18m
05-29-2006, 14:03
Здравейте имам голям проблем и много ми трябва съвет и изобщо мнение. Да разясня за какво става дума : ходих с едно момиче около седмица и си я харесвах, но тя замина за 1 седмица от града и като се върна нещата бяха различни, ясно ми беше, че е станало нещо разпитвах я, подавах и реплики, за да може да я улесня, но тя нищо не каза(обстановката май не беше подходяща, в даскало малко трудно). Разбрах от друг, че там се била влюбила в някав. Питах я какво става, защото виждам, че има нещо, тя все се измъкваше. После имахме ваканция и аз понеже нямаше друг начин и писах смс (аз съм твърдо против тея неща, обичам всичко лице в лице ама нямаше начин тогава). И така отрязах я със смс, после обаче като се разминавахме по коридорите, на мен съвестта ми беше чиста, а тя не можеше да ме погледне в очите. Така 1 седмица, след което ми пише в ирц, че така не и харесва. В ирц-то опраихме работата, аз отначало малко грубо почнах. Тя ми правеше постоянно комплименти, че друго момче не се е държало толкова мило с нея и така нататък, при което аз омекнах малко и оправихме нещата до приятели. После уж като приятели аз се държах супер неибежно, ама много. След около седмица, тя ми пише в ирц, че явно й пука за мен повече отколкото си е мислила, след като й е гадно, когато аз се държа зле. Като се видяхме в училище си приказвахме 20тина минути и тя ме целуна. Всичко беше наред тръгнахме си пак, аз много си я харесвах. Излизахме около 2-3 седмици, аз се държах мило с нея, тя обаче ... Когато бяхме заедно се държеше много добре, обаче инъче въобще не ме ебаваше. Приказвах с нея на тази тема, тя отначало не искаше да говорим за това, защото сме щели да стигнем до безсмислен спор. Аз й казах, че почвам все повече и повече да я харесвам (започвах да се влюбвам в нея и това супер много ме притесняваше, защото знам какви глупости прави човек когато е влюбен!!!) и я попитах тя какво чувства, за да знам дали има смисъл връзката, защото не търсех нещо за 1 месец. Тя ме убеди, че определено ме харесва. Попитах я защо тогава така, каточели не й пука много за мен и последваха супер неразбран диалог, при което единствено разбрах, че сме щели да се виждаме малко по-рядко, защото имала много да учи (тя сега ще кандидатства с 1 година е по-гоялама от мен) и в крайна сметка не разбрах за какво, обаче й трябвало време :shock: . Аз се съгласих, нея я нямаше няколко дена, беше извън града, като се върна нито звънна нито се вкл в ирц да каже здрасти нито смс писа нищо. А аз доста трудно се ударжах да не й пиша, защото бях много хлътнал. Включвам й се аз в ирц пиша здрасти какво стана с теб ... тя пише, че била много изморена и алабала. Аз й казах да изчака само да разрешим един въпрос (беше ми писнало да я чакам и исках да изясним работата) и тя след това без да каже нищо излезе :shock: . Аз супер много се изнервих й пак я отрязах с един смс, малко по-гаден :-# . От тогава не спирам да мисля за нея (това беше преди 2 дена), просто явно съм се влюбил, въпреки, че гледах да не направя тази грешка. Супер много я харесвах и сега е така, но въобще не знам дали изобщо има и капка шанс при 2 пъти отрязване със смс. Просто само тя ми е в главата. В момента от една страна съжелявам, но от друга, тя щеше да почне да си ме върти на малкия пръст инъче, като някой балък. Аз ще я чакам 2340293049 години, а тя въобще да не ме има за нищо. Плийс хора казвайте какво да правя, да се правя ли на кифла, има ли изобщо някакъв смисъл? Просто всякакви съвети ще са ми от голяма полза.