Влез

View Full Version : ne6to razli4no:)

05-30-2006, 22:07
kakva 6turotiq ste pravili ili sa pravili za vas?ne6to,koeto nikoga nqma da zabravite i 6t eostane zavinagi v surceto vi?kak toi/tq vi vpe4atli:)?razkajete;0ne6to mn ludo i vulnuva6to :-D

НиНкиН
05-31-2006, 10:21
Направихме го в мазата ми. Беше страхотно. \:D/

Nadelina
05-31-2006, 10:37
Ot nqkade mesec si haresvah edno momche am toi ne mi obrashtashe vnimanie ei taka samo pr si bqhme... i ei taka na shega mu bqh podhvarlila che iskam toi da e podaraka mi za rojdeniq mi den (15 noemvri) .. i na 14-ti vecherta toi mi prashta sms - "Nade pomnish li kfo mi beshe kazala che iskash da stane za 15-ti?" .. iiii taka me zaradva...na dr den se vidqhme..bqhme cql den zaednu...napravi me nai shtastlivoto momiche na sveta...dori mi kaza OBICHAM TE...tfa beshe nai gotinia mi rojden den .. nikoga nqma da go zabravq!

NeSTa_86
05-31-2006, 10:43
Ot nqkade mesec si haresvah edno momche am toi ne mi obrashtashe vnimanie ei taka samo pr si bqhme... i ei taka na shega mu bqh podhvarlila che iskam toi da e podaraka mi za rojdeniq mi den (15 noemvri) .. i na 14-ti vecherta toi mi prashta sms - "Nade pomnish li kfo mi beshe kazala che iskash da stane za 15-ti?" .. iiii taka me zaradva...na dr den se vidqhme..bqhme cql den zaednu...napravi me nai shtastlivoto momiche na sveta...dori mi kaza OBICHAM TE...tfa beshe nai gotinia mi rojden den .. nikoga nqma da go zabravq!супер ;)

Nadelina
05-31-2006, 11:05
NeSTa_86 za sujalenie veche ne s mene .. ostanah si samo sas spomenite...:(

sladkoto_neli
05-31-2006, 14:23
ами спомням си че с едно момче ходехме вече втори месец и един ден на мене ми беше много зле и едвам едвам мардах и той ми се обади по телефона и ми каза след малко ще ти се обади едно момиче да те попита нещо и аз му викам хубу.след 10 минути ми звани някво мимиче и ми вика обаждаме се от радио незнам си кво(непомня името)за да ви кажем че вашият любим иска да ви каже че страшно много ви обича и иска да баде вечно с вас.беше много готино почувствах се на седмото небе после ми идеше да го убия от радост.беше прекрасно един от най хубавите ми спомени от вразката ми с това момче.

ht_7j
05-31-2006, 14:43
Doide v Sf da raboti, samo i samo da byde blizo do men i da se vijdame.

05-31-2006, 14:50
Бе много неща те момичетата повечето са тъпички и се влюбват и правят всичко за да останат с любимия.