View Full Version : Pishtni madami ..... ?!
Moje veche da ima podobna tema..ama az pak iskam da si pitam.Ta znuchi az sum na 16 i sum momiche.Problema mi e che sum kak da kaja .. po pishtna .. v smisul si imam vsichko .. i dype i bedra i gurdi .. No ponqkoga se kompleksiram kato vidq nqkoe slabo momiche zaobikoleno ot mn obojateli.Ne che az si nqmam..vupreki che sum pulnichka ne sum grozna daje bix kazala che sum sladka i vinagi sum si imala obojateli..Ta vuprosat mi e bixte li bili s takova momiche kato men ?..Ako ne zashto i ako da kak bixte se otnasqli s nego ? :smt010 [-o<
iNsaNE`giRL
05-31-2006, 12:50
да ти кажа чесно ако бях момче никога не бих била с момиче като теб за6тото не харесвам такива надути,остави другите да си кажат мнението за теб ,ти може да си мислиш че си пищна и че имаш всичко но всеки има различна представа за това [-X
Lord Vader
05-31-2006, 12:50
:-D ...ми, аз не разбрах проблема...мда...няма значение...
ми, виж...не знма как изглеждаш за да знам, дали бих излязъл с теб...но по принцип към всички момичета отношението ми е едно и също, въпреки, че тяхното, не...а, за пищн мадами с преливащи форми...к'во да кажа?..никога не съм се кефел и няма да се кефя...в повечето случаи те са тъпи, надути кифли...
уф защо си мислите че всичко опира о килограми , ти може да си с мерки 90/60/90 и кат не може да кажеш две приказки на кръст и кво!?!?! по-добре ли щи е ? ти гледай да се държиш както трябва да си мила,усмихната пък килограмите изобщо да не те притесняват
RoyTheReaper
05-31-2006, 12:51
Ta vuprosat mi e bixte li bili s takova momiche kato men ?..
разбира се! 2 причини:
1. анорексиите не ме кефят
2. има и други неща които са от значение
да ти кажа чесно ако бях момче никога не бих била с момиче като теб за6тото не харесвам такива надути,остави другите да си кажат мнението за теб ,ти може да си мислиш че си пищна и че имаш всичко но всеки има различна представа за това [-X
добре, а нос, уши глава и т.н. имаш ли?
уф защо си мислите че всичко опира о килограми , ти може да си с мерки 90/60/90 и кат не може да кажеш две приказки на кръст и кво!?!?! по-добре ли щи е ? ти гледай да се държиш както трябва да си мила,усмихната пък килограмите изобщо да не те притесняват
абе мноу ясно че всичко опира до визията кво се праите... и да си супер готин по характер ако иначе си некъв крокодил никой няма да те погледне даже и да си мил и усмихнат.. всъщност ще те погледнат ама крокодили като теб..
а бтв, щом имаш големи цици не се притеснявай
все ще се намери някой да те бодне, дори само заради тях
за всеки влак си има пътници.това си е въпрос на вкус някои си ги обичат слаби други по пълни такаче да не ти пука и аз искам да съм един къв си ама какъвто си се родил такъв пък и ако не ти харесва това е поправимо винаги можеш да отслабнеш с желание самоче(специано за това се иска много желание) :wink:
manniakk
05-31-2006, 13:39
кво разбираш под пищна? 100-120кг. Или 60 ама на 150 см височина??
Ако си съразмерима няма проблем. Аз лично мразя некви клечави жени
NeSTa_86
05-31-2006, 13:39
bih bil!
Оооо, я да не ви пука! Яяяя стига сте се комплексирали! Аз съм 58 кила и съм 168 висока и хииич не ми пука. Ям си стабилно, каквото ми се яде и колкото ми се яде. Пък това кой ме харесва - еми имам си човек, който си ме обича, такава каквато съм и това ми стига. Така че за всеки влак си има пътници, както ти казаха.
Пак забавление.
Та на въпроса аз лично харесвам повече жени от тип високи към 1.70 до 1.80 за килорами незнам да са съразмерни с ръста.
Може и други не съм чак толкова придирчив ,но ....
А не харесвам ниски и пълни ахахха щот нестааат.
Fuckin`Lunatics
05-31-2006, 14:59
Vav vsi4ki mneniq ima istina no tova za krokodilite ne sum mn saglasna... Ne e zadaljitelno da si top krasavica za da te zabeleji nqkoe hubavo mom4e, vsi4ko si zavisi ot vkusa na horata... Ne vseki haresva kle4avite tapicirani skeleti koito se dvijat edva edva no za sajalenie tva se e prevarnalo v model za podrajanie i momi4etata samo si uvrejdat zdraveto s tiq glupavi dieti... A i ne e zadaljitelno 4oveka koito si pada po po zakragleni da e krokodil! Po golqma glupost ne bqh 4uvala 4esno! fti4ka li kva si tam fani se oprai malko nanqkade...
Moje veche da ima podobna tema..ama az pak iskam da si pitam.Ta znuchi az sum na 16 i sum momiche.Problema mi e che sum kak da kaja .. po pishtna .. v smisul si imam vsichko .. i dype i bedra i gurdi .. No ponqkoga se kompleksiram kato vidq nqkoe slabo momiche zaobikoleno ot mn obojateli.Ne che az si nqmam..vupreki che sum pulnichka ne sum grozna daje bix kazala che sum sladka i vinagi sum si imala obojateli..Ta vuprosat mi e bixte li bili s takova momiche kato men ?..Ako ne zashto i ako da kak bixte se otnasqli s nego ? :smt010 [-o<
Имаш ли снимка да те видя как си?
Glezlata
05-31-2006, 15:26
Az li4no haresvam slabite momi4eta,moje bi za6toto i az sum slaba,no neznam.Hubavo ima golemi cici,ama samo tova i e v plus.Az sum 173/53kg i mi e super. \:D/
manniakk
кво разбираш под пищна? 100-120кг. Или 60 ама на 150 см височина??
haha ne sum 120 kg..visoka sum 167 i teja okolo 62 bqkude :) a kolkoto do dietite te ne pomagat probvala sum vsqkakvi i efekta e tochno obraten trqbva si zdravoslovno hranene.Minalata godina otslabnax s 11 kg ama si gi navaksah.Se pak e trudno da se lisham kato gledash drugite :?
alex_7777
06-01-2006, 18:54
vseki si ima razli4en vkus..