View Full Version : Още мисля за нея..
Още мисля за нея..минаха 58 дена и не спирам да мисля за нея и спомените, които имахме, за моментите, за любовта която ми даряваше..минаха тези дни бавно и мъчително, имам чувството, че сам се убивам. За тези 58 дена не правих какво ли не - излизания, кафета, тренировки, фитнес, купони и всичко друго колкото да разтоварвам и да не бъда сам и да се занимавам с нещо и да не мисля за нея, но не..чувствата и мислите надделяват и споменът за нея отново изплува в главата ми. Чувствата не са вече толкова силни, но ако я видя всичко ще стане както преди и ще бъде същото..навярно тя не ме обича вече, даже не ме е обичала, а просто е било привличане, но за мене тя беше целия смисъл на живота ми. Бяхм заедно едва 6 месеца..бяха най-щастливите в живота ми. Всичко беше прекрасно..толкова лесно изглеждаше всичко - училище, родителите, приятели, взаимоотношенията между познати и близки..всичко изглеждаше възможно..нямам сили да спра да мисля за нея. Беше в моето сърце и там ще си остане завинаги..винаги ще бъде там и винаги ще мисля за нея и споменът ще си остава винаги един и същ. Навярно сега е с друг, на друг дарява любовта си, която даваше на мен, друг прави щастлив, че я има, но нека знае, че винаги ще има човек до нея, който да я обича и да мисли за нея. Винаги ще бъде в сърцето ми. Дано сега е щастлива, дано сега просто бъде щастлива. Сегашния и приятел не знае какво има до него. Такава прекрасна душа..господи прости ми, че обичам толкова много...ОБИЧАМ ТЕ И ДАНО БЪДЕШ ЩАСТЛИВА, БЪДИ ЩАСТЛИВА И НЕ МИСЛИ ЗА ДРУГИТЕ..
Съжалявам, че те загубих, съжалявам, че те нараних, съжалявам за времето през което не съм бил до теб, не съжалявам за нищо, което имах с теб.
He3HauKa
05-28-2006, 20:29
Chovek razbira kakvo e imal sled kato go zagubi... malko sa horata koito imat smelostta da priznaqt vinata i lubovta si ,no po dobre kaji tezi neshta na neq ,koi znae moje bi oshte ima chuvstva kam teb...
красиво е....красив е фактът,че си изживял такава любов и,че си успял да го оцениш...да оцениш тези мигове...този дар!И аз сега изживявам мъката по една загубена любов,по едно отлитнали мигове,но ще мине.При мен минаха 2 месеца и всичко ми се вижда адски близо,сякаш е било вчера,но всяко нещо си има начало и край...Трябва да се научим да приемаме ситуацията,когато краят дойде.И един ден да се върнем назад и с усмивка да си спомним за миналото.
Пожелавам и на двама ни този ден да дойде скоро!
Съжалявам за въпроса,но от кой град си(знам,че не е по темата,но имам нещо наум) :?:
Ami vluben si.Prodaljavai da q obi4a6.Ne spirai.Lubovta e ludostta na madriq i madrostta na ludiq.Obi4ai!!!
Съжалявам, господи, съжалявам за това, че я изгубих. Никога повече няма да мога да изпитам нейната любов и загриженост за мене, никога няма да я интересувам повече..винаги ще си я обичкам и винаги ще бъде моята любов. Минаха 2 месеца близо и чувствата утихнаха малко, но като си помисля за нея, всичко започва с пълна сила. Обичам те, дано знаеш това. Съжалявам за всичко, което пречеше на връзката ни (разл градове..), съжалявам и за това, че не бях винаги до теб, да ти покажа любовта ми. Навярно това ни раздели, това те накара да ме оставиш в размисли и странни въпроси..странни въпроси за това, защо ме заряза..защо ме остави в такова мъчение. Никога няма да срещна жена като тебе - толкова мила, добра, прекрасна и грижлижа. Все още се чудя, дали това истина ли беше или сън, защото бяха най прекрасните мигове в живота ми..
someone`
05-28-2006, 21:00
Ще те питам нещо..има ли някакъв шанс макар и малък да бъдете отново заедно??
someone`
05-28-2006, 21:01
или е станало нещо което 2-та не можете да си простите.Питам те защото ако това което ти написа в заглавието и го напишеш на нея
Това може да отговори единствено тя..няма друга причина, тоест няма никаква причина за раздялата ни. Просто изведнъж спря да ми вдига телефона, да отговаря на смс-ите и писането в ирс, майли и уговорки за среща..ПОСЛЕДНИЯ път като се видяхме просто се обърна, замина. Без да каже чао, без целувка..
