Влез

View Full Version : I need some help

DeVoi4eTo
05-30-2006, 13:35
zdr hora :) moito vypros4e e kratko-samo v spermata li se sydyrjat spermatozoidi ot koito moje da se zabremenee v smisal takyv ako nqma semeizprazvane nqma kak i da se zabremenee.4uvala sym 4e v sekret koito otdelq penisa pri vyzbuda sy6to ima spermatozoidi vqrno li e tova :wink: 6te 4akam va6ite otgovori 10 x predvaritelno

girlka
05-30-2006, 13:47
По тази тема са водени доста ожесточени спорове тук. Има мноого такива теми просто потърси :wink:
Аз знам, че секрета, който се отделя в началото е от купферовата жлеза, която се намира под простата и тя го произвежда. Той служи просто за смазка, както и жените отделят секрет. Сперматозоидите се "произвеждат" в тестисите, купферовата жлеза не е "вързана" с тях, такаче в нея не попадат сперматозоиди. ;-) И си вярвам даже, както вярвам в науката :-k :wink:

05-30-2006, 13:53
mijkite polovi organi po to4no semennicite(testisite) otdelqt 2 vidq kletki - semenni kletki (spermatozoidi) i jlezisti kletki koito sekretirat myjkiq polov hurmon (testosteron).Sledovatelno samo spermatozoidi popadnali v vlagali6teto na jenata moje da predizvika zabremenqvane.6tom nqma izprazvane nqma bremenost.A za sekreta koito otdelq penisa i moje da predizvika bremennost ne sym 4uvala mislq 4e nqma takova tyi 4e nqma kvo da se pritesnqva6 :mrgreen:

lqlqlololililoioiqb
05-30-2006, 14:00
mijkite polovi organi po to4no semennicite(testisite) otdelqt 2 vidq kletki - semenni kletki (spermatozoidi) i jlezisti kletki koito sekretirat myjkiq polov hurmon (testosteron).Sledovatelno samo spermatozoidi popadnali v vlagali6teto na jenata moje da predizvika zabremenqvane.6tom nqma izprazvane nqma bremenost.A za sekreta koito otdelq penisa i moje da predizvika bremennost ne sym 4uvala mislq 4e nqma takova tyi 4e nqma kvo da se pritesnqva6 :mrgreen:

girlka
05-30-2006, 14:05
И кво секретират им от пишките хУрмони и по точно тестостерон им тече така ли хахаха нямам думи ... ](*,)

PleasureSeeker
05-30-2006, 16:32
1000 теми има такива...