View Full Version : Ako moje pomognete ..
Imam golqm problem .. tazi godina zavur6ih i mi e mu4no za edno momi4e,ot 2 godini ot vreme na vreme imame li4ni prijivqvania .. az mnogo se prevurzah kum neq.V momenta si ima priqtel 30 godishen a tq e samo na 18 .. no go haresva 6toto e nqkaf tarikat i e po qki4ak ne tolkova ama prili4no .. makar i cqla ve4er da beshe s men na bala sega pak e s nego ..
mnogo iskam da sam s neq i da si zapazim otno6eniata kato zavur6im .. a ne znam kakvo da napravq kak da q promenq .. kak da i kaja 4e si provalq jivota .. kak da i go obesnq ..
ne znam kvo da pravq .. mnogo mi e mu4no .. vinagi sam na vtori plan v neinite o4i .. kato nqkakav vtori izhod sam .. i tova mnogo me pritesnqva.
ako nqkoi ima savet neka pi6e ...
10x predvaritelno :?
rali4ka91
05-30-2006, 21:20
Ами излез някой ден с нея и и обясни първо какво мислиш за това че си съсипва живота а после и за това което ти искаш от неиа!После и дай малко време да помисли!Ако се осъзнае толкова по-добре за теб!Ако ли не....тук вече не мога да ти помогна!Успех
strawberry1988
05-30-2006, 22:23
ami pogovri sneq,a kakvo 6te pravi,tova e neina rabota,ne moje6 da q nakara6 ni6to nasila
Nadelina
05-31-2006, 11:46
Az ne mislq che si prav...koi si ti da i kajesh che si propilqva jivota...koi si ti da i kajesh kak da go jivee i s koi da go izjivee...ako si e shtasliva sas toq 30 godishniq neka e s nego..ti moje da ne go haresvash no za neq toi e neshto poveche ot 30 godishen qk muj....zamisli se .. pak i shtom ne e s tebe znachi ... :( sujalqvam...taka mislq
NeSTa_86
05-31-2006, 12:03
razgovarqite
neska mi razkaza 4e e s nego zaradi parite i 4e q vodi navsqkade .. i se 4uvstva SIGURNA S NEGO ...
tva e .. pove4eto jeni sa taka .. pffff
slan4evo_momi4e
05-31-2006, 19:38
Glupavo e da kazva6 4e vsi4ki jeni sa takiva....nai malkoto za6toto ne sa...:) saglasna sam 4e mnozina izlizat s razni maje deto mogat da sa im ba6ti edva li en, ama tva si e tehen izbor...vseki sam re6ava kak da jivee jivota si v kraina smetka...az imam priqtelki koito hodqt s edno mom4e samo za6toto ne iskat da sa sami....i to si e po4ti sa6toto...A ti, nqma kak da q promeni6....daje ako pita6 men, opita6 li se da i obqsni6 4e gre6i, 6te q zagubi6....Za6toto jenite mrazqt da badat kritikuvani....pak i 6te re6i 4e q revnuva6...I ne6to drugo...6tom tq sama ti e kazala 4e e snego zaradi parite, izvadi si pouka 6to za 4ovek e...ne 4e iskam ne6to da te obidq....ama az ne bih huknala sled nqkakva cifromanka (ako bqh na tvoe mqsto de)...
Това момиче явно си те има за резерва. Знае, че я харесваш, но сега така си й е изгодно и като разкара чичко паричко ще те търси. Покажи й, че не одобряваш поведението й. Аз лично не мога да си прадставя как може едно момче да харесва такова момиче. Твоя си работа ама има толкова момичета, а ти се занимаваш с една кукла на конци.
rali4ka91
05-31-2006, 21:40
neska mi razkaza 4e e s nego zaradi parite i 4e q vodi navsqkade .. i se 4uvstva SIGURNA S NEGO ...
tva e .. pove4eto jeni sa taka .. pffff
Не е вярно,че са така жените,просто си попаднал на такава!!!
Krem4eto
06-03-2006, 16:02
ami pogovri sneq,a kakvo 6te pravi,tova e neina rabota,ne moje6 da q nakara6 ni6to nasila
Именно!
ludamacka
06-03-2006, 16:09
ami kaji i kakvo misli6 po vuprosa i 4e ne jelae6 da si prosto rezerva.ako ne te posly6a nqma smisul da se izmu4va6.6te razbere 4e si bil prav no 6te e kusno.ako ne te posly6a nqma smisul da se zanimava6 s neq