Ami vluben si.Prodaljavai da q obi4a6.Ne spirai.Lubovta e ludostta na madriq i madrostta na ludiq.Obi4ai!!!
Mhm ne mislq che trqbva da go nasochvash tochno kam tova :? smi po-skoro trqbva da nameri nov chovek do sebe si ako ne moje da si q varne (samo shte se izmachva oshte :( )
Опитвал съм се, мислях, че като намеря нов човек до мен ще я забравя, но уви. Чувствата станаха още по големи и бившата разбра, че още мисля за нея и ме остави..не ми пукаше за нея, просто си мислех за нея..
не ми пукаше за нея
nameri takava deto da ti puka mb nema da sled 58 dni ama se she se qvne nekoq
Няма такава, опитвал съм се да си намеря насила, но насила хубост не става. Навярно в следщавата 1 година няма да си търса приятелка, защото едвали ще мога да преживея старата..дано прочете това въпросната дама и осъзнае, какъв човек е имала до себе си, каква любов съм й дарявал, какво съм правел за нея..но тя не го е осъзнала..господи обичкам я безкрайно много. Знам, че трябва да продължа напред, но за тея дни не можах, макарче се пробвам да го направя. Но има и момент, когато не искам да се разделям със спомена за нея, защото тя беше част от моя живот и винаги ще бъде.
someone`
05-28-2006, 22:46
ne moga da razbera ne ti li e dala nqkakvo obqsnenie zashto ne ti govori i taka ti ne si li otishul pri neq da govorish..p1k ak ot ise prai na vajna i surdita q vruzvash za 1 stol i razpit...vsichko trqbva da opitash ama vsichko ina4e shte sujalqvash cql jivot
Не, няма никакво обяснение. Явно така тя е поискала, да не знам защо стана така..едвали някой й казал някви неверни неща, защото тя щеше да ме попита длаи е вярно, но аз не съм правил нищо нередно в нашата връзка. Бях й се отдал..
someone`
05-29-2006, 08:38
ok no ne razbrah ti pogovoril li si s neq ne moje toku taka da q ostavish
Знаеш ли, сетих се нещо... Имате ли общи приятели или дори да не са общи,някакви познати,които ви значт и двамата. Ако да,принтирваш сичко туй и го даваша на общите познати/приятели да и го дадат на нея. Да кажат,че са се ровили в Нета и в тоя сайт са намерили това. Тя като го прочете ще разбере, че наистина си я обичал и т.н. Мисля,че ще стане работата,но не трябва тя да си помисли,че ти си накарал общите ви приятели/познати за това,а те са си го намерили сами! [-X
Айде,тва е от мене,упех! \:D/
ok no ne razbrah ti pogovoril li si s neq ne moje toku taka da q ostavish
Как да говора ? Не ми вдига телефона, не знам къде е в момента и даже и да исках едвали щеше да ми каже защо наистина така е направила. Не сме от едно училище и няма да ми стигне времето за да отида да я видя, но бих могъл да се освобода от 2-3 часа и да отида да я видя..
Относно това с принтирването, имаХме познати, които ни знаят, обаче лсед като тя им е казала, че е скъсала с мен, те се държат мн гадно с мене..пък моите приятели не са навити за такова нещо, щот не я одобряваха, но заради мен я приемаха в компанията ни..
ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
05-29-2006, 12:52
Chovek razbira kakvo e imal sled kato go zagubi... malko sa horata koito imat smelostta da priznaqt vinata i lubovta si ,no po dobre kaji tezi neshta na neq ,koi znae moje bi oshte ima chuvstva kam teb...
=D>
Е, до тука беше всичко. Спирам да се измъчвам, продължавам напред и ако наистина тя ме е обичала (както се пее в песента xplisit - за нея) ще се върне сама при мене, ще й покажа колко много я обичам, ще се опитам винаги да бъда до нея, когато се нуждае от любов и грижа. Дано нека знае поне това, нека разбере, колко много съм я обичал и все още я обичам и винаги ще я обичам. Дано някога се сети за мене, за моите чувства, за нашата връзка, за нашето време заедно, а аз ще си спомня нейната усмивка и нейните прегръдки и любов. Нека знае, че я обичам и й желая всичко най хубаво, независимо това дали тя го чете или не...просто тя ще разбере кой съм, ако посещава този форум...обичам те и това го знай, винаги ще те обичам... :smt010 :!: :!: :!: :!: :!:
krisi_love
05-29-2006, 19:36
нз кои си ти но моми4ето което те е изгубило не може да си представи какво губи де да бе6е моя бив6ия като теб btw i az sum ot svishtov nz dali se poznavame no ako ne ,iskam
Alex4enceto
05-29-2006, 19:40
po princip ne sum ot revlivite, ama sega napravo se prosylzih. vsichko koeto kaza za neq, vsichkite ti dumi, vsichki emoticons, vsichki prepinatelni znaci dori, me nakaraha da pochuvstvam bolkata ti. setih se i az za moeto liubimo syshtestvo s koeto veche ne sme zaedno ot inat i mi stana oshte po gadno. prosto chovek trqbva da izjivqva podnesenite mu migove s usmivka, da ceni i obicha vseki koito go ceni i obicha, loshoto e che kogato zagubish nqkoi blizuk chak togava osyznavash kolko mnogo si go obichal, kolko mnogo ti lipsva i shte prodyljava da ti lipsva i kolko trydno shte e da go zabravish ako vyosbhte uspeesh :smt010
Brav0 !!!! Twa e edn0 istinsk0 m0mche praw0 pich !!! P0vqrvai mi i az 0bicham gajet0 si t0lk0wa !!! N0 dumite k0it0 ti izp0lzwash ne sa v m0ite paragrafi T0wa k0et0 ti si uspql da napishesh az shte g0 mislq m0je bi mesec ! Pak brav0. A p0 temata Sled t0wa k0et0 pr0chet0h nqmam dumi ,Nqma kw0 da kaja te drugite kazaha - ch0vek k0gat0 izgubi nesht0 T0gawa razbira kw0 e imal. N0 az shte ti kaja drug0 - K0gat0 0bichash nesht0 istinski i mn0g0 pysni g0 da si trugne.... a ako to nqkoga e bilo istinski tvoe samo shte se vurne...
Spored vas na kolko e tova mom4e koeto pishe tezi raboti i kak ocenqvate tova koeto e napisal i dali e istinska liubovta mu koqto pishe pred nas
Остава единствено да се примиря с реалността. Така трябва и да стане. Трябва да свикна и да губя, но това беше най - жестоката ми загуба през целия ми живот.Дано по нататък срещна момиче, което да я замести и да дам любовта ми на нея.. :smt010 :smt010 :smt010
po princip ne sum ot revlivite, ama sega napravo se prosylzih. vsichko koeto kaza za neq, vsichkite ti dumi, vsichki emoticons, vsichki prepinatelni znaci dori, me nakaraha da pochuvstvam bolkata ti. setih se i az za moeto liubimo syshtestvo s koeto veche ne sme zaedno ot inat i mi stana oshte po gadno. prosto chovek trqbva da izjivqva podnesenite mu migove s usmivka, da ceni i obicha vseki koito go ceni i obicha, loshoto e che kogato zagubish nqkoi blizuk chak togava osyznavash kolko mnogo si go obichal, kolko mnogo ti lipsva i shte prodyljava da ti lipsva i kolko trydno shte e da go zabravish ako vyosbhte uspeesh :smt010
Ти си се просълзил а аз направо се разплаках и моята история е гаднааа първо аз не го исках а той тичаше след мен,а сега.........го искам..но е късно........ :smt010
Радвам се, че на някой от вас ви се струва искренна тази любов и някой я е уценил като любовта на живота ми. Само, че тя не успя да го разбере, колко много държа на нея, колко много я обичам и колко много значи за мен, че я обичах повече от всичко на света. Дано тя някога разбере какво е значела за мен, как ме е карала да се чувствам когато бях с нея..много неща имам да изпиша, но ще ви се стори наивно. Дано все пак някога тя наистина разбере тези неща..съжалявам, че те изгубих, съжалявам и че не можах да ти покажа колко много те обичах... :smt010 :smt011 :smt011
