View Full Version : udovolstvieto pri sex i mastrubaciq
iskam da popitam normalno li e da izpitvam udovolstvie ot mastubaciqta a ot sex-a ne ?????????momi4eto sex-a ili mastrubaciqta vi dopada pove4e :roll: :smt017
opredeleno ppve4e mi dopada sexa :) :oops:
АКо си на 13-14 години и незнаеш какво правиш като правиш секс е нормално
estestveno 4e sexa po mi haresva a ti verno ako si na 12-13 i ne znae6 naistina kakfo da pravi6 i samo go buta6 tam axhhxa
emi togava ve4e nz
Амиии според мен секса е незаменим.. друго си е да осещаш дъха на партниора си топлината , любовта около вас... за да ти хареса първо ти трябва истинска любов и 2ро известна практика и усет към нещата :)
Това е така, защото е важна стимулацията на клитора. при определени пози в сексе момичетата трудно получават това удоволстие като при мастурбацията. Карай партньора ти да ти помага в секса и да ти доставя удоволствие. Секса все пак се прави от двама (или повече) и трябва всеки да получи своето удоволетворение.
alex_7777
06-01-2006, 19:02
pove4e mi dopada sexa :D
bloody_angel
06-01-2006, 19:12
Сексът е съвсем друго нещо ... но ако нямаш достатъчно опит или не влагаш чувства в секса и мастурбацията е единственият начин да стигнеш до оргазъм , вероятно е нормално да я харесваш повече... :roll:
Luciferian
06-01-2006, 19:50
iskam da popitam normalno li e da izpitvam udovolstvie ot mastubaciqta a ot sex-a ne ?????????momi4eto sex-a ili mastrubaciqta vi dopada pove4e :roll: :smt017
Ja, ja, ja, wunderbar! :-D :-D :-D
Точно така, е*ането е селска работа, чекията оформя характера! :-D :-D :-D
NeSTa_86
06-01-2006, 19:54
ххахахаха секса повече ми допада