View Full Version : Кажете ми упражнения за стягане на големи гърди!
Сега,то големи хубаво,но трябва и да са стегнати...така че малко help pls! :wink:
^sladyranka`
06-01-2006, 20:45
Emi golemi i stegnati malko trudno.. To po princip malkite sa stegnati,a golemte otpusnati !Nai-lesnoto e da sportuva6 :!:
emi porovi se malko iz foruma ima 8374859698 temi za stqgane na biusta az lichno sam pisala pone 5-6 :smt016
MiRaCuLiXbb
06-01-2006, 21:15
Тва не са мускули
Женските гърди са изградени предимно от мазнини.Ако бягаш редовно и имаш специална диета може да ги намалиш и тогава да ги стегнеш.
nefer-aton
06-02-2006, 20:10
еми има едно супер ефикасно сега няма да ти го хваля много обаче при мен направи чудеса . Та значи изправен гръб ръцете пред гърдите , дланите опрени една в друга , лактите изпънати встрани и натискаш колкото силно можеш дланите една срещу друга . Май не го обясних много РАЗБИРАЕМО ама :-) :-) :-) :-) :-) :-) и можеш да го съчетаеш с
кръгове с изпънати в страни ръце обаче малки гръговете да не се размахаш като птеродактил и можеш да си го повтаряш колкото искаш
НАДЯВАМ СЕ ,ЧЕ ПОМОГНАХ!!!! УСПЕХ!!!!!!!!
Djessica_88
06-02-2006, 22:26
лицеви опори ( кръстосани крака отзад) и студената вода също стяга гърдите обливаш ги ту студена ту топла... ама по-4есто студена ( хладка) и при мене тоя ефект ми действа безотказно 8) ама всеки има различна структура на тялото де... :roll: пробвай все пак :wink: но трябва да има воля за да ги постигнеш \:D/
лицеви опори
Гърдите на жените не са мускули и да се спукаш от лицеви опори нищо няма да се промени.
лицеви опори
Гърдите на жените не са мускули и да се спукаш от лицеви опори нищо няма да се промени.
абе щом дадох съвет , значи ДЕЙСТВА поне на мене :roll:
Djessica_88
06-03-2006, 16:54
тва бях аз :mrgreen: забравих да влезна :mrgreen: сорка
nefer-aton
06-03-2006, 17:20
лицеви опори
с тези упражнения се въздейства на мусколите , които "придържат" гърдите .
Djessica_88 - БРАВО ,ЧЕ СИ СЕ СЕТИЛА ДА КАЖЕШ ЗА КОНТРАСТНИТЕ ДУШОВЕ ( АЗ ЗАБРАВИХ :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: )