PDA

View Full Version : Излъга ме, че съм и първият отзад ;(

06-01-2006, 07:24
Здравейте,
приятелката ми ме нарани адски много с поредната и лъжа. Значи преди 1 месец някъде го направихме отзад и тя ми каза, че съм и бил първият там, но какво да разбера преди 4 дни....говорих си с един от бившите и(не са никак малко по приницп) и той ми каза, че го е правила отзад с 4-5 момчета. КАза ми, че той дори и е свъшрвал в ануса и ми стана адски кофти, че не ми е казала и, че ме е оставила да си мисля, че съм и първият ;(
:(

NeSTa_86
06-01-2006, 07:25
:smt017 :smt017 много тъпа женка....не виждам за кво е трябвало да те лъже ](*,) ](*,)

06-01-2006, 07:59
А от къде си сигурен, че той не те лъже , защото завижда

SweetBunny
06-01-2006, 08:02
Moje teq mom4eta da sa si go izmislili, za da se izfukat :?
Ako ne e tova, zna4i hodi6 s nqkoq k*rva. Ako produljavat lujite, gore glavata i q ostavi! :roll:

amarno
06-01-2006, 08:11
Не мога да разбера защо така се връзваш. Какво значение има дали е така или не!? Ясно е, че тя има интимен живот преди теб, но сега важно как се държи с теб, може да не ти е казала истината за да не те нарани. А иначе помисли, че ако наистина са правили сек логочно е бившият да свърши в нея! Ти самият не го ли направи то това си е истински кеф! Така, че не се коси!

skorfi
06-01-2006, 08:40
Не се сърди на момичето. Много вероятно бившия да е решил да се фука без повод и да си измисля, за да ви скара. Не се връзвай изобщо.

PleasureSeeker
06-01-2006, 09:04
Защо трябва да му вярваш на бившия...може просто да ти завижда и затова да е казал така...

BraIN_over
06-01-2006, 10:03
Здравейте,
приятелката ми ме нарани адски много с поредната и лъжа
при положение,че лъже толкова мн защо все още ти е приятелка...

p0RN0
06-01-2006, 10:08
Радвай се, че се праска отзад и се възползвай.Пък ако и държиш на нея кво ти пука с кои и къде се е праскала.Въпроса е, че в момента е с тебе.Тва е ! И още нещо -> не слушай кой какво ти говори братле ... хората са злобни, ако се чудиш нещо относно приятелката ти .... просто попитай самата нея.Успех ;)

favor_91
06-01-2006, 10:12
спроред мен е не е постъпила праввилно като те е излъгала...така кой лъже ? много зле е направила :smt012 :smt017

SuN4o_F
06-01-2006, 14:01
mii kofti trapka nie ni6to ne mojem da napravim po vaprosa... popitai q za6to te e izlagala..

machoka
06-01-2006, 14:12
Добре дошЕл в реалността :D

teenkopele
06-01-2006, 14:17
Здравейте,
приятелката ми ме нарани адски много с поредната и лъжа. Значи преди 1 месец някъде го направихме отзад и тя ми каза, че съм и бил първият там, но какво да разбера преди 4 дни....говорих си с един от бившите и(не са никак малко по приницп) и той ми каза, че го е правила отзад с 4-5 момчета. КАза ми, че той дори и е свъшрвал в ануса и ми стана адски кофти, че не ми е казала и, че ме е оставила да си мисля, че съм и първият ;(

А от къде знаеш, че този бивш не те лъже?!? :mrgreen:

air_J
06-01-2006, 16:13
Еба, тя намерила за какво да те излъже, бе! Ти пък толкова навътре ли го приемаш наистина?!?!?!?? :-({|=

Luciferian
06-01-2006, 18:00
Здравейте,
Абе то бива да си тъпо парче, ама такива като теб са рядко срещани.
Кво сега, 2 реда сълзи и 3 реда сополи, така ли? Как ще живееш сега? Най-добре пристъпи към ритуално самоубийство с воден пистолет... тъпанар.

MiRaCuLiXbb
06-01-2006, 18:02
И кво ти пука? И без туй ще я зарежеш след 2-3 седмици, то подобно момиче надали ще я изтраеш повече...

honey91
06-01-2006, 18:14
Не мога да разбера защо така се връзваш. Какво значение има дали е така или не!? Ясно е, че тя има интимен живот преди теб, но сега важно как се държи с теб, може да не ти е казала истината за да не те нарани. А иначе помисли, че ако наистина са правили сек логочно е бившият да свърши в нея! Ти самият не го ли направи то това си е истински кеф! Така, че не се коси!
=D>

Absconding
06-01-2006, 18:36
Голяма работа като те е излъгала!

alex_7777
06-01-2006, 20:16
ok kofti e da te izluje .....no puk za6to go vzima6 tolkova navutre..gore glavata :-) no ako produljava da te luje prosto q zareji

Labelle
06-01-2006, 22:36
Как може да обсъждаш сексуалния ви живот с бившия и ??? Това е подло, нагло и недостойно спрямо нея. А това , че е решила да ти каже нещо, което не е вярно - остави и правото да ти казва само частта от миналото си , която желае. не е хубаво човек да се рови, където не му е работата. С какво променя отношенията ви тази лъжа - ами с нищо.И момчета запомнете нямате право да обсъждате сексуалния живот на гаджетата ви с които си искате , гадно е . То за това се нарича "интимен"= личен. Ако бях на нейно място щях да не ти проговоря дълго време заради тъпите ти съмнения и разговори с хора , които нямат нищо общо с връзкаа ви.

strawberry1988
06-01-2006, 23:13
za kakvo se qdosva6 za gluposti:)Sled kato znae6,4e tiq s koito e spala ne sa nikak malko e logi4no

06-02-2006, 12:47
Не се връзвай на глупостите на бившия. Само тя си знае с кой как го е правила. Утре ако някой каже, теб те е чукал отзад значи ли че ще е вярно?

