PDA

View Full Version : Tolkova trudno li e chovek da e iskren ?!

He3HauKa
06-01-2006, 10:19
Dosta sam obarkana..Mnogo mislq i nemoga da si otgovorq na nqkoi vaprosi za tova se obrashtam kam vas 8-[ no pyrvo shte vi kaja na kratko kakvo se sluchi .. takam..
Hodih s edno momche predi pove4e ot 2 godini -nai dalgata mi vrazka-pove4e ot polvin godina ..Prez tezi dve godini sme se karali,sdobrqvali,sabirali,razdelqli -obshto vzeto po zle ot serial,no ne uspqhme da prekasnem otnoshteniqta si.. Malko po malko az razbrah che vse oshte go obicham,che mi lipsva -strashno mnogo... Pochnahme pak da se vijdame i po to4no hodeh u tqh ili toi u nas...Toi mi kazvashe ,,obicham te'' .. i edin den mu kazah che vse oshte go obicham,che mi lipsva i toi mi zaqvi ,, I az te obicham ,no ako sme zaedno shte se karame i nakraq shte se namrazim''.. Mi kakvo da vi kaja-super spek mi stana :oops:
Ta vaprosa mi e kak moje da obichash nqkoi ,a da ne iskash da si s nego zashtoto mislish che shte se karate? Kakvi sa tiq gluposti? -> znam che shte kajete ,,Toi iska samo da te trqska'', a az shte popitam -nqma li ve4e dostoini hora ,koito da kazvat neshtata napravo v ochite? Zashto vseki gleda da izpolzva bez da go interesuva che s deistviqta si naranqva ?
Chesno kazano boli me ... :oops:

Nadelina
06-01-2006, 10:42
Ne mislq che she e s teb samo da te treska...prosto ne mislq! Spored mene e prav...vie ste bili tolkoa vreme zaedno...bili ste zaedno i ne ste bili shtaslivi...karanici ima vav vsqka vrazka .. no v edin moment neshtata izlizat ot kontrol..i si kazvash "Chakai malko kfo pravq..nima si zaslujava?" .. i osaznavash che varvish na nqkade obache nqma da stignesh do nikade .. :(

ExTr3m3_GiRL
06-01-2006, 11:01
И според мен той не иска само да те тряска както се изрази ти [-(
Има нещо вярно в това, което ти е казал. Вие сте били толкова време заедно нормално е да изпитвате все още един към друг, но помисли той не е ли прав :| няма ли да стане така :? И все пак ако не можете един без друг и ако толкова се обичате може да пробвате пак, но не мисля, че ще е добре #-o

NeNo_pz
06-01-2006, 19:18
Ха, така. Един мой приятел разиграва едно момиче по същият начин. И само ми приказва че я карал да идва у тях за да я "тряска" както вие казахте. А относно твоята случка ако наистина усещаш че още те обича, сигурно му е трудно да ти го каже... Опитаи се да му помогнеш и пак да се съберете :wink:

R0lfc0pter
06-01-2006, 20:18
да трудно е

black_dimond
06-01-2006, 21:03
v nqkoi sluchai e mnogo trudno chovek da e iskren

Krem4eto
06-03-2006, 16:48
Били сте доста време заедно!ПоговорЕте си и не приемай такива отговори!Или те обича или не!

ludamacka
06-03-2006, 16:54
naistina s trydno da se izpravi6 pred nqkogo i da my kaje6 istinata.no moje bi v tozi sly4ai toi e iskren kato ti kazva 4e ako se suberete 6te se karate i taka natatuk.moje bi naistina e po dobre da ste razdeleni

Labelle
06-03-2006, 17:00
Ако те обича дали щеше да се задоволява да те вижда само от време на време? Когато обичаш някой правиш всичко за да си с него, опитваш и 330 пъти ако трябва..... Замисли се заслужава ли си да даваш сърцето си на някой , който не е склонен да го приеме...... Защото в цялата ситуация измъчваш себе си.