someone`
05-31-2006, 09:43
ne ne ne vij sq pi4 ne moje da ne moje da q nameri6 se pak trqbva pone da znae6 kude jivee kude hodi nqma zna4enie 4e ne ste ot edno u4ilishte..OTIVASH HVASHTASH Q (bez grubosti) i iskash obqsnenie..razbirash li ne moje prosto ei taka da q ostavish.Pone da polu4ish obqsnenie trqbva razbirash li p1k ako si4ko tova koeto napisa tuk i go kaje6 shte bude 4udesno.Prosto otivash pri neq (i bez da si mislish po putq neshto ot sorta"nqma smisul tq ne iska da e s mene)ai uspeh
someone`
05-31-2006, 09:47
kazvam ti go zashtoto trqbva da probvash vsichko..kazvash kolko mnogo q obichash no ne pravish vsichko vyzmojno za da si q vurnesh..a ako ne iska da bude s tebe pone shte te krepi misulta 4e si napravil vsichko vyzmojno..postepenno bolkata shte otmine
Няма смисъл братче, опитах се да говора с нея..Не ми обърна и грам внимание, даже не се и разчувства :smt010 :smt011 . Е, поне вече знам..остава ми единствено надеждата да я забравя, да забравя чувствата, които имам към нея. Ще бъде трудно, защото бях и СЪМ влюбен в нея...дано разбере какво съм и казал като се прибере.. :smt010 :smt010 :smt010
iLoveChocolate
07-05-2006, 13:36
ne vqrvah 4e ima nqkoi v moito polojenie oba4e pi4 da znae6 4e az sum v absoliutno su6toto polojenie kato tebe,s mene se slu4i absoliutno su6toto (e s malki izkliu4eniq de),oba4e az sam f-4e.no su6to tolkova mn mi e trudno da go prejiveq.edva li nqkoi 6te se seti da pro4ete nqkoi put tova koeto pi6a.ala znam kakvo ti e .. az li4no su6to se 4uvstvam kato tebe ala ne iskam i da se zahva6tam s drugi m-4eta. :smt010 :smt011 :smt010 :smt011
iLoveChocolate
07-05-2006, 13:38
ne vqrvah 4e ima nqkoi v moito polojenie oba4e pi4 da znae6 4e az sum v absoliutno su6toto polojenie kato tebe,s mene se slu4i absoliutno su6toto (e s malki izkliu4eniq de),oba4e az sam f-4e.no su6to tolkova mn mi e trudno da go prejiveq.edva li nqkoi 6te se seti da pro4ete nqkoi put tova koeto pi6a.ala znam kakvo ti e .. az li4no su6to se 4uvstvam kato tebe ala ne iskam i da se zahva6tam s drugi m-4eta. :smt010 :smt011 :smt010 :smt011
desinkata
07-05-2006, 20:19
oh miliqt.... v momenta sum to4no v tazi situaciq i povqrvami 6te polydeq taka 4e znam kakvo ti no samo nz kak da ti pomogna probvai govori s neq kaji i vsi4ko absulutno vsi4ko i vqrvai 4e 6te se vurne dano yspeem da gi vurnem ti neq az nego :smt010 ..e sa vidqh 4e si govoril s neq ne ne se mu4i da zabravi6 ne6to tolkova istinsko nqma da yspee6 prosto go zapazi kato krasiv spomen a ne kato ogormna bolka
Здравейте, аз съм автора на тази тема. Искам да ви благодаря на всички, защото вие ми помогнахте доста да я забравя. Вярно, че отдавна я бях забравил, н осе бях сетил за тая тема и исках да видя какво е значело да обичаш..защото, чесно казано след нея не съм обичал, дори харесвал никоя друга. Просто тя доста ме нарани и от тогава съм камък и лед едновременно. Искам да кажа на всички, които се обичат в момента, че това е едно от най красивите чувства на земята и никога, ама никога да не го губят, защото цената, която ще заплатят е много голяма. Вярвайте на приятелят/ката си и не бъдете ревнини. Дано мога пак да обичам някой ден :)
Ice_Queen
03-04-2007, 18:57
Деба гнусното :cry: ,абсолютно те разбирам,и аз съм го преживяла.Най-тежко е да загубиш човек който си обичал , на който си държал,без който не си могъл.И още повече когато той не иска и да те вижда и да чуе за теб,и нон стоп ти показва че не те обича :cry: ,а ти да тайш само красиви неща и да пазиш само хубавите спомени... ужасно е .
много съжалявам,найстина !бъди силен и ..и аз не знам..дано вс при теб се оправи..скоро. :cry:
Точно по това време миналата година се запознах с нея :) Сега останах само красиви спомени :)
[Fr33land3R]
03-04-2007, 19:14
nqma da iska pak da ste zaedo kvoto i da stane kvoto iska6 pravi.. 6e mine vreme i 6e se vyrne sama, no togava 6te ti e bezrazli4na..li4en opit :)
W3aKn3ss
03-04-2007, 19:28
Докато четях постовете на автора, все едно разглеждах живота си през отминалото лято... ;).. Но всичко отминава, ..успях да оценя моментите.. да изживея мъката.. стига ми толкова :-D странното е, че след тази случка не са пониквали грам чувства и в моята градина.. :?: .. Ще се разбере всичко.. времето е наше! :-D
НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!!! ИСТОРИЯ ОТ ПРЕДИ 1 ГОДИНА ОПИСВА ТОВА, КОЕТО АЗ ИЗЖИВЯВАХ И ВСЕ ОЩЕ ИЗЖИВЯВАМ АХАХАХАХ НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, ЧЕ НЯКОЙ ИМА ТАЗИ СМЕЛОСТ, ТАЗИ ДЪРЗОСТ ДА ИЗПИШЕ ТЕЗИ ... НЕЩА, НЕ ТОВА НЕ СА ДУМИ, НИКОИ ДУМИ НЕ МОГАТ ДА ИЗКАЖАТ НАПИСАНОТО!!!!
ИЗЧЕТОХ 2 СТРАНИЦИ С ТЕКСТ ОТ ПРЕДИ ГОДИНА, АХАХАХАХАХА
Съжалявам, господи, съжалявам за това, че я изгубих. Никога повече няма да мога да изпитам нейната любов и загриженост за мене, никога няма да я интересувам повече..винаги ще си я обичкам и винаги ще бъде моята любов. Минаха 2 месеца близо и чувствата утихнаха малко, но като си помисля за нея, всичко започва с пълна сила. Обичам те, дано знаеш това. Съжалявам за всичко, което пречеше на връзката ни (разл градове..), съжалявам и за това, че не бях винаги до теб, да ти покажа любовта ми. Навярно това ни раздели, това те накара да ме оставиш в размисли и странни въпроси..странни въпроси за това, защо ме заряза..защо ме остави в такова мъчение. Никога няма да срещна жена като тебе - толкова мила, добра, прекрасна и грижлижа. Все още се чудя, дали това истина ли беше или сън, защото бяха най прекрасните мигове в живота ми..
Това като го прочетох имах чувството... че съмго писал аз!
Още мисля за нея..минаха 58 дена и не спирам да мисля за нея и спомените, които имахме, за моментите, за любовта която ми даряваше..минаха тези дни бавно и мъчително, имам чувството, че сам се убивам. За тези 58 дена не правих какво ли не - излизания, кафета, тренировки, фитнес, купони и всичко друго колкото да разтоварвам и да не бъда сам и да се занимавам с нещо и да не мисля за нея, но не..чувствата и мислите надделяват и споменът за нея отново изплува в главата ми. Чувствата не са вече толкова силни, но ако я видя всичко ще стане както преди и ще бъде същото..навярно тя не ме обича вече, даже не ме е обичала, а просто е било привличане, но за мене тя беше целия смисъл на живота ми. Бяхм заедно едва 6 месеца..бяха най-щастливите в живота ми. Всичко беше прекрасно..толкова лесно изглеждаше всичко - училище, родителите, приятели, взаимоотношенията между познати и близки..всичко изглеждаше възможно..нямам сили да спра да мисля за нея. Беше в моето сърце и там ще си остане завинаги..винаги ще бъде там и винаги ще мисля за нея и споменът ще си остава винаги един и същ. Навярно сега е с друг, на друг дарява любовта си, която даваше на мен, друг прави щастлив, че я има, но нека знае, че винаги ще има човек до нея, който да я обича и да мисли за нея. Винаги ще бъде в сърцето ми. Дано сега е щастлива, дано сега просто бъде щастлива. Сегашния и приятел не знае какво има до него. Такава прекрасна душа..господи прости ми, че обичам толкова много...ОБИЧАМ ТЕ И ДАНО БЪДЕШ ЩАСТЛИВА, БЪДИ ЩАСТЛИВА И НЕ МИСЛИ ЗА ДРУГИТЕ..
Съжалявам, че те загубих, съжалявам, че те нараних, съжалявам за времето през което не съм бил до теб, не съжалявам за нищо, което имах с теб.
Във фитнес, в работа, в даскалото, в приятелите... ВЪВ ВСИЧКО СЕ ОПИТВАШ ДА УБИЕШ СПОМЕНА, НО ПРОСТО НЕ МОЖЕШ, ЗАЩОТО ОБИЧТА ТИ Е БИЛА ИСТИНСКА, А ТЪПИТЕ КУРВИ СЕ ШИБАТ С 1ВИЯ СРЕЩНАТ, КОЙТО БИ СЕ НАВИЛ!!! - факт.
Не съжелявам, че обичам истински, не съжелявам, че вече не мога да спя, не съжелявам за ЗЛОБАТА, която израстна в мен, не съжелявам за ЗАДРЪЖИТЕ, които паднаха, не съжелявам за това, КОЕТО СЪМ!!!
Никога, НИКОГА НЯМА ДА Я ЗАБРАВЯ и винаги ще има място за НЕЯ в моето сърце! ВИНАГИ!!!!
Здравейте, аз съм автора на тази тема. Искам да ви благодаря на всички, защото вие ми помогнахте доста да я забравя. Вярно, че отдавна я бях забравил, н осе бях сетил за тая тема и исках да видя какво е значело да обичаш..защото, чесно казано след нея не съм обичал, дори харесвал никоя друга. Просто тя доста ме нарани и от тогава съм камък и лед едновременно. Искам да кажа на всички, които се обичат в момента, че това е едно от най красивите чувства на земята и никога, ама никога да не го губят, защото цената, която ще заплатят е много голяма. Вярвайте на приятелят/ката си и не бъдете ревнини. Дано мога пак да обичам някой ден :)
БОЖЕ ПИЧ, ОБИЧАМ ТЕ ;-)))))))))))
ЖЕЛАЯ ТИ ВСИЧКО ДОБРО И ВЯРВАМ, ЧЕ ЩЕ НАМЕРИШ НАЙ-УМНАТА, НАЙ-ИСКРЕННАТА, НАЙ-НЕЖНАТА И НАЙ-ЧУВСТВИТЕЛНАТА ЖЕНА НА СВЕТА, КОЯТО ДА РАДВАШ ВСЕКИ ДЕН, А ТОВА ДА ТЕ ДАРЯВА С НЕСРАВНИМО ЩАСТИЕ!!!!
Обичам та копеуе ;-)))))))))))))))))))
(Вижте ко писах за темата, че "Обичам те!" вече нищо не значило... За мен значи! Съчувствам на пича и го ОБИЧАМ, по свой - собствен начин, който ИМА ГОЛЯМА СИЛА!!!! Тапаци нещастни....)
Знаеш ли, сетих се нещо... Имате ли общи приятели или дори да не са общи,някакви познати,които ви значт и двамата. Ако да,принтирваш сичко туй и го даваша на общите познати/приятели да и го дадат на нея. Да кажат,че са се ровили в Нета и в тоя сайт са намерили това. Тя като го прочете ще разбере, че наистина си я обичал и т.н. Мисля,че ще стане работата,но не трябва тя да си помисли,че ти си накарал общите ви приятели/познати за това,а те са си го намерили сами! [-X
Това е НАЙ-ГОЛЯМАТА ГРЕШКА!!!
Доверявах се на ЕДИН ПЕДЕРАСТ И ТОЙ МЕ ПРЕМЕТНА!!!
ДОКАТО АЗ РАЗЧИТАХ НА НЕГО ДА И ПРЕДАДЕ ЗА ЧУВСТВАТА МИ, ТОЙ САМО НАЛИВАЛ МАСЛО В ОГЪНЯ И МЕ РАЗДЕЛИ С ЕДИНСТВЕННОТО МОМИЧЕ, ЗА КОЕТО БИХ УМРЯЛ!!! ОТНЕ МИ Я И СЕГА Е С НЕЯ, МИЗЕРНИКА!!!!
Brav0 !!!! Twa e edn0 istinsk0 m0mche praw0 pich !!! P0vqrvai mi i az 0bicham gajet0 si t0lk0wa !!! N0 dumite k0it0 ti izp0lzwash ne sa v m0ite paragrafi T0wa k0et0 ti si uspql da napishesh az shte g0 mislq m0je bi mesec ! Pak brav0. A p0 temata Sled t0wa k0et0 pr0chet0h nqmam dumi ,Nqma kw0 da kaja te drugite kazaha - ch0vek k0gat0 izgubi nesht0 T0gawa razbira kw0 e imal. N0 az shte ti kaja drug0 - K0gat0 0bichash nesht0 istinski i mn0g0 pysni g0 da si trugne.... a ako to nqkoga e bilo istinski tvoe samo shte se vurne...
Аз се просълзих от щастие, че не съм единственния, вече ен се чувствам самотник ;-)))))
Spored vas na kolko e tova mom4e koeto pishe tezi raboti i kak ocenqvate tova koeto e napisal i dali e istinska liubovta mu koqto pishe pred nas
Такива думи не могат да са фалшиви....
SaYoNaRa
03-04-2007, 20:45
И аз още мисля за нея ](*,)
Fallen`Angel
03-05-2007, 05:30
НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!!! ИСТОРИЯ ОТ ПРЕДИ 1 ГОДИНА ОПИСВА ТОВА, КОЕТО АЗ ИЗЖИВЯВАХ И ВСЕ ОЩЕ ИЗЖИВЯВАМ АХАХАХАХ НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, ЧЕ НЯКОЙ ИМА ТАЗИ СМЕЛОСТ, ТАЗИ ДЪРЗОСТ ДА ИЗПИШЕ ТЕЗИ ... НЕЩА, НЕ ТОВА НЕ СА ДУМИ, НИКОИ ДУМИ НЕ МОГАТ ДА ИЗКАЖАТ НАПИСАНОТО!!!!
ИЗЧЕТОХ 2 СТРАНИЦИ С ТЕКСТ ОТ ПРЕДИ ГОДИНА, АХАХАХАХАХА
Това като го прочетох имах чувството... че съмго писал аз!
Във фитнес, в работа, в даскалото, в приятелите... ВЪВ ВСИЧКО СЕ ОПИТВАШ ДА УБИЕШ СПОМЕНА, НО ПРОСТО НЕ МОЖЕШ, ЗАЩОТО ОБИЧТА ТИ Е БИЛА ИСТИНСКА, А ТЪПИТЕ КУРВИ СЕ ШИБАТ С 1ВИЯ СРЕЩНАТ, КОЙТО БИ СЕ НАВИЛ!!! - факт.
Не съжелявам, че обичам истински, не съжелявам, че вече не мога да спя, не съжелявам за ЗЛОБАТА, която израстна в мен, не съжелявам за ЗАДРЪЖИТЕ, които паднаха, не съжелявам за това, КОЕТО СЪМ!!!
Никога, НИКОГА НЯМА ДА Я ЗАБРАВЯ и винаги ще има място за НЕЯ в моето сърце! ВИНАГИ!!!!
БОЖЕ ПИЧ, ОБИЧАМ ТЕ ;-)))))))))))
ЖЕЛАЯ ТИ ВСИЧКО ДОБРО И ВЯРВАМ, ЧЕ ЩЕ НАМЕРИШ НАЙ-УМНАТА, НАЙ-ИСКРЕННАТА, НАЙ-НЕЖНАТА И НАЙ-ЧУВСТВИТЕЛНАТА ЖЕНА НА СВЕТА, КОЯТО ДА РАДВАШ ВСЕКИ ДЕН, А ТОВА ДА ТЕ ДАРЯВА С НЕСРАВНИМО ЩАСТИЕ!!!!
Обичам та копеуе ;-)))))))))))))))))))
(Вижте ко писах за темата, че "Обичам те!" вече нищо не значило... За мен значи! Съчувствам на пича и го ОБИЧАМ, по свой - собствен начин, който ИМА ГОЛЯМА СИЛА!!!! Тапаци нещастни....)
Доверявах се на ЕДИН гей И ТОЙ МЕ ПРЕМЕТНА!!!
ДОКАТО АЗ РАЗЧИТАХ НА НЕГО ДА И ПРЕДАДЕ ЗА ЧУВСТВАТА МИ, ТОЙ САМО НАЛИВАЛ МАСЛО В ОГЪНЯ И МЕ РАЗДЕЛИ С ЕДИНСТВЕННОТО МОМИЧЕ, ЗА КОЕТО БИХ УМРЯЛ!!! ОТНЕ МИ Я И СЕГА Е С НЕЯ, МИЗЕРНИКА!!!!
