View Full Version : объркана съм
Гаджето ми иска да спи с мен ходиме от доста време обича ме и ме изчаква но вече не се здържа....
а мен ме е страх не знам после дали няма да се промени нещо....объркана съм искам го,но толкова въпроси ме преследват....
страх ме е от кървенето ако има такова........и от болката..... ](*,)
аз съм на 16 не мисля че е добра възраста за секс но е неизбежно не че може да ме накара на сила....никога няма да го направи аз го възбуждам но не стигаме до секса никога защото нещо ми става или просто страхът ме надвива а не искам да го загубя :smt012 .....
ShMaTkaTa
05-27-2006, 20:39
ne e vaprosa v sex-a v edna vrazka,a i mislq che e normalno ot 16 da se po4ne.mislq che trqbva da saberesh sili i shtom ti go obichash i vaobshte vzaimootnosheniqta vi sa s-r da se pristrashish da go napravish,prosto trqbva da si sigurna dali iskash s nego..v jivota vinagi ima greshki taka che nishto ne gubish!a za karveneto pri vseki e individualno,pri men imashe 3 kapki krav..taka che spoko a i bolkata ne e golqma ako toi vnimava!uspeh v nachinanieto :wink:
MalKa_BLuDnica
05-27-2006, 20:40
bez sex v edna seriozna vruzka i to s lubov trudno se izdurja...normalno e da te e strah purviq put ...ako go obi4a6 i ako si sigurna 4e toi te obi4a..prestra6i se :smt009
blagodaria ti macko :oops: naistina mislia 4e toi e 4oveka po dobre toi ot kolkoto niakoi na koito niama da mu puka a i toi e na 19 i mislia 4e ima ve4e dosta opit nadiavam se da e vnimatelen :smt017
toi kaza 4e i nego go e strah za6toto ne e spal do sega sus momi4e na koeto 6te mu e za 1 put no 6te pogovoria s nego mai taka e nai dobre
SmiLe_BaBy{P}
05-27-2006, 20:44
Има 2 изхода от тази ситуация - или да му пуснеш или да не му пуснеш.Помисли си първо от какво се страхуваш - от болката или от това да не го загубиш ако му откажеш да правиш секс с него.Ако не се чувстваш готова просто не го прави.Никой не може да те задължи и да го правиш.Ако пък проблема е само в болката...просто не се притеснявай - болката ще я изтърпиш, нищо особено не е.Ако го обичаш го направи за него, а кой те обича ще те разбере и ще продължи да те чака...
то ще чака месец,два,три-година и какво от това след като той няма да и е верен.след като не получава секс от теб колкото и да не ти се иска и да не ти се вярва ти не си единствена.момчетата изпитват много по-голяма нужда от секс от колкото момичетата и колкото на скромни да се прават и дори наистина да те обича това няма да го спре да ти изневери,защото когато ти се прииска нали знаеш че много много не му мислиш къде кога и с кого.после може да съжеляваш но станалото си е станало.за това ако искаш връзката ви да върви ако мислиш че той е човека с когото би искала да го направиш и че след това няма да съжеляваш не виждам какво чакаш още , но повярвай ми секса прави чудеса, колкото и да те оверява че това не е най-важното за него..... успех
barbi-DOLL
05-28-2006, 09:04
pri mene slu4aq e analogi4en, a vie kolko wreme hodite , prosto prekrasno te razbiram , dori godinite ni sa ednakvi
Ako te obi4a istinski 6te te iz4aka.Ako pak te zareje za6toto ne iska6 da spi6 s nego zna4i e golqm kreten i ne te zaslujava!
krem4et0
05-28-2006, 13:28
SheLLia не съм съгласна с теб ще извиняваш много.Защо мъжете да искат повече секс,че аз искам повече от гаджето си.защо след като не му пускаш ще ходи при друга -абе ние с гаджето ми ходехме година и половина преди да си легнем и нито 1 път не съм чула ти не ми даваш секс отивам при друга.даже на скоро той ми каза,че ако аз в края на крайщата след толкова време не си поисках той никога нямало да ми поиска секс.Така чи има различни хора!Не поставяй всички под общ знаменател!
polovin godina hodime barbi-DOLL
Ako te obi4a istinski 6te te iz4aka.Ako pak te zareje za6toto ne iska6 da spi6 s nego zna4i e golqm kreten i ne te zaslujava!
na takiva typi izkazvaniq nai im se kefq :-# \:D/
Stiga ma..stiga s tez kli6eta..toi da ne e robot..koi znai ot kolko vreme hodqt..da izdyrja tolkoz vreme bez sex mom4eto..
Ti nal go obi4a6 (kym pisatelkata na temata), kat go obi4a6 na4i si gotova da dade6 si4ko za nego..vkl i devstvenostta si..;)..aide bez toq strah :)..ne e koi znae 4aaak tolkova golqma bolka..6te goprejivee6 nikoi ne e umrql ot pyrviq si pyt ;)
обещавам ви че когато го направя ще го напиша тук :-D
Mila...ako ne go pravish samo zaradi "bolkata i kyrveneto" znachi si malko glupava #-o ...nqma da ti iztekat chervata prez onaq rabota ne se bezpokoi..a bolkata ne e chak tolkova silna i az si misleh che shte me boli ama...ne me bolesh koi znae kolko....sled tova stava m,n priqtno povqrvai mi
Of vij se be na 16 si horata v dne6no vreme go praviat na 13
ima6 perfektnata vuzmojnost da go napravi6 znae6 li kolko hora me4taiat da go napraviat purvia put s 4ovek koito obi4at i sa hodili dostatu4no dulgo vreme s nego, no pove4eto go izpuskat toia moment......... v momenta ti ima6 perfektnata vuzmojnost. Spored men ako sega ne go napravi6 6te sujeliava6............. no tvoia si rabota prosto
Don't worry, be happy!
NeSTa_86
05-29-2006, 11:57
пусни му на човека ма :evil:
alex_7777
05-29-2006, 20:56
emi napravi go kogato se po4uvstva6 gotova.....
pitbullbg
05-29-2006, 21:03
ami.. trqq da se otpusne6 ako taka se misli6 za karveneto za bolkata(ima re6enie za tezi raboti a i ako e opiten priqtelq ti 6te se postarae da ne te boli...) nqma da stane ni6to pomisli hubavo kakvo iska6 ne vqrvam 4e ne6to 6te se promeni v 4ustvata moje da se zasilqt.... za da mine gladko si4ko trqq da si spokoina... aide uspeh ;]