View Full Version : Kak da go preodoleq
Purvo zdraveite na vsi4ki :) Zna4i kakto ve4e napisah v edna druga tema do v4era s bivsheto mi gaje hodehme bqhme zaedno 6 meseca i nqkyde 2 3 sedmici. No v posledno vreme toi se dyrjesshe glupavo i az se qdosvah ot tova t.e. toi ne iskashe da se celuvame nishto ne sikashe da pravim osven da se razhojdame i da si govorim.
V na4aloto kogato trygbahme mene mni beshe bezrazli4en daje i pyrvoite 3 4 meseca sled koeto mnogo go zaobi4ah :smt010,a toi e to4no obratnoto.T.e. moje da se kaje 4e za 6 meseca sme si omryznali oba4e sigurno samo az sm mu omruznala a toi na men ne tyi kato toi me e obi4al a az nego tepyrva zapo4vam....i polojenieto e mnogo zle
Az v4era taka das e kaje go "skysah" ;) i toi kaza 4e i bez tva ve4e ne "bilo syshtoto" io se opitval i predi da mi go kaje no az ne sm zabeqlzala... i 4e e smqtal 4e nikoga nee bil za men i ot nas biha izleznali mn dobri priqteli
Zna4i poprncip i az smqtam 4e biha izleznali dobri priqtewli no toi iska da si izlizame kato predi na kafe i si4ko ostanalo
PO stoqnno povtarq kak nisto ne se e promenilo !
A za menne e taka az ne moga da go dokosvam
NE moga da go celuvam
Ne moga da go pregrsyhtam
A az vse oshte go obi4am i mi e mnogo trudno...HOra kajete kak da go preodoleq ? Daje postoqnno si zadavam vyprosa kude sbyrkah 4e toi sprq da me obi4a. :smt009
Napravo poludqvam..iska mi se vsi4ko da e kato predi...mnogo mi lipsva :smt010
Еми скъпа....поговори с него бре....разбери дали на него му пука още за теб....смао това мога да ти кажа....защото ако на него наистина не му пука по добре недей да правиш нищо ами просто си останете добри приятели ;)Успех!
Ami zadadoh mu tozi vypros...a toi prosto mi otgovori 4e vinagi mu e pukalo za men no ve4e "po po-razli4en na4in" ...... :smt009 :smt010
toest...ve4e me priema samo za priqtelka mai taka trqbva da se razbira... :smt010
Ами не мисля че е трябвало да го кусаш....:(но станалото станало...не можеш да върнеш нещата...може и да има някакви чувства към теб но да са охладнели....:(В крайна сметка приеми това което ти се предлага-едно много добро приятелство..и си намери някой друг ..
samanta_1
06-01-2006, 17:37
Здравей!
Всяко момиче (а дори и момче) е попадало в такава ситуация по време на тийнеджърските си години. Успокой се - нормално е! Ето моите съвети:
1) Не си задавай въпроса: "Къде сбърках?" В 90% от случаите човекът, който си задава въпроса, не е сбъркал. Мисля, че и в твоя случай е така. Просто с времето чувствата охладняват, вече не са това, което са били. Нормално е. Някои връзки имат момент на пълно изчерпване, когато няма да друг изход, освен раздялата.
2) Когато раздялата е вече факт, започва трудното. Сълзите напират, тъгата - също, нали? Не си струва. Раздялата е напълно нормален процес. Отдай се на тъгата си, но не ставай нейна робиня. Съвсем човешко качество е да тъжиш. Не възпирай чувствата си, но и ги владей. Все пак има толкова много хубави неща (сред тях и момчета) на тая планета, а ти ще плачеш за едно момче.
3) След като е минал процесът по тъгата, се отдай да пълна веселба. Иди на кино, излизай с приятели. Може и без гадже, нали? Забавлявай се, разсейвай се, постарай се да забравиш това момче.
4) Не мисля, че го обичаш. Или поне не става дума за Истинската Любов, с главно И и Л. Пък и след като нещата са приключили - приеми го! Всичко е свършило, няма връщане назад. Няма смисъл да тънеш в тъга.
5) Но най-важното е да се успокоиш! Раздялата не е нито първото, нито последното, нито най-лошото нещо, което ще ти се случи (ама много съм положителна, а?), а обичта, която изпитваш, няма да е последната. :)
Здравей!
Всяко момиче (а дори и момче) е попадало в такава ситуация по време на тийнеджърските си години. Успокой се - нормално е! Ето моите съвети:
1) Не си задавай въпроса: "Къде сбърках?" В 90% от случаите човекът, който си задава въпроса, не е сбъркал. Мисля, че и в твоя случай е така. Просто с времето чувствата охладняват, вече не са това, което са били. Нормално е. Някои връзки имат момент на пълно изчерпване, когато няма да друг изход, освен раздялата.
2) Когато раздялата е вече факт, започва трудното. Сълзите напират, тъгата - също, нали? Не си струва. Раздялата е напълно нормален процес. Отдай се на тъгата си, но не ставай нейна робиня. Съвсем човешко качество е да тъжиш. Не възпирай чувствата си, но и ги владей. Все пак има толкова много хубави неща (сред тях и момчета) на тая планета, а ти ще плачеш за едно момче.
3) След като е минал процесът по тъгата, се отдай да пълна веселба. Иди на кино, излизай с приятели. Може и без гадже, нали? Забавлявай се, разсейвай се, постарай се да забравиш това момче.
4) Не мисля, че го обичаш. Или поне не става дума за Истинската Любов, с главно И и Л. Пък и след като нещата са приключили - приеми го! Всичко е свършило, няма връщане назад. Няма смисъл да тънеш в тъга.
5) Но най-важното е да се успокоиш! Раздялата не е нито първото, нито последното, нито най-лошото нещо, което ще ти се случи (ама много съм положителна, а?), а обичта, която изпитваш, няма да е последната. :)
:) blagodarq za otgovora samanta malko me uspokoi.... no mislq 4e shte se spravq tova ne mi e pyrviq takyv slu4ai.. :) da se nadqvame pone da stanem dobri priqteli,...
xOtkiSsSs
06-01-2006, 18:01
Е на този етап мисля, че не трябва да излизате изобщо да не се виждате да не говорите, а да можеш да го забравиш. Няма др вариант поне според мен ...
Pussycatbitch
06-02-2006, 23:23
kogato obi4a6 i si privurzan kum edin 4ovek ne moje6 da go zabravi6 tyko tui za tova ne misli za tova kak da go zabravi6 za6toto i da iska6 edva li bi go zabravila taka lesno prosto nqkoi den v koito nai malko o4akva6 6te tii e suvsem bezrazli4en...a do kolkoto do tova dali v tebe e vinata vuob6te ne se obvinqvai vinovniq e samo toi ztoto kogato hodi6 s nqkoe mom4e ne moje bez celyvki i milyvki,az mislq 4e mn gadno e postupil kato ti e kazal 4e my e vse edno,sled kato my e vse edno da ti go be6e kazal pone da ne si misli6 4e vsi4ko e momentno,ujasno gadno e postupil sled kato iska samo fr mislq 4e e redno da ti go be6e kazal po rano i da pogovorite a ne da ti kaje dve dymi i to kogato ti go skusa.....