Влез

View Full Version : Първата целувка. Най-новите правила.

06-01-2006, 19:35
Първата целувка. Новите правила!
Да го/я целуна ли на първата среща или да почакам? Страстно или нежно? Ето няколко съвета за тези от вас, които са се чудили, как да преживеят една незабравима първа целувка.
# Правило #1: Уцели момента.
Най-често задавания въпрос относно първата целувака е: Кога е редно да се случи? Никой не желае да прибърза и да получи поднесена буза вместо устни, нито пък да чака прекалено дълго, което може да накара другата страна да си мисли, че интересът не е взаимен. Затова, кога е най-подходящият момент, за да се пристъпи към действие? Повечето жени казват, че това трябва да се случи на първата или втората срещи и по възможност не пред входната им врата. Прекалено е банално, предсказуемо и обвързано с думи от рода на:
" Наистина прекарах чудесно ...". Вместо това бъди по-спонтанен и измисли нещо по-оригинално. Първата целувка трябва да е зашеметяваща. Изненадай своя партньор, хвани го/я неподготвен. Това е страстта. А творческият ти подход определено ще ти спечели червени точки.
# Правило #2: И мъжете и жените могат да поемат инициативата.
Съществува предразсъдък, според който само мъжете носят отговорност да инициират първата целувка. Но това, което сме чували многократно от мъжете е: те обожават, когато жените предприемат първата крачка. На тях им харесва да знаят, че са желани, така че смело напред момичета.....
Можеш да прочетеш цялата статия тук. - И тук е даден линк който не работи... няма това нещо...

преди време съм получил това на една стара поща от neogen.bg и въпроса ми е някой може ли да намери цялата статия за да си я прочета като хората :)

kAdrOkoSkA
06-01-2006, 21:13
Tc tc tc... "Novite pravila!" :smt005 Shto za gluposti sa tova #-o Tova e CELUVKA v kraq na kraishtata... celuvash kogato imash chuvstva... jelaniq... kogato usetish otvatre momenta... Celuvkata e igra, da... no za tazi igra ne se iziskvat pravila \:D/ :smt008

ATAKABG
06-02-2006, 00:43
правила няма. като дойде момента то се усеща. а дори да не си го усетил,пробвай все пак,няма кво да губиш :mrgreen:

priti_kiti
06-02-2006, 06:51
въобще не ти тряя да я четеш тая статия ;) само ти пълни мозъка с простотии.. както казаха преди мен за целувката правила НЯМА :!: трябва по-скоро да се импровизира,отколкото да се стремиш към някви правила..

Chiana
06-02-2006, 07:17
Азз ще ти донапиша статията. :lol:
Така... ако си в дискотека отиваш до него/нея и почваш да денсиш леко така по-предизвикателно (ако искаш преди това обърни така 100тина водчица за смелост, ако спичаш) приближаваш се по-близко до него/нея, почваш да го/я хващаш за ръчичка, през кръста, прокарай си ръката през врата му/й и си приближете устните и се целунете. После можеш да го питаш как се казва
:lol:
Ако сте на купон отиваш при него, почваш лекичко да го гушкаш, и ще забележиш какви са му/й реакциите.
Например сядаш до него/нея и деликатно си го гушваш, почваш да го/я драскаш лекинко по гръбчето, да го/я обарваш по крачето, ама лекинко тъй деликатно, докато не видиш дали ти отговаря, демек и той/тя почва нещо да те гушка там. Тогава вече можеш да го/я цуняш.
Недей само да спичаш, да сидиш и да чакаш той/тя да направи 1-вата крачка. Щото ако разчиташ на това, ще си седиш сам/сама доста време...
Не очаквай първата целувка да е страхотна...
1-во на 1-во още двамата не сте си нагодили стиловете на целуване. Дори да сте се целували с 10000 човека, всеки от вас си има някакъв стил на целуване и докато се нагодят двама души, минава около ден-два.
Аз за 1 път като се целувах с приятеля ми, беше кошмар... Той изобщо не знаеше как точно... Сууупер много гадно си навираше езика и... абе трагедия..
Викам аа тъй няма да стане работата.. И като се целунахме следващия път и викам: чакай ся... Хванах му главата и викам: остави се аз да те целуна, не прави нищо..
И си го целунах тъй както аз си знам, и викам: Хареса ли ти?
И той вика: оо, да
и от тогава нямаме проблеми с бацките. :roll:
Хммм ся щи кажа за 1вата ми целувка...
Начи аз бях някъде 6 за 7 клас пишлеме, ама надъхана, ши тръгвам там с едно момче.
И седим ние в къщи, той си спича там нещо, ама ми беше казал, че се е целувал
и аз си сидя и викам:мммм какво ли е чувството да се целуваш с език, я ми кажи
и той вика: е, ся не мога да ти кажа, трябва да ти покажа...
и аз викам: ем покажи ми де!
И така стана
:roll:
Абе цепията е да усетиш интерес от ответната страна... а тия неща се усещат.
Тогава действаш без да ти пука.
Когато сте двамата е мн лесно... просто се приближаваш до него, леки докосвания ала бала и то си става от самосебе си.
А пък ако видиш, че не го е еня за тебе, не показва никакви признаци на харесване, по-добре да изчакаш той да направи първата крачка, ако случайно има чувства. Ти все пак се увери пак дали почвата пък случайно не е подходяща, като го прегърнеш така ала бала и той ти отвърне, значи можеш да действаш, макар да не казва, че има чувства , просто явно е от по-срамежливите. :wink:

Pussycatbitch
06-02-2006, 23:07
mi ako sledva6 pravila po koito kak i kade da se celyva6 6te ima da si 4aka6 li 4aka6 to4niq moment kvo e tva kogato iska6 da celyne6 nqkoi go napravi kolkoto i priburzano da e v kraq na krai6tata za da prejivee6 ne6to neobiknovenno trqbva da si pone malko lyd....