,, най -добре ще направиш ако преди час по физика идеш до тоалетната и удариш някоя чекия ,,, така ще освободиш напрежението и не вярвам да ти стане като я видиш ...

hforce
05-27-2006, 23:49
продължава да се лигави....
хуу де какво му пречи, мацето е на 24 и го кефи яко, ко като е даскалица е хуу де като я одреже ше му пише само 2ки но пък сме края на годината ако действа бързо може и 6 да му пише :)
ае стига толко.....
сега сериозно....
ходи с дълги трехи та да го прикриваш а и да си личи дреме ти, човешко е, радваи се че става за щяло и нещяло, някой хора въобще не могат да го дигнат

air_wisp
05-27-2006, 23:51
ще го укротяваш като го навираш под колана! пу тва само ти ли неможеш да се оправяш с ерекцията в час :) едва ли ще те видят като си бръкнеш за 2 секунди в гащите :mrgreen: