View Full Version : Ne mi varvi v svirkite!
D3putaMadr3
05-27-2006, 17:24
abe vijte sq imam si mn hubava priqtelka ama tq ne iska da mi....duha
samo me celuva v onaq oblast a ne stiga do pennisa-qvno iska da me drazni li ne6to drugo nz pls nqkoi da mi kaje kak da q nakaram da mi go palne Az kolko sam q lizal a tq edna svirka ne e sklonna da mi naprai EBASI NE6TASTIETO POMOGNETE MI! pLs
MalKa_BLuDnica
05-27-2006, 17:28
emi moje prosto da ne e gotova :-s :-s
emi obqsni i.Kaji i 4e iskash da ti varne udovolstvieto koeto ti si i napravil (kogato q lijesh) kato ti pravi svirki.Ili pak i kaji 4e iskash da pravite frenska lubov i 4e ne mojesh samo ti da deistva6 a i tq ...zashtoto v takav slu4ai tq 6te polu4ava udovolstvie,a ti nqma da si udovotetvoren.Otkritiq razgovor e nai-dobroto re6enie za edin problem! Uspeh :smt007
Alex4enceto
05-27-2006, 17:34
Може да не иска. Тя карала ли те е на сила да я шпакловаш?! Ако не е,не я карай и ти да ти прави свирки [-X Пък и толкова ли е важно за теб да ти прави свирки?????? :smt012
Da naistina tolkova li e vajno da ti pravi svirki.Ima i drugi udovolstviq v lubovta ne samo sex i t.n.
vie mom4etata mai vzehte da ni priemate kato duhalki :twisted: :evil: :twisted:
Ми кажи й - какво ти пука - тя като не те задоволява ти какво й се притесняваш толкова! Ако не иска зарежи я и си намери друга. То ако се кара на принципа : "Ти ако не ме лижеш, аз няма да ти духам" докъде ще стигне работата ? Ще се върнем средновековието само на мисионерска. В секса нещата трябва да са взаимни и с желание, а не насила. Не вярвам да й е толкова гадно да ти направи свирка. Нормално е след като я лижеш и се стараеш да й доставиш удоволствие и тя да се постарае малко. Какви са тия работи не била готова - готава е за секс, а не е готова за свирка. Поне според тия две неща трябва да вървят в обратен ред. Казваш й, ако не ще почваш да я чукаш както на теб ти е кеф и това е. Като види, че не стават така нещата ще го лапне
sometimes_
05-27-2006, 22:26
За да не го прави, значи не иска. Недей да я караш на сила. Тя, ако се почувства готова и ако го иска, ще го направи. Ако и кажеш ще помисли, че си с нея само заради секса...
Обаче момичетата на какви конспирации ви избива... направо ме убивате - ще й каже, че иска свирка и тя ще си помисли, че е с нея само заради секса - секса не е само мисионерска, така че защо да не си поиска и свирка ? Как ги тълкувате тия работи незнам, правите такива логически връзки, които и най-печения детектив не може да измисли. След като са заедно и правят секс, защо да не си поиска човека, още повече, че се старае тя да е задоволена. Разбирам да го прави без да й обръща внимание, тогава нека и тя не прави нищо, ама като не е така, ще трябва да духа
Angel_Girl
05-28-2006, 02:46
abe vijte sq imam si mn hubava priqtelka ama tq ne iska da mi....duha
samo me celuva v onaq oblast a ne stiga do pennisa-qvno iska da me drazni li ne6to drugo nz pls nqkoi da mi kaje kak da q nakaram da mi go palne Az kolko sam q lizal a tq edna svirka ne e sklonna da mi naprai EBASI NE6TASTIETO POMOGNETE MI! pLs
Basi ti obi4a6 li go tova momi4e ili kakvo???Ne vqrvam tq da te e karala nasila da q lije6 taka 4e 6tom tq neiska da ti lije topkite (s izvininie ama se nerva kato vina nqkakva takava tapotiq) ne q karai!!! Ako q obi4a6 i ako darji6 na neq nqma da iska6 ne6to za koeto tq qvno ne e gotova i neiska RAZBRA LI ME SEGA????? A v kraina smetka ti za edna svirka li si we mom4e????
MC_JAMAL
05-28-2006, 07:00
Според мен още не е готова, но щом те целува около пениса един ден ще се престраши спокойно. Ама малко тъпо ми звучи точно това да ти е проблем че не ти върти, нали правите секс какво повече искаш?
NeSTa_86
05-28-2006, 09:11
ей и да се изкъпеш :lol:
Базикам се братле...еми кажи и де ;) те винаги се прават на разсеяни аааааа женска му работа
Ice_Queen
05-28-2006, 09:35
а така ! като не иска не иска! хубост на сила не става!!!!!!не на вс момичета им е приятно ( даже май са много малко тия дето чак имат желание)
а и теб никой не те задължава да я лижеш! ех..
ама тая тема малко на ебавка ми мяза... [-(
Може да не иска. Тя карала ли те е на сила да я шпакловаш?! Ако не е,не я карай и ти да ти прави свирки [-X Пък и толкова ли е важно за теб да ти прави свирки?????? :smt012
=D>
krem4et0
05-28-2006, 13:36
Знаеш ли,че на скоро говорих с мои колежки и се оказа,че само аз правя френска любов на гаджето си.големи момичена на 20-21 години,а не искат.Не можели,било им гадно и прочие.Е и аз си мислех така,ама сега не смятам,че има нещо гадно или гнусно.Просто някои момичета имат такава нагласа.За това не я карай на сила,не я натискай и не настоявай.Когато тя реши тогава.А относно това,че след като ти я лижеш тя трябва да ти върне жеста-супер огромна глупост.В секса няма трябва,а искам.Аз никога не карам гаджето ми да прави нещо,което не желае,правил ми е френска може би 7-8 месеца преди аз на него но никога не е настоявал.даже беше приятно изненадан когато реших и действах,но това ми дойде импулсивно.за това почакай и не я карай на сила.като не ще,а ти искаш ще търпиш и толкова!
Ми много ясно, че няма да иска, АКО Е СВЯСТНА ДЕ, т. е. да не е курва като 90 процента от момичетата. Замисли се само колко е унизително за едно момиче да го смуче. Аз никога няма да искам от моята приятелка да ми прави такова нещо, а тя ако иска да го направи по нейно желание - спирам я. [-X
Ми много ясно, че няма да иска, АКО Е СВЯСТНА ДЕ, т. е. да не е курва като 90 процента от момичетата. Замисли се само колко е унизително за едно момиче да го смуче. Аз никога няма да искам от моята приятелка да ми прави такова нещо, а тя ако иска да го направи по нейно желание - спирам я. [-X
mi ti si tuBBBB
via_dolorosa
05-28-2006, 15:16
90 % от момичетата са курви ли ? :-D По твоите критерии така като гледам 98 % са ... въпреки , че не мога да разбера какво разбираш под курва , при положение , че в секса всичко , което носи удоволствие е позволено ...
ХаХАхах ...Ьъь.... този анонимния, който не иска да си влезне с акаунта...
Пич, ти в коя епоха живееш !? Значи... ако добре съм те разбрал... Едно момиче, ако ми направи свирка... въпреки че ми е гадже или може би дори жена... то това автоматично я прави КУрвА !? Баси якото разбиране дето имаш..! То сигурно и ти не смееш да направиш нищо повече за нея, а !? Ае няма значение... не пиша да говоря с теб, ами с отчаяния човечец, който е пуснал темата..
Та така...... Поговори с приятелката си върху това... и разбери защо не иска.. После не бъди много натрапчив, но по-лесно ще й въздействаш по някакъв начин, когато знаеш точно как се чувства тя и защи не иска.... Ти сам ще усетиш какво да направиш.... ти си я познаваш... 8)
Успех
напълно подкрепям WaKo.как така ше е готова за секс,пък да прави свирки не.сигурно повечето дето викат "ми кат не иска не трябва" мрън мрън секс не са правили,пък камоли да са виждали пишка.
решението на проблема на пича е да й кажеш че ти е тъпо че ти толкоз я работиш пък тя нищо не ще да направи.да се засрами малко