View Full Version : Бившата-вечният проблем
здравейте!карам по същество-има едно момче,мн ме кефи и може би наистина ще се получат нещата,обаче...той е имал смао една сериозна връзка преси това и ме е страх,че още не я е забравил или преживял..как се преодолява проблема бивша???
и още един въпрос-бихте ли се разсърдили на най-добрата си приятелка затова че се е опитала да свали бившето ви гадже ако нямате чувства към него?
He3HauKa
05-29-2006, 20:44
znachi po pyrviq vapros iskam da kaja che bivshite priqtelki sa neshto mnogo gadno,v smisal che ako tq e bila pyrvata mu lubov toi shte te sravnqva s neq,ako ne e minalo mnogo vreme ot razdqlata im veroqtno oshte ima chustva kam neq za tova predi da preminesh kam neshto po seriozno s nego go popitai napravo kak chustva neshtata za da si naqsno..
A po vtoriq vapros e normalno da ti stane malko ili mnogo nepriqtno,no ako momcheto ti e ve4e bezrazlichno dai vazmojnost na priqtelkata si da bade shtastliva s nego ... :mrgreen:
ami dam ti ima6 2problema
1:xodq s mom4e koeto be6e xodilo s edna 6godini i vapreki vsi4ko......ako oniq tvoq te xaresva ili obi4a naistina ne mislq 4e bif6ata e problem tq vse pak e BIFSHA a za onova s priqtelkata.......mai ne ti e istinska fr.
LP_girl_14
05-29-2006, 20:55
Бившата...преодолява се със време,търпение,и разбиране.За него вероятно това момиче наистина е значила много и вероятно ще му е трудно да я забрави за няколко дни,но..би трябвало да поговорите на тази тема ако те пристеснява.Може би наистина да няма за какво да се притесняваш.Все пак колкото и голяма да е била любовта му,тя вече е спомен,тя е минало,а ти си бъдещето
.А за втория въпрос-мисля че няма за какво д ай се сърдиш.Щом нямаш чувства към него няма защо да се цупкаш на френдката ти.Може би нещата между тях да се получат и да са щастливи заедно.А предполагам ти искаш тя да е щастлива O:)
krisi_love
05-30-2006, 20:25
znachi po pyrviq vapros iskam da kaja che bivshite priqtelki sa neshto mnogo gadno,v smisal che ako tq e bila pyrvata mu lubov toi shte te sravnqva s neq,ako ne e minalo mnogo vreme ot razdqlata im veroqtno oshte ima chustva kam neq za tova predi da preminesh kam neshto po seriozno s nego go popitai napravo kak chustva neshtata za da si naqsno..
A po vtoriq vapros e normalno da ti stane malko ili mnogo nepriqtno,no ako momcheto ti e ve4e bezrazlichno dai vazmojnost na priqtelkata si da bade shtastliva s nego ... :mrgreen:
съгласна съм с нея
cvety_i_bebeto
05-30-2006, 20:28
mi problema s biv6ata..pokaji mu 4e ti si po-dobra ot biv6ata i mnogo barzo 6te q zabravi..vqrvai mi..a za nai-dobrata ti priqtelka-tolko ti e i priqtelka..
rali4ka91
05-30-2006, 21:02
mi problema s biv6ata..pokaji mu 4e ti si po-dobra ot biv6ata i mnogo barzo 6te q zabravi..vqrvai mi..a za nai-dobrata ti priqtelka-tolko ti e i priqtelka..
И аз така мисля!А относно втория въпрос аз лично си пазя това което е било мое и приятелките ми мн добре знаят че е така!За това не се занимават с мойте бивши!А за теб не знам!Поприцип нямаш право да и се сърдиш,но ако си като мен...