Аз се просълзих от щастие, че не съм единственния, вече ен се чувствам самотник ;-)))))
Такива думи не могат да са фалшиви....
Радвам се, че не съм сам, защото много малко хора успяха да ме разберат тогава. Писал съм ти ЛС, ако искаш отговори да поговорим :)
Имах предвид приятели, но истински, които никога не биха го предали, както теб. Съжалявам, че се е получила така при теб, надявам се да не се случи и на някой друг. Но според мен едно е сигурно - ако автора наисина е обичал момичето, не виждам как може да я забрави. Такова нещо не се забравя НИКОГА! :smt009 :cry:
Имах предвид приятели, но истински, които никога не биха го предали, както теб. Съжалявам, че се е получила така при теб, надявам се да не се случи и на някой друг. Но според мен едно е сигурно - ако автора наисина е обичал момичето, не виждам как може да я забрави. Такова нещо не се забравя НИКОГА! :smt009 :cry:
Права си, не се забравя. Никога няма да я забравя, винаги ще си мисля за нея и за чувствата, които имах към нея. Знам само едно - това, което изпитах никога няма да го забравя. Изгубих й следите и в момента не знам къде е, какво прави и с кой е..всичко свърши :) Ще се сещам само и единствено за нея през годините..сигурно след време, по някаква случайност може да се срещнем..като добри познати.. :)
Права си, не се забравя. Никога няма да я забравя, винаги ще си мисля за нея и за чувствата, които имах към нея. Знам само едно - това, което изпитах никога няма да го забравя. Изгубих й следите и в момента не знам къде е, какво прави и с кой е..всичко свърши :) Ще се сещам само и единствено за нея през годините..сигурно след време, по някаква случайност може да се срещнем..като добри познати.. :)
Не-е-е-е... такива неща не се забравят... те са красиви, трябва да се помнят ;-)
Нали за това ни е миналото? За да се озъртаме крадешком към него и да му се радваме ;-)
Не трябва да правим нечестни, несправедливи деяния, които после да ни тежат на съвестта... Не трябва да даваме поводи след време да се самообвиняваме.
ThePainIsReaL
03-05-2007, 16:28
Темата наистина е трогателна и авторът е добър човек .. но сигурно той вече е по-добре . Все пак всичко това е писано преди около година .
Темата наистина е трогателна и авторът е добър човек .. но сигурно той вече е по-добре . Все пак всичко това е писано преди около година .
Благодаря за думите :) Права си..всичко отмина..поне тъгата :)
Fallen`Angel
08-24-2007, 19:16
Здравейте отново :) Много се радвам, че темата е още тук след година и половина..искам да благодаря на абсолютно всичко, които успяха да ми вдъхнат доверие за нов живот изпълнен с емоции, чувства и красоти. Вече от 3 месеца съм с момичето, което обичам по силно и от предишната (вижте 1ва страница). Година и половина не бях с момиче, тоест не сериозна връзка, и сега успях да я открия. То какво да я открия тя винаги е била до мен аз просто не съм се оглеждал за да я забележа. Няма нищо по красиво от любовта, особенно когато тя е истинска и честна. Обичайте половинките си, защото те са хората, които ви карат да бъдете такива, каквито сте. Не знам дали има човек, който да не е изпитал чувството на любовта, но му пожелавам да опита от горчивата чаша и да разбере, че това е чувство, което те кара да се чувстваш жив и значим..Не карайте никога човека до вас да ревнува, показвайте му че го обичате и че значи нещо за вас..няма нищо по хубаво от това да знаеш, че значиш нещо за някого..Желая ви приятни спомени и не забравяйте че всеки лош край е началото на едно ново и по щастливо, красиво и любовно начало :) :) :)
Радвам се за теб, за вас. Щом си намерил своята половинка, значи вече си успял да превъзмогнеш предишното момиче ( предполагам ). Но както и да е, желая ви всичко най-хубаво, обичайте се и не позволявайте на никого и нищо да ви раздели! УСПЕХ! :) :) :)
Fallen`Angel
02-12-2008, 19:24
Хах, боже колко съм бил заблуден.. :-x :-x :-x :-x Всичко е една измама.. :-o :-o :-o