View Full Version : КАК?
Кажете ми моля ви,как мога да докарам момиче до клиторен оргазъм и мога ли да я чукам без презерватив преди да свърша?! От смазката която изпуска пениса ми може ли да се забременее?!мерси предварително!
Аре бе хора,никой ли нищо не знае... ](*,)
MiRaCuLiXbb
06-01-2006, 18:56
Нали ти казаха ве, то па голямата философия, малиии.
За втория въпрос, можеш. За третия не.
sashopld
06-01-2006, 19:27
axaxxaaxax olee pi4 ti si mn zabluden fe axaxax :lol: Kva smazka we?Ti znae6 li 4e predi da zapo4ne6 da prai6 sex 100% onaq ti rabota ve4e e otdelila spermatozoidi ot koito mn qsno,4e se zabremenqva!A i 6tom kazva6 4e se otdelq "smazka" tova sa ti e spermata to nqma kvo drugo da e we pi4 :) Samo 6te ti kaja da pozlva6 VINAGI prezervativi! 6toto i predi da po4ne5 da pravi6 sex otdelq6 a puk sled kato svur66i ako mahne6 rpeservativa pak si ostavat spermatoziodi.Moje6 da si izmie6 ona rabota,no edno na ruka dali si q izmil dobre i 2-roto ne6to e 4e pak 6et se otdeli sperma po vreme na sex,a ti toa dori ne go us6ta6.Taka4e KONDOMI RULZZZZ i tfa e :)
и кво искаш да кажеш че ако го прая без капут и ако винаги си свършвам навънка жената може да забременее ?!?!?!
Мерси..а за клиторния оргазъм ?
sashopld
06-01-2006, 19:33
SRY ZA LATINICATA AMA KOMPA SE EBAVA NE6TO I NE MI INSTALL KIRILICA,SRY
MiRaCuLiXbb
06-01-2006, 21:48
axaxxaaxax olee pi4 ti si mn zabluden fe axaxax :lol: Kva smazka we?Ti znae6 li 4e predi da zapo4ne6 da prai6 sex 100% onaq ti rabota ve4e e otdelila spermatozoidi ot koito mn qsno,4e se zabremenqva!A i 6tom kazva6 4e se otdelq "smazka" tova sa ti e spermata to nqma kvo drugo da e we pi4 :) Samo 6te ti kaja da pozlva6 VINAGI prezervativi! 6toto i predi da po4ne5 da pravi6 sex otdelq6 a puk sled kato svur66i ako mahne6 rpeservativa pak si ostavat spermatoziodi.Moje6 da si izmie6 ona rabota,no edno na ruka dali si q izmil dobre i 2-roto ne6to e 4e pak 6et se otdeli sperma po vreme na sex,a ti toa dori ne go us6ta6.Taka4e KONDOMI RULZZZZ i tfa e :)
Хаха, кой бил заблуден. Те щото сперматозоидите се телепортират...Знаеш колко път изминава сперматозоида...
Alex4enceto
06-01-2006, 22:12
Po dobre ne q opravai bez prezervativ, zashtoto, da, ot "smaskata" moje da zabremenee, zashtoto kakto kazaha po nagore i tq sydurja spermatozoidi!
sashopld
06-01-2006, 22:52
абе аз колко пъти да ти казвам,че няма кикаква смазка това си е чиста сперма!Бе сперматозоида дали ще ти е на кожичката или на гавичката няма значение нали влиза вътре и си остава там,а за разтояние не ми говори щото с тоя номер можеш да ми излезеш и дори да правиш секс без презерватив,но те съветвам ако не ми вярваш да се конскултираш с лекар(както аз направих,но с кака ми и без срам питах мн неща разбрах) или поне прочети някаде.Но ако щещ вярвай аз просто ти давам съвет това е.А...това че жената може да забременее само през определени 24 часа от месеца си е друг въпрос и като намеря време ще пусна такава темичка и се надявам да я прочетеш,ще ти е от полза :)
Аре бе хора,никой ли нищо не знае... ](*,)
a we ti nau4en li si roden we... pitat decata kato ne znaqt
za orgazma-lizaneto i palavite prust4eta sa mu maikata,a za tova dali moje za zabremenee,ako e bez prezervativ-moje
favor_91
06-02-2006, 05:26
ами просто ползвай презерватив...за да не се притисняваш от тва и онова...за 3 тия ти въпрос да може да се забременее така но доста трудно...а иначе действаи с кондом :!:
`Death`Whore`
06-02-2006, 10:05
С пръсти.
sashopld pusniq taq temi4ka da se obrazovam malko s jenskite raboti koga moje da zabremeneqt i koga e pomalko veroqtno ili nevuzmojno ...
fasta4eto
06-02-2006, 15:04
=D> i klitoren s ezi4eto prast4eto i smelo
sashopld
06-02-2006, 15:06
sashopld pusniq taq temi4ka da se obrazovam malko s jenskite raboti koga moje da zabremeneqt i koga e pomalko veroqtno ili nevuzmojno ...
пуснах темичка вече :)
CHE_DUVARA
06-03-2006, 19:44
Абе вие сте ебати неграмотното племе... к'ви 24 часа от месецаможе да се забременее???? вие сте луди... ебете се за световно ама 24 ч недейте и няма да забременеете.. Мани мани бегай.... глупусти на таркалета!
Смазка+сперматозоиди.....глу пусти... ти ласкай бастуна нон-стоп и няма да има6 сперма по оная работа...как не! Има си смазка както женска така и мъжка, възможно е да се отделят сперматозойди когато мъжа отделе "смазочен материал" но това става при голяма възбуда.... та ... СМАЗКАТА НЕ Е СПЕРМА! Тъпи пубери! За т'ва ще разждате на по 15... щото се пазите само 24ч в месеца.. Хахахах по голяма тъпотия не бях чувала! :smt021
sashopld
06-03-2006, 21:10
Абе вие сте ебати неграмотното племе... к'ви 24 часа от месецаможе да се забременее???? вие сте луди... ебете се за световно ама 24 ч недейте и няма да забременеете.. Мани мани бегай.... глупусти на таркалета!
Смазка+сперматозоиди.....глу пусти... ти ласкай бастуна нон-стоп и няма да има6 сперма по оная работа...как не! Има си смазка както женска така и мъжка, възможно е да се отделят сперматозойди когато мъжа отделе "смазочен материал" но това става при голяма възбуда.... та ... СМАЗКАТА НЕ Е СПЕРМА! Тъпи пубери! За т'ва ще разждате на по 15... щото се пазите само 24ч в месеца.. Хахахах по голяма тъпотия не бях чувала! :smt021
abe selqndur smazkata ot guza li ti izliza we a???bi li mi obqsnil we?Ili ti pikae6 f putkata da q ovlajni6 malko a??A ako mi govori6 za tiq 1-2 kapki bezcvetna te4nost deto se otdelq predi i sled sex po vreme na vazbuda tova idva ot kanala na semeprovoda,no nali predi tfa tam e imalo sperma we prostak mn qsno 4e 6te ima i spermatozodi v neq!Awe i az idvam ot selo "gr. Krumovgrad" ama pone pitam 1-vo lekari za tiq raboti a ne dqdo mi kakto mai ti pravi6 qsnooo!??!!?