PDA

View Full Version : Moderated:Най-добрата ми приятелка е бременна от гаджето си

milanistkata
05-31-2006, 06:40
Nai dobrata mi priqtelka e bremenna ot priqtelq , izlyga go 4e napravi abort no samo za6toto ne iska6e da go tormozi za6toto ima izpiti ...Mnogo go obi4a vsi4ki kazvat 4e go manipulira a tq iska samo malko lubov i nejnost pomogne te i kajete mi kakvo da napravq da im pomogna vijdam 4e se obi4at a toi e zaslepen v momenta

Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:

05-31-2006, 06:55
кажи и да се самоубие, защото ако е този човек, който е пуснал темата "А ако е бременна" вярвай ми той ненавижда вече това момиче и никога няма да се върне при нея. Като го обичаш толкова много не му съсипвай живота,а просто направи шибания аборт и го остави да се представи добре на изпитите. Така не му помагаш като му косиш нервите точно, когато му е най-напрегнато.

milanistkata
05-31-2006, 07:03
toi e obi4a obedena sam v tova a tq ne e vinovna toi e dlajen da napravi vsi4ko vazmojno da spasi vrazkata im za6toto imat dete i se obi4at nemoje da napravi abort dokato ne razgovarqt trqbva da razgovarqt kato zreli hora normalno nemoje da se bqga ot trudnostite v jivota trqbva da gi posre6tame i da gi opravqme ne da gi ostavqme nastrana jivota e edna golqma trudnost vseki pravi gre6ki no vajnoto e da gi razbere i da ne gi povtarq ve4e

НиНкиН
05-31-2006, 07:35
Еми на тоя господин акъла му е на пишлеме, ако питаш мене. Съдейки по темата му "ами ако е бременна" си личи колко насериозно приема нещата. Него го е страх от отговорността. Вместо да поговорят като зрели хора и да си изяснят отношенията, той седи и пише по форумите... Е, вярвай ми, ако приятеля ми беше такъв дрисък, не само щях да направя аборт, но и щях да си купя индолгенции, да ме прости господ, че съм се захванала с такъв... Но не мога да си обясня защо момичето го е излъгала, че е направила аборт... Тя пък и тя - за изпитите да не му пречи. Е, че той както му е малък акъла, хептен ще се побърка. Бременна съм, не съм бременна... И като съдя по изказа му "Хора мойта приятелка отново почна с нейните глупости, че е бременна." За него едно дете е ...ГЛУПОСТ ... (?!) И какво щяло да става незнаел - лелееее... Боже! Той ще си чете темите от конспекта за изпитите, докато на приятелката му й остъргват лигавицата на матката... Чудесно, няма що! А и как така тя ще му вика направих аборт?? Добре де, той не е ли бил до нея в този момент?? ](*,)

milanistkata
05-31-2006, 07:39
Super pravilno se izkaza podkrepqm te izcqlo!Tq go obi4a adski mnogo i ne iska6e da mu pre4i da si vzeme izpitite -sled tova 6te6e da mu kaje,ako ne e kysno!!!

tHuNd3r
05-31-2006, 07:50
Чакай , чакай значи защото го обича , го лъже че e направила аборт , после точно като има изпити и не иска да го притеснява
Вика, че не била направила аборта преди и направо ме побърква.

Баси как може да разиграва момчето така , да го лъже за нещо толкова важно като бременност ?

05-31-2006, 07:51
ей момиче първо се просвети как стоят нещата ио тогава ме критикувай.
1-това момиченце е казвала на още 2-ма, че е правила аборт
2-нон ст оп виждам проблеми от нея като ревови по улиците, рязани вени, скандали, ревности и т.н.
3-да не говорим, че преди мен е спала с минимум 20 момчета.........

05-31-2006, 08:00
Това не означава, че не трябва да си поемеш отговорността. Сядате и си говорите като бели хора. Наистина тъпо от нейна страна, че е излъгала за аборта и тези изпълнения, но преживява наистина труден момент. Това с колко е спала преди теб няма отношение към проблема. Въпросът е дали е спала с някой, когато е била с теб.

milanistkata
05-31-2006, 08:17
1.tq se e promenila
2. e imala gre6kata da spi s 15 mom4eta za koeto sajelqva
3.moje da e kazala no sega e bremenna naistina i ti trqbva6 da si poeme6 otgovrnostta
4.kolkoto do tezi ne6ta venite revovete i revnosta qvno ti i dava6 povod da te revnuva ,ti i dava6 povod da se razreve

Vapreki vsi4ko tq te obi4a ,osyznai se kolko silna e lubovta i kam teb ...

NeSTa_86
05-31-2006, 08:18
сдухана работа

05-31-2006, 08:19
Това не означава, че не трябва да си поемеш отговорността. Сядате и си говорите като бели хора. Наистина тъпо от нейна страна, че е излъгала за аборта и тези изпълнения, но преживява наистина труден момент. Това с колко е спала преди теб няма отношение към проблема. Въпросът е дали е спала с някой, когато е била с теб.Нима си мислиш, че има нормален човек, който да не се трогне и да не говори. Е ние сме говорили адски много пъти. Преди 4-5 дни, когато уж го направи се прибрах до нас, взех 40 лв и и ги дадох, за да направи преглед. Казах и не мога да ти дам повече и тя ми каза спокойно мило аз имам 200 лв ще изтегла. Тогава и каза...виж аз нямам в момента толкова пари, но ако трябва ще ти ги намера макс за 1 час, защото наистина можех да ги намера. Имам приятели и то истински, които щяха да ми помогнат, пък после само аз си знам как ще ги върна. Както и да е говорихме сумати време. Деня преди аборта е питах искаш ли да дойда с теб и тя ми каза, че е по-добре да не хода и аз не отидох. След това ме лъже 3 дни, че го е направила. Направих и два теста, които се оказаха отрицателни и знаете ли кво ми каза...че ми била сипала чай вместо урина. Доста се съмнявам да е така, защото наистина миришише на урина. Нима един нормален човек би лъгал така приятеля си и след това да очаква момчето да се спре и да говори с нея. Незнам дали като прочетеш това пак ще я защитаваш, но поне ти и вкарай акъл в главата, защото аз явно не мога. А и между другото е извънматочна бременност, което е доста опасно....е ако не ме е излъгала и затова. Аз видях бележките от лекаря, но все пак не разбирам.
Незнам вече как да е помоля да не ми съсипва живота. Е всъшност вече съм сигурен, че не ме обича изобщо, защото един човек, който обича би го направил, а не би лъгал приятеля си за подобни неща и то доста серизони.

Luciferian
05-31-2006, 08:23
:shock: :shock: :shock:
No coment...
Далеч от тая кучка, братле!

Icaki
05-31-2006, 08:27
a taia ku4ka 6o prosto ne ide i ne si napravi tupia abort i tva e kvo 6e mu misli i 6e gubi vreme dokato ne stane taka 4e ve4e nema da moje da napravi abord i 6e rodi a sled tva kvoooooo

milanistkata
05-31-2006, 08:30
Toi e strahlivec ne e za6titavam za6toto mi e priqtelka ,a za6toto go obi4a i toi neq,predi da napravi aborta i obe6tava6e 4e nikoga nqma da se razdelqt ,4e nikoga nqma da e ostavi ,a o6te kogato napravi "aborta" toi po4na da se darji zle s neq.Postypva adski zle i kato nqkav drisyk kato ne poema otgovornost i ne sednat da pogovorqt za tova...Te se obi4at tva moga da kaja!A tq v momenta prejivqva tejyk moment bremenna e ot nego obi4a go a toi se vliq ot mneniqta na nqkvi dri6liovci ot forum

SheLLia
05-31-2006, 08:31
milanistkata - приятелката ти казва че не иска да му проваля изпитите , а сега ще му провали целият живот???????????????// ти така пишеш за нея все едно е света вода не напита , от думите ти виждам че една долна лъжкиня.тя ако е мислила за бъдещето на гаджето и а и за нейното до ся да беше направила аборт..... има и още нещо - от предишната тема разбирам че на това момче изобщо не му е до деца , та той самият още е дете :roll: не знам каква е целта на приятелката ти,ама тя не може да разбере как сама си проваля живота

Luciferian
05-31-2006, 08:33
Toi e strahlivec ne e za6titavam za6toto mi e priqtelka ,a za6toto go obi4a i toi neq,predi da napravi aborta i obe6tava6e 4e nikoga nqma da se razdelqt ,4e nikoga nqma da e ostavi ,a o6te kogato napravi "aborta" toi po4na da se darji zle s neq.Postypva adski zle i kato nqkav drisyk kato ne poema otgovornost i ne sednat da pogovorqt za tova...Te se obi4at tva moga da kaja!A tq v momenta prejivqva tejyk moment bremenna e ot nego obi4a go a toi se vliq ot mneniqta na nqkvi dri6liovci ot forum
Ти имаш сериозен психичен проблем. Мога да ти дам адреса на един добър психиатър, би могъл да ти помогне...

гостенка
05-31-2006, 08:33
Сладур, човек си поема отговорностите за нещата които е свършил, а много пъти и за неща, които не е извършил. Сега си на 19 и животът е пред тебе, ще се сблъскаш с какви ли не проблеми и ще трябва достойно да излизаш от ситуацийте. Каква е мацката не занам, но ти ако беше личност, трябваше да я подкрепиш. В такива моменти не се пита искаш ли да дойда с теб и т.н. А я взимаш за ръчичка отивате на лекар, виждаш как стоят нещата, определяте час и дата за аборт и въпросът приключва, а не да ми се чудиш каква е бременността, дали те е лъгала или не. Най-лесно е да се оневиняваш и да търсиш вината само в другия. [-X

djigi
05-31-2006, 08:35
Ох, каква е тая гавра. Да, наистина мисля, че е гавра. Не смята, че хора, които имат такъв Проблем (истински проблем, а не от тези дето си ги горим тук като "достатъчно голям ли ми е" и "девствена ли съм") ще го обсъждат във форум и то в тийн форум! Нека за протокола съобщението ми се води "оффтопик".

Luciferian
05-31-2006, 08:35
...Най-лесно е да се оневиняваш и да търсиш вината само в другия. [-X
Това го кажи на milanistkata.

NeSTa_86
05-31-2006, 08:36
milanistka ще ти дам един съвет...., но преди това искам да кажа, че съм абсолютно съгмласен с това:

т предишната тема разбирам че на това момче изобщо не му е до деца , та той самият още е дете
Та съвета ми е...след като тя толкова много обича приятеля си да иди, да направи аборта и да бъде сигурна, че момчето ще го оцени. Може да не се върне като гадже при нея, макар че сигурно и тая вероятност ще я има, но бъди сигурна, че поне ще си останат приятели, а ако не го направи забрави за това момче завинаги, защото никога няма да го прости.

пп:уф пак взех да се бъркам на кой пиша :-) всичко това се отнасяше за твоята приятелка!
ппп:а и като гледам си от Милан, така че постарай се да бъдеш умна миланистка, а не поредната куха лейка, която ще си пр овали живота като се прави на интересна

tHuNd3r
05-31-2006, 08:39
:shock: :shock: :shock:
No coment...
Далеч от тая кучка, братле!

Напълно съгласен.

гостенка
05-31-2006, 08:45
Кучка или не, в случая няма никакво значение.
Когато е бил с нея и е имал полови контакти, не е ли знаел че е кучка.
Я, да си взима парцалите и да ходи да се оправя с този проблем.
Момче, ако не вземете мерки навреме, ще си навлечете само неприятности. Стягай се и действай по -бързо. Пък после ще му мислиш каква е , но няма да имаш този товар в/у раменете си.

SuN4o_F
05-31-2006, 08:46
ohhh deca bremennosta ne e 6ega rabota... mislete predi da pravite ne6to

tHuNd3r
05-31-2006, 08:51

Какви деца бе тези образи са на по 20 ^^

НиНкиН
05-31-2006, 09:33
Добре, бе, брааат, това ме уби!!!!
Не не вие сте някакъв уникален случай... Е повече не мога да коментирам просто, но не мога да си обясня, тя защо не е направила аборта?? А да не говорим, че това е ИЗВЪНМАТОЧНА бременност... ](*,)

deem
05-31-2006, 12:10
Да й е живо и здраво детенцето.

