PDA

View Full Version : Gadno li postapih?

05-29-2006, 13:25
Taka eto i az da kaja moq problem zna4i az i priqtelqt mi hodim ot 1 mesec i dvamata mn se obi4ame,no az napravih edna gre6ka.Toi me pomoli da ne si govora s edin negov priqtel i da ne si pi6a s nego i az mu obe6tah,no taka i ne si ispalnih obe6tanieto v4era si govorih s nego i toi mn mi se rasardi :( spored vas mn gadno li postapih? :(

MiRaCuLiXbb
05-29-2006, 13:28
очевидно

05-29-2006, 13:31
Грешката е в този който ти ограничава свободата ! Страхува се, че ще му изневериш ? Ми ако би го направила с някой има ли значение дали ще е този приятел. Мене МНОГО ме дразни някой да ми поставя ултиматуми и да избирам между различни хора. Част от познатите ми не се понасят, но това не ми е попречило да си запазя приятелските отношения с всеки от тях !

IKisseDAGirL
05-29-2006, 13:31
не е кой знае какво, просто в бъдеще не обещавай нещо, което не можеш да изпълниш :wink:
извини се на приятеля си, но не за това, че си си говорила с този човек (защото според мен не е правилно да ти поставя такива забрани), а за това, че си излъгала
най-добре поговори с него и му обясни, чи не може да ти забранява с кой да контактуваш, тъй като тва си е твое човешко право :) кажи му, че ревността само убива любовта, а ти го обичаш и не искаш подобно нещо да застава м/у вас
айде успехче :D

MiRaCuLiXbb
05-29-2006, 13:35
Ахх какви сте к**ки, кво я защитавате ве. Баси човек да не моли момиче за нещо! Е тва е!

fti4ka
05-29-2006, 13:38
и кво кат си говорила с него?? твоя приятел да не ти е шеф че щи нарежда кво да праиш??

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
05-29-2006, 13:41
Taka eto i az da kaja moq problem zna4i az i priqtelqt mi hodim ot 1 mesec i dvamata mn se obi4ame,no az napravih edna gre6ka.Toi me pomoli da ne si govora s edin negov priqtel i da ne si pi6a s nego i az mu obe6tah,no taka i ne si ispalnih obe6tanieto v4era si govorih s nego i toi mn mi se rasardi :( spored vas mn gadno li postapih? :(

Kakvo ??? Pozvolqvash mu da ti kazva skoi da govorish i s koi ne che ti da ne si negova sobstvenost !!!!! Kaji mu che taq nqma da q bade i ako ima namereniq da te komandva .... opitai se da si bez nego :}

05-29-2006, 13:43
Ima ne6to koeto ne vi kazah priqtelqt mi iska da tragne s mene :(

05-29-2006, 13:43
Ахх какви сте к**ки, кво я защитавате ве. Баси човек да не моли момиче за нещо! Е тва е!

Скоро бях в подобна ситуация - най-добрата ми приятелка (с която никога не съм имал и най-вероятно няма да имам връзка) я уредих с един приятел. Дотук добре, но той в цялата си наглост след като аз ги събрах и казал да си прекрати отношенията си с мен. Тя се застъпила за мен и казала, че съм и много добър приятел и няма да позволи това при никакво условие. Момичето е право и трябва да я защитаваме - това, че гаджето и я пази като нещо, принадлежащо му, от свалките на другите(дори когато не съществуват), си е негов комплекс.

fti4ka
05-29-2006, 13:47

а ти искаш ли?

05-29-2006, 13:50

а ти искаш ли?
Ne ne iskam!Prosto nego go e strah da ne naprava nqkoq glupost s priqtelut mu i zatova e vsi4ko!Toi me pomoli a az ne si odarjah na obe6tanieto i stana mn gadno toi sega mi nqma doverie i mi se sardi :(

fti4ka
05-29-2006, 14:00
ще му мине споко.. ти повече недей да разговаряш с оня като той не иска..

teenkopele
05-29-2006, 14:05
Поговори с него. :)
Успех. :wink:

Labelle
05-29-2006, 14:08
Тъпото в случая е , че си обещала - не давай обещания , които не можеш да спазиш. И какъв приятел му(на твоето гадже) е този, с които ти е забранено да говориш, като иска да измъкне гаджето му под носа ?

LP_girl_14
05-29-2006, 14:28
Според мен тва е нещо моментно,но ревността му която той изпитва едва ли е моментна.Трябва да поговорите,трябва да му докажеш по някакъв начин че го обичаш,че ще си му вярна и че имаш очи само за него,независимо с кого разговаряш.ревността е нещо много опасно за една връзка и ако не се сведе до минимални количества....много лошо за връзката ви :roll:

ludamacka
05-29-2006, 15:34
ami mnogo gadno,sled kato si obe6tala i toi ti e povqrval