PDA

View Full Version : Понякоа не ви ли липсват..

05-29-2006, 19:38
Понякога не ви ли става гадно, когато знаете, че и тази учебна година приключва, че тази година ще видиш запоследно някой от съучениците си, че тази година всичко ще приключи и накрая ще останете сами, ще потеглите накъдето ви вземе живота, ще останат и приятелите, но ще бъдат много по малко. Някога не ви ли липсва чувството, когато ставате рано за училище (господи много го мразя :)), че ще се видите с приятели и познати, че ще научите нещо ново и ще се гаврите с учителя. Но да, свърши учебната година и ще започне истинския безгрижен живот - купони, кафета, излизания, тренировки и фитнес, разходки, гаджета и т.н.

05-29-2006, 19:48
ni6to nqma da mi lipsva.samo maloumni hermafroditi i ku4ki....kakvo mu e tolkoz lo6oto da ne gi vidi6 pove4e?

RoyTheReaper
05-29-2006, 19:55
напоследък и аз си мисля същото, тъй като с класа си се разделяме завинаги. определено ще ми липсват и ми става тпо като си помисля че ще се виждаме все по-рядко.

Dharma
05-29-2006, 20:05
ami da ponqkoga trqbva da zatvori6 1 vrata ,za da se otvori druga;da, vsi4ko svur6va, natatuk produljava6 sam, kakuvto vinagi si bil. 6te se6tne6 novi hora, 6te napravi6 novi priqtelstva, 6te nameri6 novi nepriqteli,a mejduvremenno 6te se promenq6 i 6te natrupa6 opit:)

r_i_k_i_t_a
05-29-2006, 20:31
kato se zamislq mai nqma da mi lipsva mn y4ili6teto no priqtel4etata deto nqma da vidq pove4e opredeleno!No kakvo da se pravi sled lo6oto vinagi sledva dobro taka e po pravilo! ;)

Stasi`f`
05-29-2006, 20:42
Oh kakva tuna tema :cry: v nashiq klas sme super divaci i mnogo se zabavlqvame.Neznam kak shte se razdelim v 12 klas... neiskam i da si go predstavq daje.Zashto hubavite neshta vinagi svurshvat burzo :evil:

dodo
05-29-2006, 21:00
Sega vsi4ki govorite i se pravite na "MAJE"4e ni6to niama da vi lipsva no kogato doidat dnite na bala druga pesen 6te propeete i 6te vidite togava kakvo se kazva da te preebava jivota,6toto niama da gi ima mama i tati da davat paritsi,i az biah kato vas te6kar nemi puka6e za daskaloto samo4e kato svar6i si4ko se promeni za dni i niama6 vreme da se osmihne6.Priatelite ti lipsvat,a za bezgrijieto napravo ti se reve.

miloto_girl_4e
05-29-2006, 21:07
амиии...като бях 7ми клас ми беше кофти, ама се оказа,че промяната може и да ти хареса, такаче споко :)

Г0ст
05-29-2006, 21:30
Ми чесно казано сега съм 10-ти клас и немисля , че ще ми липсват поради простата причина , че принципно се виждам постоянно почти с всички интересни и важни за мен хора и извън даскалото.Дори с госпожите ми и всички останали.И то кое остана да ми липсва - ставането рано сутрин , двойките , домашните..........хехе.

05-30-2006, 07:29
и аз съм 10 клас, и чак сега осъзнавам,че ще ми липсват всички....колкото и да се караме,колкото и да се нареждаме......за 5 години малко или мн сме се сближили и няма начин да не ни стани мъчно 12 клас:( Чак тогава ще осъзнаем,че е трябвало да се държим пом/у си по-добре,защото времето няма да се върне ,за да поправим грешките......всички ще разберат привързаността и обичат пом/у ни,едва когато всичко свърши и е твърде късно.....от сега се натъжавам,само като си помисля,че времето лети......12 клас ще дойде и ще си отиде,а с него и всичките ни хубави моменти :( :cry: :cry:

bluby
05-30-2006, 08:14
Понякога не ви ли става гадно, когато знаете, че и тази учебна година приключва, че тази година ще видиш запоследно някой от съучениците си, че тази година всичко ще приключи и накрая ще останете сами, ще потеглите накъдето ви вземе живота, ще останат и приятелите, но ще бъдат много по малко. Някога не ви ли липсва чувството, когато ставате рано за училище (господи много го мразя :)), че ще се видите с приятели и познати, че ще научите нещо ново и ще се гаврите с учителя. Но да, свърши учебната година и ще започне истинския безгрижен живот - купони, кафета, излизания, тренировки и фитнес, разходки, гаджета и т.н.

ama ti mojesh da se vijdash s vs ti fr-ta i to za mn poveche vr shtoto vav uchilishte moje da ste zaedno no ne prekarvate vr-to si kato fr-ta mn palnocenno pak i lqtoto mojesh da se vijdash s oshte mn hora koito ne si vijdal tolkova chesto prez uchebnata godina O:)