05-31-2006, 20:12
Еми на тоя господин акъла му е на пишлеме, ако питаш мене. Съдейки по темата му "ами ако е бременна" си личи колко насериозно приема нещата. Него го е страх от отговорността. Вместо да поговорят като зрели хора и да си изяснят отношенията, той седи и пише по форумите... Е, вярвай ми, ако приятеля ми беше такъв дрисък, не само щях да направя аборт, но и щях да си купя индолгенции, да ме прости господ, че съм се захванала с такъв... Но не мога да си обясня защо момичето го е излъгала, че е направила аборт... Тя пък и тя - за изпитите да не му пречи. Е, че той както му е малък акъла, хептен ще се побърка. Бременна съм, не съм бременна... И като съдя по изказа му "Хора мойта приятелка отново почна с нейните глупости, че е бременна." За него едно дете е ...ГЛУПОСТ ... (?!) И какво щяло да става незнаел - лелееее... Боже! Той ще си чете темите от конспекта за изпитите, докато на приятелката му й остъргват лигавицата на матката... Чудесно, няма що! А и как така тя ще му вика направих аборт?? Добре де, той не е ли бил до нея в този момент?? ](*,)

офф че си ми пача тъпа, за него не детето е глупости, а явно приятелката му често е спекулирала с това, което е невероятно тъпо, и за него приказките и са се превърнали в глупости
Сега разбрали тъпир нещастен?

beB_
05-31-2006, 21:17
oh az 4eta nai dobrata mi fr e bremenna ot gadjeto mi
never mind...
po temata
spored mene bremenostta e super seriozno ne6to
a az ne razbrah na kolko godini e tq i 6to ne pravi abort?

hforce
05-31-2006, 21:28
suglasen sum s thunder i sus luciferian no comment
do sega ve4e da e napravila aborta i si4ko da e 6 a sega zabavi li se o6te malko provalq jivota i na 2mata, 6tom tolkova go obi4a da napravi aborta i da si gleda spokoistvieto posle, spored mene ne im e do deca i na 2mata ili pone na nego, moje bi tq iska da go zadurji i za tova iska da rodi dete za da se ojenat i si4ko da e v prikazkite, e da ama ne, tq 6e rodi, toi 6e si nameri druga 6e si gleda spokoistvieto 6e si nameri rabota i 6e si 6ari seki mesec za izdrujkata i tva e

SuN4o_F
05-31-2006, 21:52

Какви деца бе тези образи са на по 20 ^^
olelel e o6te po zle za tqh na 20 godini pak neznaqt kakvo pravqt...

skorfi
05-31-2006, 22:13
Ако предположим, че приятелката ти е бременна, и пак да предположим, че е извънматочна временност, и пак да предположим, че е ходила и на лекар: нито един лекар няма да й позволи да продължи бременноста.
Да предполагаме пак, че приятелката ти е бременна и е ходила на лекар, но не е извънматочна бременност, а нормална: защо мисли, че с едно дете ще получи любов. това се случва само по филмите. С едно дете ще си навлече само главоболия.
Да предположим, че е бременна и не е ходила на лекар: да заминава веднага, това не е детска игра.

Без да предполагаме повече: да поговори с майка си и да чуе нейнети съвети - те ще са най-верните.
Ти като нейна приятелка първо помисли за бъдещия й живот с дете, което не е желано от бащата и после тръгвай да превъзпитаваш момчетата.

bibonka
05-31-2006, 22:20
tyka bati sapunkata verno..ne che se podigravam ama na tova mi prilicha..
za temata : ako e izvynmatochna bremennost kakto kaza tozi predi mene nikoi lekar nqma da q pysne da si trygne bez da si ugovori chas za abort :) taka che ili lyje che e bremenna,zashtoto ot urina do chai ima rzlika kakto ot tyka do venera :)
taka che me navqva na misylta che ili tova e dobre podgotven plan s cel vyzvryshtane na gajeto ili prosto e zle s akula shtom ne e napravila abort pri polojenie che deteto i e nejelano..
I