View Full Version : family issues
Rozovata_panterka
05-30-2006, 17:08
zdrasti teen4eta! mn me kefi tova forum4e, nau4ih mnogo istini za jivota no ne6o me uzada4ava
mama mnogo 4esto mi tegli u6i4kite i me po6lqpva ..a az ve4e sym na 25 i imam suprug. mnoo e skonfuzno kogato ve4erqme i kogato razleq ne6to tq da doide i mi drupne u6enceto i da me prati v ugula :( vie kakvo mislite po vuprosa?
normalno li e?
saninka91
05-30-2006, 17:45
Чесно да ти кажа мисля че се базикаш ,но не мога да съм сигурна :roll: Ако това е истина наистина е кофти ситуация , защото ти вече си голяма , а и мъж имаш и тя няма кой знае какво голяма право да те шляпва . Мен само като малка са ме удряли няколко пъти и това сега с теб ми е малко странно . Може да го прави на майтап. По-добре си поговори с нея и я помоли да спре ,защото това не ти е приятно , а все пак не си на 10 . Случва се на всеки да разлее чаша , дори и на майка ти , не мисля че така трябва да се държи с теб :roll:
ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
05-30-2006, 19:21
lele che maika ti mai ne e usetila koga si porasnala na 25 lele tva naprao me razbi
Brrrrrrrrrrrrr
05-30-2006, 19:24
Чесно да ти кажа мисля че се базикаш ,но не мога да съм сигурна :roll: Ако това е истина наистина е кофти ситуация , защото ти вече си голяма , а и мъж имаш и тя няма кой знае какво голяма право да те шляпва . Мен само като малка са ме удряли няколко пъти и това сега с теб ми е малко странно . Може да го прави на майтап. По-добре си поговори с нея и я помоли да спре ,защото това не ти е приятно , а все пак не си на 10 . Случва се на всеки да разлее чаша , дори и на майка ти , не мисля че така трябва да се държи с теб :roll:
Съгласна съм с теб НАПЪЛНО!!! Според мен това би било Егати тъпотията! (сори за простотията :mrgreen: :mrgreen:
E,dobre,de,ti za6to i se dava6? Kat te hvane za uhoto,hvani i rakata i q premesti ot tam :) .
xOtkiSsSs
05-30-2006, 20:36
Хах тва според мен темата е супер ебавка нереално ми се струва да си на 25 да имаш събруг и майка ти да те припалва ... :-k
rosskata
05-30-2006, 23:42
:lol: :lol: Не знам дали имаш СУПРУГ... Ама що не си намериш друга работа освен да се ебаваш с хората...
п.с Предай на майка ти да не те удря толкова по главата... Явно ти се отразява... :smt005
IKisseDAGirL
05-31-2006, 14:40
:lol: :lol: Не знам дали имаш СУПРУГ... Ама що не си намериш друга работа освен да се ебаваш с хората...
п.с Предай на майка ти да не те удря толкова по главата... Явно ти се отразява... :smt005
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a maika ti pampersite smenqva li ti,i biberon ti dava predi da zaspi6 i prikazki za leka no6t ti 4ete nali :smt044 :smt005
teenkopele
06-01-2006, 13:55
Прави същото, като нея. :wink: :mrgreen: :lol:
ProstoAz
06-02-2006, 14:02
11 точка от правилника!
Благодаря!