06-02-2006, 12:54
Мое просто да иска да се чувстваш по-добре и затова ти го е казала мухахахха :lol:

Chiana
06-02-2006, 13:20
Ми кво искаш да ти каже:
-ооо, пиле, преди тебе колко са ме праскали отзадеее
тъй то, жените делят на 3 :Р
Ем тя като те гледа какъв си чувствителен, как да ти сервира такъф факт. Пък и кво ти пука, дай ся да умираме. От срам момичето не си е признало.
А пък може и бившия й да лъже.
Ма ти си бетер кат жина, бре... обсъждаш всичко с приятели, разтройваш се... ади по-спокойно. Чукай я и се кефи. :wink:

fasta4eto
06-02-2006, 13:23
moje bi iska da te nakara da se 4uvstva6 edinstven nai dobre govori s neq izslu6ai q moje bi ne e iskala da te mami a e imala drugi sapbrajeniq da ti kaje 4e si i parviq ne q obvinqvai bez da si q izslu6al

milanistkata
06-02-2006, 15:36
Ами може наистина да си и бил първия,и божшите и гаджета да те лъжат ,защото ти завиждат че си стигнал до там кадето те не са могли .Моят савет е да е ислушаш ,и колкото и да те е лъгала трябва да и имаш доверие ,се пак нейн си е живота и най добре си го познава...

П.П и за напред моят савет кам теб е -не се рови в миналото на приятелктие ти ,защото това е интимно-лично нещо...Нали сега е с теб!

TNT
06-02-2006, 15:46
Здравейте,
:(kuv ti e problema?!nali ve4e si q oprail.....
ako ti e gadno 4e te e izlugala govori s neq i q pitai 6to te e ilugala...

iLoveChocolate
06-04-2006, 11:26
по-добре си говори с нея эатова и се раэберете да не те лъже повече така и да си имате вэаимно доверие.такова нещо от нейна страна е доста подло и гадно.може би эа момента тя е решила че няма да раэбереш и эа тва е решила да рискува.кажи си и квото имаш в очите 8-[ 8-[

pitbullbg
06-04-2006, 11:29
ili toi se e izgavril s teb ili tq.. ako toi e prav... nemam dumi... ako ne mu razbii glavata... :wink:

vikito_666
06-04-2006, 11:35
Как може да обсъждаш сексуалния ви живот с бившия и ??? Това е подло, нагло и недостойно спрямо нея. А това , че е решила да ти каже нещо, което не е вярно - остави и правото да ти казва само частта от миналото си , която желае. не е хубаво човек да се рови, където не му е работата. С какво променя отношенията ви тази лъжа - ами с нищо.И момчета запомнете нямате право да обсъждате сексуалния живот на гаджетата ви с които си искате , гадно е . То за това се нарича "интимен"= личен. Ако бях на нейно място щях да не ти проговоря дълго време заради тъпите ти съмнения и разговори с хора , които нямат нищо общо с връзкаа ви.
E KAZAHA TI GO...!!! =D> =D> =D>
GOLEMA RABOTA 4E NE SI I PURVIQT TAM...EEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!

06-04-2006, 19:52
tova koeto ti kazva toi moje i da ne e vqrno moje i da e ama ako e vqrno priqtelkata ti spored men e nqmalo za kvo da te luje ne q razbiram [-X

CaSsPeR
06-04-2006, 21:12
kvo ti puka

aLakaZam
06-04-2006, 21:17
Не виждам защо ще те лъже? Все пак не е кой знае какво да го правиш отзад в днешно време...

DeziRe
06-04-2006, 21:19
Не виждам защо ще те лъже? Все пак не е кой знае какво да го правиш отзад в днешно време...hahahahahahahaha

06-04-2006, 21:21
абе брат ко ти пука дали ти си я разпе4атал или не???? нали ти дава да я ебе6 има ли зна4ение дали ти си първия??? ако требе6е да е с първия завинаги......то 6те е ебаси трудното да то пусне 6тото няма да е сигурна дали ти си 4овека [-X

cvety_i_bebeto
06-04-2006, 21:30
ami ako te e izlgala...e postapila..stra6no glupavo..no razberi koi laje vse pak..

06-06-2006, 22:08
Здравейте,
Ахх, докъде стигна света! Горкият ти! Как можа да те нарани така тази кучка!!! представяш ли си да те лъже за такива неща!! Та за какво можеш да й имаш доверие вече! На твое място бих я заклал докато спи и бих разпръснал краиниците й по Витошка... А след това бих се обесил на въже от миглите й!

П.С. Който ме банне дано го застигне тази съдба на нашият мил приятел шизофреник!

Carlos
06-06-2006, 22:11
kofti brato...ama kakto kazvash "porednata i luja"...ne che se mesq ama kvo pravish oshte s neq?6tom tolkoz luje...pulnocenna vruzka se gradi na lubov i doverie.ako ednoto go nema...vruzkata ne e stabilna i trqa se zamislite nakude otivate