Влез

View Full Version : trqbva mi mnenie

05-28-2006, 18:40
Az da pitam s edna priqtelka spahme zaedno ama se skusa prezervativa i az osetih malko po kusno, no ne sum svurshval v neq vuzmojno li da e bremenna??? moq nqkoi da kaje shtto ne znm kvo da mislq? ](*,) ](*,)

djigi
05-28-2006, 19:00
Ех, "То възможност винаги има". Ако знаеш кой ден й е след цикъла ще е малко по-точно....

a_curious_girl
05-28-2006, 19:05
Ми.....възможно си е ......я по-добре поговори с нея......ако ти стиска де....иначе как можем ние да ти кажем :-k

:(
05-28-2006, 19:19
az sum q predopredil ako ima neshto da kazva dokato e vreme 4e posle stava slojno ama ne sum svurshval deba ama ima nekva malko veroqtnost!!!!

alex_7777
05-28-2006, 19:55
veroqtnost ima...no dali e malka ili golqma ne moje da se kaje,nai dobre pogovorete ili za da ste po spokoini neka otide na lekar

..
05-28-2006, 20:15
be shte vidq kvo da pravq napravo sum qko spekk

TSecret
05-28-2006, 20:40
test test sure check sure check

MiRaCuLiXbb
05-28-2006, 20:45
Споко е, щи кажем магазин за евтини детски дрешки, нема страшно...

05-28-2006, 21:05
Споко е, щи кажем магазин за евтини детски дрешки, нема страшно...

radica1
05-28-2006, 21:19

da be spoko verno hodi pii 1 kafe moe i film da izgleda6.to vika6 72 chasa sa mnoo vreme,na koi mu puka.are leka ve4er i da se napie6!

SmoKy_mC
05-28-2006, 21:32
Споко е Бро ... няя се притесняваш ... штом не си се празнил в нея ... буди спокоен ... освен ако не сте го правили 2-рия път ... сичко е ОК .. ама наистина ште е добре да се иде на генеколог ;)

SuN4o_F
05-28-2006, 22:48
olele ti kaza li i 4e se e skasal?! kaji i da si napravi test

ninsy
05-29-2006, 11:13
sure check =D>

Chiana
05-29-2006, 12:03
Милички, стига с тия тестове. За какво ви е тест, като бременността е свършен факт. Тя нали ще види дали ще й дойде или не... Ако за нещо трябва да се бърза, то това е постинора. Другото е след като й закъснее, да се разбере дали е забременяла. Много ми е чудно какво ще стане, ако си направи тест и разбере, че е бременна? Ще пие постинор? Хаха! Стига глупости! Отива и прави аборт... Това е!
Ама е малка вероятността да е забременяла. Особено ако не е овулация.. абсурт. Дори и в овулация да е, също е много малка вероятността. Децата не стават толкова лесно. Хората с години се мъчат да имат деца, а да не говорим, че има хора, които с години го правят без презерватив и без тя да пие хапчета и т.н. Добре бе, пич, ти не я ли пита кой ден й е?? Малко се образовайте по тия въпроси, стига сте параноясвали! Тръгнали да ми правят секс, а даже овулацията незнаят кога им е. Овулацията е 14 дни преди началото на новата менструация, а не по средата на цикъла. При 28-дневен цикъл е по средата, ама при други случаи - не. А да не говорим, че една жена се усеща кога е в овулация - повече се овлажнява, повече й се прави секс. Така, сперматозоидите могат да живеят в жената от 3 до 5 дни. Тоест ако сте правили секс повече от 5 дни преди овулацията, или повече от 2 дни след овулацията, при редовен и точен цикъл, ако не си свършвал в нея, вероятността да забременее е 0.0001% да речем. Е, ако все пак забременее по този начин, то човек трябва да е ЕГАТИ каръка... А дори и да е била точно по време на овулация, пак е малък шанса. Споко! :wink:

MrBoombastic
05-29-2006, 12:08
Уффф, абе кви сте такива - и те мъже били. Абе я остави момичето да си бере грижа за тия работи!

StoP_Me
05-29-2006, 13:54
mersi za pomoshta trognat sum mi ne nzm be hora pritesnih se znm li kvo moje da stane!!!Puk i znm li zema da izlqza nqki karuk!!!:)Thank's na vsi4ki!!! :smt005

MiRaCuLiXbb
05-29-2006, 14:23
има

`Death`Whore`
06-02-2006, 09:53
Уффф, абе кви сте такива - и те мъже били. Абе я остави момичето да си бере грижа за тия работи!
Хвала на таквизи младежи.

fasta4eto
06-02-2006, 15:13
Милички, стига с тия тестове. За какво ви е тест, като бременността е свършен факт. Тя нали ще види дали ще й дойде или не... Ако за нещо трябва да се бърза, то това е постинора. Другото е след като й закъснее, да се разбере дали е забременяла. Много ми е чудно какво ще стане, ако си направи тест и разбере, че е бременна? Ще пие постинор? Хаха! Стига глупости! Отива и прави аборт... Това е!
Ама е малка вероятността да е забременяла. Особено ако не е овулация.. абсурт. Дори и в овулация да е, също е много малка вероятността. Децата не стават толкова лесно. Хората с години се мъчат да имат деца, а да не говорим, че има хора, които с години го правят без презерватив и без тя да пие хапчета и т.н. Добре бе, пич, ти не я ли пита кой ден й е?? Малко се образовайте по тия въпроси, стига сте параноясвали! Тръгнали да ми правят секс, а даже овулацията незнаят кога им е. Овулацията е 14 дни преди началото на новата менструация, а не по средата на цикъла. При 28-дневен цикъл е по средата, ама при други случаи - не. А да не говорим, че една жена се усеща кога е в овулация - повече се овлажнява, повече й се прави секс. Така, сперматозоидите могат да живеят в жената от 3 до 5 дни. Тоест ако сте правили секс повече от 5 дни преди овулацията, или повече от 2 дни след овулацията, при редовен и точен цикъл, ако не си свършвал в нея, вероятността да забременее е 0.0001% да речем. Е, ако все пак забременее по този начин, то човек трябва да е ЕГАТИ каръка... А дори и да е била точно по време на овулация, пак е малък шанса. Споко! :wink: