View Full Version : Kak da mu prevlika vnimanieto?
Ima edno momche, koeto e na 23 god, az na 19. Ta toi e strashno hubav. Ne se sheguvam, mnogo e sladuk. S nego lichno ne se poznavame. Samo na zdravei, "kak si" sme. Po cial den mislia za nego. Vinagi kato zatvoria ochi vijdam nego. Prosto ne sum sigurna kak da go svalia. Predpolagam ima dosta obujatelki, no ne sum sigurna do kolko im obrushta vnimanie.
Neznam kak moga da mu "zamaia glavata" , pri polojenie che e mnogo sladuk i kakto kazah predpolaga(ne sum sigurna) ima mnogo obujatelki. Plus tova malko mi e trudno da poviarvam che momche kato nego bi si niamalo priatelka. Neznam dali ima, dano ne :) Niamame nikakvi obshti poznati.
Molia vi se kajete mi kak tochno da se zapoznaia s nego, kak da se durja i prevlika vnimanieto mu? :?
P.S Niamam mnogo goliam opit s momchetata :oops:
Angel_Girl
06-01-2006, 03:08
a be devoi4e otiva6 i mu kazva6 EI PI4 ZDRAVEI AZ SAM...(nz kak se kazva6 sorry) I ME KEFI6 MNOGO MOE LI DA SE ZAPOZNAEM??? i tva e (ne be 6eguvam se ti da ne mi se var6e6 ei) :) em s vnimanie parvo po poleka 4e da ne zeme da izbqga :P draj se milo, usmihvai se kogato se pozdravqvate da vidi 4e ne ti e bezrazli4en ama ne se izdavai mn 4e mom4etata samo tova 4akat:P(mom4eta ne se obijdaite ne mi e tova celta)i taka malko po malko ako i toi si te haresa 6te po4nete da izlizate i...posle na tam ti 6terazkaje6 posle i nai vajnoto draj se super estestveno tova e mn vajno USPEH \:D/
Nadelina
06-01-2006, 10:04
Dobre..pri polojenie che veche si govorite...zdr kak si..tfa onva..nishto ne ti prechi da go spresh i da mu kajesh kfo stava s tebe i da zavarjesh nekaf razgovor..pak i tfa tfoito v momenta e prosto nqkfo fizichesko privlichane nishto poveche...savsem parvichno...btw pokaji mu che ne ti e bezrazlichen obache ne prekalqvai..ne go pritiskai che efekta she e obraten :)
LoVe_RuSlAn
06-01-2006, 19:29
Абе айде да не се излАгаме все пак сме жени как така не можеш да го свалиш бъди директна просто не овъртаи от това по лесно няма после идват трудните работи и ако само седиш и си мислиш за него просто няма да стане номера действай само така ще стане
R0lfc0pter
06-01-2006, 20:17
.. а как да отида да си купя сладолед от лафката срам ме е от продавача мн е готин
abe kvo tolkova otivash i se zapoznawash i gotovo kot shte stava da stava pone da si naqsno i da ne se mu4i6
На мъжете им е заложен тоя инстинкт на "ловеца".. Така че ти трябва да намериш начин да го провокираш. Мисля, че е адски грешно това да ходиш "да го сваляш" и да му обясняваш, че не ти е безразличен...Така ще си свалиш картите много отрано и ще станеш безинтересна. Той трябва да върви подир теб, а не ти да го гониш! Намериш ли начин да го провокираш, нататък ще стане много лесно :D А начина.. е на усещане. Можеш да му говориш и само с поглед, можеш да му кажеш много и с една усмивка само, от теб зависи. Успех! :wink:
ucTuHcKa
06-02-2006, 11:57
Удряй по някой поглед от време на време, усмихвай се като го видиш. Ако той е заинтереснован ще дойде при теб. :wink:
miss_hot_kiss
06-02-2006, 13:22
a be devoi4e otiva6 i mu kazva6 EI PI4 ZDRAVEI AZ SAM...(nz kak se kazva6 sorry) I ME KEFI6 MNOGO MOE LI DA SE ZAPOZNAEM??? i tva e (ne be 6eguvam se ti da ne mi se var6e6 ei) :) em s vnimanie parvo po poleka 4e da ne zeme da izbqga :P draj se milo, usmihvai se kogato se pozdravqvate da vidi 4e ne ti e bezrazli4en ama ne se izdavai mn 4e mom4etata samo tova 4akat:P(mom4eta ne se obijdaite ne mi e tova celta)i taka malko po malko ako i toi si te haresa 6te po4nete da izlizate i...posle na tam ti 6terazkaje6 posle i nai vajnoto draj se super estestveno tova e mn vajno USPEH \:D/
съгласна съм с това;)
Krem4eto
06-03-2006, 17:35
Dobre..pri polojenie che veche si govorite...zdr kak si..tfa onva..nishto ne ti prechi da go spresh i da mu kajesh kfo stava s tebe i da zavarjesh nekaf razgovor..pak i tfa tfoito v momenta e prosto nqkfo fizichesko privlichane nishto poveche...savsem parvichno...btw pokaji mu che ne ti e bezrazlichen obache ne prekalqvai..ne go pritiskai che efekta she e obraten :)
i ko stana prEvlI4i li mu vnimanieto
avtorkata na temata
06-03-2006, 23:22
Blagodaria vi mnogo za vashite suveti. V prochem toi e ne menidjur, a pomoshtnik menidjur v magazina koito rabotia. Vchera se naloji da govoria s nego vuv vruzka s grafika mi za sledvashtata sedmica. Izvikah mu po ime i go pitah ako moje da govoria s nego za malko. I toi beshe natovaren s rabota i kazva "Dai mi 5 min", i az vikam OK. Posle toi doide pri men, i me pita "Kakuv e problema" i az mu obiasniavam che vuv vtornik niama da moga da rabotia, zashtoto triabva da otida na u-shte za malko. I go pitah ako moje da mi promeni grafika, da ne rabotia vuv vtornik. I toi posle me pita ako moga da rabotia drug den ili izobshto da ne rabotia- i az kazah che predpochitam da ne rabotia drug den. I toi OK, samo che drug put ako imam zaduljenia niakoi den, da kaja predvaritelno che niama da moga da rabotia v tozi den. I az vikam da, OK i blagodarih. I tova beshe celia razgovor.
Ne mislia che toi me haresva, prosto ne go chuvstvam taka. Kato che li toi ne pokazva interes kum men, niakak si nedostupno se durji. Neznam dali zashtoto e mnogo sladuk, i predpolagam ima mnogo obujatelki se durji taka. Moje bi momichetata sa tezi koito vurviat sled nego, ne toi sled tiah. Neznam niamam si predstava. Az se durja malko nedostupno, no v sushtoto vreme mu se usmihvam poniakoga. Spored vas da se otkaja li ot nego, pri polojenie che dosta chesto go vijdam? Strashno mnogo me prevlicha. Dnes otnovo se razminahme na rabota i toi me pita kak sum i niakak si se usmihna, no toi na vsichki tova kazva. Ne che sum edinstvennata koiato pozdraviava. Ta kajete si mnenieto kakvo da pravia ot tuk natatuk?
Krem4eto
06-05-2006, 18:02
Ам честно казано този разговор е делови!!!Така,че трябва да се опитваш всеки път като го виждаш да започваш някакъв разговор от сорта как си и т.н.
NqKvA TakAvA NikVa
06-13-2006, 19:42
Za6to trqbva da se opitva6 da napravi6 ne6to za da te zabeleji.Toi sam trqbva da go napravi tova.Toi sam trqbva da oceni kakva si vsa6tnost :wink: