Влез

View Full Version : Moje li?

Never Mind
05-28-2006, 19:45
Kakva e veroqtnostta da zabremeneq dokato sum nerazpolojena?Iii malko tupo ama kakva e veroqtnostta da popadne sperma prez drehite vuv vlagalishteto?

TSecret
05-28-2006, 19:57
prez drehite-nikva...ako si vav ovulaciq kogato si nerazpolojena moje da zabramenee6,no e rqdko qvlenieto ovulaciata da savpadne s cikala-pone taka mislia 4e 6ansa e ni6tojen,no ne sam ot nai-kompetentnite...

djigi
05-28-2006, 20:08
Малка е вероятността, но нали знаеш как винаги я има. По-скоро съм чела за някакви феноменални(в смисъл тереотични,но след като някой беше написал за оплодена жена от куршум през войната..хайде,отплеснах се) неща като това, че ако овулацията ти е почти веднага след менструацията, ако във влагалището има все още годни сперматозоиди, може да стане оплождане. Но пък да правиш секс, докато си неразположена, без презерватив - лично на мен ми се вижда малко брутално.

az_sam_malka_i_nz
05-28-2006, 21:07
ovulaciqta e 14 dni predi nachaloto na menstruaciqta!4-5 dni predi ovulaciqta i 1-2 dni sled neq e nai-veroqtno da se zabremenee(pishe go v uchebnika po biologiq na brat mi za 8mi klas za dostovernost)

SuN4o_F
05-28-2006, 22:58
prez drehite veroqtnosta e ni6tojna , a ina4e kogato si nerazpolojena moje ...

ninsy
05-29-2006, 11:10
Малка е вероятността, но нали знаеш как винаги я има. По-скоро съм чела за някакви феноменални(в смисъл тереотични,но след като някой беше написал за оплодена жена от куршум през войната..хайде,отплеснах се) неща като това, че ако овулацията ти е почти веднага след менструацията, ако във влагалището има все още годни сперматозоиди, може да стане оплождане. Но пък да правиш секс, докато си неразположена, без презерватив - лично на мен ми се вижда малко брутално.

da i az taka mislq ama tfa bez prezervatif mi se struva malko ne hidienichno..

Chiana
05-29-2006, 12:09
Оххх не не може не си бременна! Ей тъй ще прехвръкнат сперматозоидите през дрехите, ще преплуват през цялото влагалище през шийката на матката и ще докопат годната за оплождане яйцеклетка, когато се е случило явлението да си в овулация през менструацията, което се случва изключително рядко. Ако това ти се случи, мацка, ще те запишем в рекордите на Гинес! :lol:

PleasureSeeker
05-29-2006, 19:33
как ша попадне през дрехите бре :-D

machoka
05-29-2006, 21:14
Малка, но я има.

С този отговор темата се изчерпва, всичко останало би го припокрило.