PDA

View Full Version : mladi roditeli?

MalKa_BLuDnica
05-27-2006, 17:24
zdraveite na vsi4ki sladki tiin4eta..neznam dali go ima toq vupros nqkude am re6ih da go zadam..! ima li nqkoi sred vas koito da sa sggafili i da imat bebe predi da sa stanali na 18? vie ili nqkoi va6i poznati nqma zna4enie?! spored vas trqbva li ako ima dete dvoikata da se ojeni ili kakvo izob6to trqbva da napravi ako nemoje da se mahne bebeto?? i kolko puti ste pravili takiva gaf4eta?

05-27-2006, 17:37
Emi pri men e nqmalo takiva ne6ta poneje o6te ne sam pravila sex,a i dano da ne mi se slu4va.No poznavam dve momi4eta ot kvartala,koito sa imali podobni problemi.I dvete bqha bremenni kogato zavarshvaha 12 klas. I daje ednata be6e nadula korema na bala....oba4e se ojeniha sled tova za gadjetata si i happy end \:D/

ProstoAz
05-27-2006, 18:04
Нито аз имам дете, нито мои роднини, познати или приятели са родили преди да навършат 18.

Защо да не може да се махне бебето? :? Като не може да се махне девойката ще си го роди. Ако бащата не я иска, всеки си живее живота, като младия татко плаща издръжка за детето и това е. Провалени животи, ама какво да се прави.
А това брак, поради наличието на дете според мен е най-глупавото нещо - една съседка така се ожени (но беше над 18). :?

dsa
05-27-2006, 19:18
maikata na edna ot moq klas q e rodina na 16,nachi zabremenqla na 15.ojenili sa se posle sa se razveli,maika i pak se ojeni za drug rodi ot nego dete i se razvede,pak rodi i pak se razvede(moje da vi zvuchi smeshno no e taka-trima muje 3 deca).sushto taka liubovnika i umrq.nqma da spomenavam koi e .pazi boje da chete tazi syuchenichka foruma ](*,)

NeSTa_86
05-27-2006, 20:44
доста хора , които са се оженили на по 15-16 след това се развеждат

TSecret
05-27-2006, 21:28
znam za edno momi4e 89 nabor sia si ima bebence i go rodi normalno pri polojenie 4e e 40 kg napikana,s drehite ama kvo daprai!to na takiva slu4ai se 4udi6 dali da se smee6 ili pla4e6 ama raotata hi4 ne e rozova!Az li4no sam protiv pod 20 da se rajda 6tot si provalq6 jivota!

sometimes_
05-27-2006, 21:59
Една моя бивша съученичка роди, когато бяхме в седми клас (тя е с една година по-голяма, беше останала в същия клас, т.е. е била на 15) роди, а скоро роди и второ дете... ](*,)

air_wisp
05-27-2006, 23:10

майка ме е родила на 18-19 а бащата завършвал гимназия...после се оженили...сега са разведени...мамка му!хора поживейте си малко пък тогава деца :( само децата страдат от това...

Sunny_stz
05-27-2006, 23:37
За щастие не ми се е слу4вало такова нещо, нито на мен ,нито на роднините ми и приятелите!Просто трябва много да се внимава!С кой и как!!!Сега се прави секс безразборно и има много нежелана бременност и т.н.!Когато стане нещо такова,най-4есто двойката е млада и се оставят двамата и това е много лошо за детето!Така 4е в слу4ая те си решават,но те още не са готови за това дете!Или пък ако моми4ето направи аборт!Това убива тялото и направо!Уврежда матката- вси4ко!Може и да доведе до безплодие по-късно!!Така 4е хора много внимавайте!

air_wisp
05-27-2006, 23:49
За щастие не ми се е слу4вало такова нещо, нито на мен ,нито на роднините ми и приятелите!Просто трябва много да се внимава!С кой и как!!!Сега се прави секс безразборно и има много нежелана бременност и т.н.!Когато стане нещо такова,най-4есто двойката е млада и се оставят двамата и това е много лошо за детето!Така 4е в слу4ая те си решават,но те още не са готови за това дете!Или пък ако моми4ето направи аборт!Това убива тялото и направо!Уврежда матката- вси4ко!Може и да доведе до безплодие по-късно!!Така 4е хора много внимавайте!

чухте я :-s

!!! внимавайте !!!

hforce
05-28-2006, 00:07
na edna kom6iika 89 nabor ot klasa i nekva frednka rodila ama pak taka normalno, drugi podrobnosti ne znam, ne znam i za drugi takiva slu4ai

NaughtyGirl
05-28-2006, 13:29
Edna moq susedka rodi na 16 za 1-vi put i posle za 18 pak..sega e na 26...ima si dvete de4ica i e 6tastlivo omujena za tatkoto...zavur6ila si e daskalo normalno,kato maika i e gledala de4icata!!!

Chiana
05-28-2006, 13:41
Мии съученичка на една приятелка, набор 88 сега си има бебче. Била е в цветна бременност. И какво сега си гледка детенцето и му се радва. В крайна сметка не е чак толкова лошо да си имаш дете, макар и само на 18... Пък една друга съученичка на една приятелка е също набор 88 и е бременна, и тя го е искала това дете, в смисъл нарочно е станало и сега ще се женят с приятеля й. Нз аз досега бях твърдо против аборта, но напоследък взех да се замислям. Вярно 15-16 години е прекалено малка възраст да си имаш дете и абортът е задължителен, ноо нз може би след 18 човек трябва да се позамисли... Все пак това си е детенце, една душичка, която може да расте и да ти се радва. Нз и аз ако недай си боже забременея, и ако няма как да махна детето (цветна бременност, ала бала) - еми ще си го гледкам. Ще си живея с приятеля си, ще се оженим и ще си го гледкам. Какво лошо има?? Но никога няма да си дам детето за осиновяване!!! Ще си поема отговорността за действията. Майка на 19... Ох да не дава господ! :-s

ninsy
05-29-2006, 10:33
ами майката на моя приятел го е родила на 17,а сега преди 4 години роди пак и разликата им е 14години.Иначе наистина ..има време за деца да си поживея живота сега пък след 20 ще му мисля :)Въпреки че толкова ми се иска да си имам едно малко сладко бебче даже и 2 ..но това си е голяма отговорност

DitmataMC
05-29-2006, 14:46
Една моя бивша съученичка роди, когато бяхме в седми клас (тя е с една година по-голяма, беше останала в същия клас, т.е. е била на 15) роди, а скоро роди и второ дете... ](*,)

тя да не е циганка ???

а иначе познавам една дето роди в 11 клас от приятеля си,с който преди това ходеха около 1 година.Бременноста беше пълен гаф.Горкия татко искаше да си живее живота,а тя го върза с това дете,уж случайно,но според мен тя нарочно не му е казала,че е бременна докато не е станало твърде късно.сега(1 година по-късно) още не са женени,но са си заедно.вярно,че той и изневерява (на 21 години е),но пък тя не знае и си се радва на живота :wink:

kupondjiikata
05-29-2006, 16:48
Az vinagi sym vnimavala za nejelani bremennosti.Mn me e strah da ne se slu4i,za6toto 6te si opetnq imeto,kakto stana s 1 momi4e,koeto e zabremenqlo na 15,na kolkoto sym i az v momenta. :? :smt086 Maikata na 1 moq biv6a sau4eni4ka e zabremenqla na 16,no e napravila abort,no po-kysno,kogato se e ojenila e rodila neq i sestra i. :-k :-k :?

PleasureSeeker
05-29-2006, 18:29
пази боже...дано не се случва на млади години

Icaki
05-29-2006, 18:53
svetovnia rekord za nai rano rodila jena go durji bulgarka(ciganka) na 8 godini....... v nekvo selo krai kurdjali...........

NeSTa_86
05-29-2006, 20:33
на 8 ?
тцтцтц :smt014 :smt014 :smt014 :smt014

MalKa_BLuDnica
05-29-2006, 22:15
male 8..ujasssssssss.....tva ne e normalno..lleleee ](*,) ](*,) ](*,)

DitmataMC
05-30-2006, 13:55
svetovnia rekord za nai rano rodila jena go durji bulgarka(ciganka) na 8 godini....... v nekvo selo krai kurdjali...........

да роди на 8? абсолютно невъзможно!

Roxy
05-30-2006, 15:50
на една съученичка майка й я е родила на 17.съученичката на една позната роди миналата година,а е набор 90.доста трагична история като се има предвид,че сега живее при родителите на бащата(на 25 беше или нещо такова),а той е в затвора за изнасилване.
иначе и аз не искам да раждам рано,ама ако случайно нещо се случи след като съм завършила училище бих родила

shadow4e
05-30-2006, 16:10
една съученичка на една френдка, 89-та е някъде в 9 месец + - 1 месец,може дори вече да му се радва на бебчето.
аз лично ако бях на нейно място бих направила аборт,убедена съм,че приятелят ми ще би се грижил за нас,ама човек 10 клас как ще се справи....

sladka_metalka
05-30-2006, 16:53
ot moq klas edno momi4e 89 naabor rodi i se ojeni dori predi da rodi...oba4e tq razbra tvarde kasno v 5-6mesec 4e e bremenna(qvno e karala svetna)ima6e o6te edno dr momi4e 88 i edna 87 ama tva stava predi okolo 1godina i dvete bqha bremenni i bqha re6ili da si gi zadarjat oba4e i dvete pometnaha v 7 mesec...mn mn gadno :(

lolipop
05-30-2006, 20:55
dam mn gadno.4ovek tr da msili sglavata si!!!!
ina4e nai mladata maika e na 5 od vqrvate ili ne!!!peruanka e .bila esuper razvita i cikalat i edo6al na 2.5 god.i oditelite i sa gledali sina i kato brat i sestra.tq e bila iznasilena ina4e....dokolkoto 4etoh sinat i eumrql na 45 god ot sarde4na nedostata4nost....tova e absoluten fakt!!!

milanistkata
05-31-2006, 06:51
Moqta nai dobra priqtelka kato sestra mi e e bremenna ot gadjeto i tq e na 18 toi e na 19 i dvamata se obi4at adski mnogo tq ne mu e izneverqvala a toi na neq mai da spored men ne trqbva da obry6ta gryb na moqta priqtelka kakto pravi v momenta a da e do neq i da re6at dvamata kakvo 6te pravqt

05-31-2006, 06:56
миланистката...ти си по-куха от твоята приятелка. Кажи и да нарпави аборт........не съсипвай живота на момчето, а и твоя!

milanistkata
05-31-2006, 07:08
Mom4eto pravi gre6ka a tq nqma da napravi abort dokato ne razgovarqt tova e jivota trudnost prepqdstviq koi ne trqbva da se otbqgvat

Luciferian
05-31-2006, 07:13
Не искам да защитавам никой от двамата но, я помисли... САМО НЕГОВА лие грешката? Нали двамата са си легнали, двамата са се изчукали? Отговорността е ОБЩА, не мислиш ли?

milanistkata
05-31-2006, 07:35
Da,otgovornostta e ob6ta!Aide ve4e ostavete gi namira da se opravqt sami tqhen si e problema i te re6avat ,kakvo 6te pravqt!!!!!!!

Luciferian
05-31-2006, 07:58
Нито им пречим, нито им се бъркаме. Момчето иска съвети - даваме му.Какво толкова?
А ти си предубедена, личи от всичките ти постинги. Разбирам, че ти е приятелка и искаш да я защитиш (може би и аз бих постъпил така), но това не става като засипеш момчето с обвинения.
Ако искаш да направиш нещо добро за нея - хващай я и я води да прави аборт. Няма друг начин явно, да не отлага повече.

п.п. - Милан rulzz!@ :-D
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/thumb/8/8b/Ac_milan.gif/150px-Ac_milan.gif

milanistkata
05-31-2006, 08:23
Mom4eto e obi4a,samo tova moga da ti kaja.Toi spored men se darji kato nqkav piklio.Bqga ot otgovornostite,super neseriozen e.Strah go e da poeme otgovornostta,i vmesto da sedi v forumite i da pi6e glupavi laji ,da si hvane zadnika i da otide da e uspokoi!

Luciferian
05-31-2006, 08:25
Mom4eto e obi4a,samo tova moga da ti kaja.Toi spored men se darji kato nqkav piklio.Bqga ot otgovornostite,super neseriozen e.Strah go e da poeme otgovornostta,i vmesto da sedi v forumite i da pi6e glupavi laji ,da si hvane zadnika i da otide da e uspokoi!
Това баба знае, това си бае... отговорност, та отговорност...
А нейната отговорност къде е? Да вземе кинтите за аборт и да не го направи... това ОТГОВОРНОСТ ли е???

NeSTa_86
05-31-2006, 08:26
Mom4eto e obi4a,samo tova moga da ti kaja.Toi spored men se darji kato nqkav piklio.Bqga ot otgovornostite,super neseriozen e.Strah go e da poeme otgovornostta,i vmesto da sedi v forumite i da pi6e glupavi laji ,da si hvane zadnika i da otide da e uspokoi!хахаха като гледам кви неща пише момчето вярвай ми няма да дойде и на погребението ти!!!!
А и не виждам за кво да лъже....човек, който иска помощ и съвет няма смисъл да лъже! остави го на мира ако мен питаш и си нарпави шибания аборт. Не му прецаквай живота. ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) Между другото той може да се държи като пиклъо, но ти се държиш като .....уф нямам думи просто като разбрах кви е правила!

пп:имах предвид твойта приятелка...

milanistkata
05-31-2006, 08:33
Toi e obi4a nqma drugo kvo da kaja

alex_7777
06-01-2006, 18:41
na men slava bogu ne mi se e slu4valo :)

malkoto^f
09-06-2006, 12:45
maika mi me e rodila na 18 :roll:

09-06-2006, 15:20
edna moq sau4eni4ka se omuji na 15 ama o6te nqma bebe :D

09-06-2006, 19:40
kom6iikata mi rodi na 15 ba6tata e nezvesten,a sega e na 16 jivee s nqkav i 4aka vtoro lape ot nego

Jenninka
09-06-2006, 20:09
ох..дано да няма такива изцепки

christina_aguilera
09-06-2006, 20:28

майка ме е родила на 18-19 а бащата завършвал гимназия...после се оженили...сега са разведени...мамка му!хора поживейте си малко пък тогава деца :( само децата страдат от това...
I pri men e gore dolu syshtoto.Maika mi e zabremenqla na 18 i e rodila na 19,a bashta mi togava e bil na 21.Ojenili sa se predimno zaradi men,vse pak az sym nejelano dete ama kvo da se prai de :? No vse oshte sa si zaedno,dori si imam i sestra na 10 :wink: Ne vinagi ozna4ava,4e kato sa se ojenili rano sled tova shte se razvedat O:)

Tempestjuji
09-06-2006, 21:06

нищо чудно, че ми звучи познато..и моите родители са така..даже не познавам майка си....... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

09-06-2006, 21:24
Така,та по темата.Имам позната,която си роди бебчето,като беше почти на 17,забременя на 16.Сега бебока май е на около годинка,ама не съм я виждала много отдавна.Не знам дали е щастлива,но с таткото си живеят заедно.Познавам още едно момиче,което роди,като беше на 15.Много много не си гледа бебето,родителите я изгониха от тях,живее при приятеля си.Прави доста шумни купони в тях?Ако забременея преди да навърша 18,честно казано не знам,какво бих направила.Дали бих задържала това дете?Може би да?Просто нямаше да мога да прекъсна живота на собственото си дете!Един вид аз предричам съдбата му,то няма право на глас.Едно пропиляно бъдеще,заради моите грешки.Ами ако именно това дете,направеше света по-добър.Ако откриеше нещо велико или помагаше на хората и спасяваше живота им.От друга страна,щях изцяло да завися от родителите си.Те щяха да се сдобият с едно бебе,тей като аз нямаше да имам материалната възможност да го гледам.Ще трябва да забравя за шумния нощен живот!Дали бих могла на този етап от живота ми????

PS Бих искала да попитам,ако момичето забременее,докато е още ученичка,какво става.Може ли пак да ходи на училище след като роди?Или? Мерси за отг.

09-07-2006, 00:09
moq sasedka(ciganka) 92ri nabor rodi predi nqkolko meseca. 4aveto e jivo i zdravo i ni6to mu nqma ama se pak tva e palna glupost :-# =; #-o

krem4et0
09-07-2006, 10:54
Аз и приятеля ми сме на 21 и си говорим,че въпреки безопасния секс,който правим може и да стане фал.Въпросът е,че аз по здравословни причини не мога да правя аборт и ще стане супер гадно.На 21 съм,ако сега забременея ще родя на 22,но не искам.не такива планове имам за живота си.Иначе не познавам такива,които имат бебета преди 18.Аз лично преди 25 не бих родила-не съм готова и това е!

Lorraine
09-07-2006, 10:57
не ми се е случвало... [-o< слава богу

великолепната
09-07-2006, 11:07
аз имам една позната дето е на 18, а майка и я е родила на 15 и са е на 34. случват се такива неща.

koalka
09-07-2006, 11:35
znam za edno momi4e 89 nabor sia si ima bebence i go rodi normalno pri polojenie 4e e 40 kg napikana,s drehite ama kvo daprai!to na takiva slu4ai se 4udi6 dali da se smee6 ili pla4e6 ama raotata hi4 ne e rozova!Az li4no sam protiv pod 20 da se rajda 6tot si provalq6 jivota!Защо непременно трябва да си проваляш живота,ако искаш това дете и ако сте заедно с човека,който искаш да изживееш живота си?Не мога да разбера детето какво ще прачи на живота ти,ако то е желано и ти го искаш?Не мога да разбера.

macka123
09-07-2006, 14:43
един мой съученик е този така наречен гаф
майка му го е родила когато е била на 16
но са се оженили с гаджето и всичко е окс

Violenza
09-10-2006, 09:32
И при мен е същата работа... :(
Прав си, че най-вече страдат децата от постъпките на родителите си...
Но не ги упреквам за това.
Решили са да се разделят и са се разделили...