PDA

View Full Version : Не свършваме

Wife^of^goD
06-01-2006, 22:20
Здравейте всички :smt006 проблемът ми е следният: с приятеля ми от доста време правим секс аз съм на 15 а той на 18 много си се обичаме и ни ес упер яко като сме заедно,но досега аз не съм получавала оргазъм при секс а той само 2 пъти а сме го правили над 20 пъти всеки път нещо става.И двамата си бяхем първите и още сме.Незнам къде грешим, но и аз много бързо изсъхвам... :smt017 помогнете ми моля ви защото вече не занм какво да направя

06-01-2006, 23:08
Може би този проблем ви притеснява, и не можете да се отпуснете заради притесненията си :?

strawberry1988
06-01-2006, 23:11
Abe q se otpuenete,6te vidite 4e sled vreme 6te vi doide udovletvorenito ot sexa :D .Samo trqbva da se postaraete malko pove4ko

favor_91
06-02-2006, 04:19
ами то при секс тря имаш и някаква нагласа нали...и да не мислиш леле ами ако стане това ами пък онова :shock: :? дайте му релакс и да се постарае да не си пък толко суха...за какво са шпа*ите ....

Stasi`f`
06-02-2006, 08:34
Vsichko s vremeto si,spoks!Vse shte svarshite nqkoga :) \:D/

NeSTa_86
06-02-2006, 08:51
emi kupi si kremche i probvaite na zadna...

fasta4eto
06-02-2006, 14:22
imaite tarpenie uveli4ete liubovnata igra i se otpusnete naslajdavaite se na momenta i ne mislete za tova dali 6te svar6ite :wink:

Roxy
06-02-2006, 16:32
Здравейте всички :smt006 проблемът ми е следният: с приятеля ми от доста време правим секс аз съм на 15 а той на 18 много си се обичаме и ни ес упер яко като сме заедно,но досега аз не съм получавала оргазъм при секс а той само 2 пъти а сме го правили над 20 пъти всеки път нещо става.И двамата си бяхем първите и още сме.Незнам къде грешим, но и аз много бързо изсъхвам... :smt017 помогнете ми моля ви защото вече не занм какво да направя

напълно нормално ти да не свършваш.някой кат ми каже че всеки път свършвала и напраоо..бахти простотията.все пак не е имала достатъчно сексуален опит за да знае дали наистина свършва...пък и е доказано че удовлетворението от секса започва да се достига след 20 години

shalqlqlqlq
06-02-2006, 16:44

напълно нормално ти да не свършваш.някой кат ми каже че всеки път свършвала и напраоо..бахти простотията.все пак не е имала достатъчно сексуален опит за да знае дали наистина свършва...пък и е доказано че удовлетворението от секса започва да се достига след 20 години

....секса преди 20години си е просто потене, това ли искаш да кажеш [-X Проблема според мен тук, е психически! Но не изключвам момента, някой от вас да не прави каквото трябва, не че е сложно, но бързото изсъхване, е вследствие на неправилна нагласа на съзнанието, или просто еднообразие в сексуален аспект :arrow: но ти си още мъничка, едва ли ще му е лесно на приятеля ти да те задоволи, щом е неопитен, макар по-младите да са по-лесни в тази част, пробвайте с орална любов....съмнява ме да не сте пробвали, но ако е така....давайте :smt008

Roxy
06-02-2006, 21:49
ами както казах причината е липса на сексуален опит.все едно да твърдиш че ябълките от вашто дърво са най-вкусните без да си опитвал други?!?!?

`Death`Whore`
06-02-2006, 21:53
Не мисля, че му е особено приятно, когато ти си суха. И е мъчително, а и вижда, че на теб не ти е приятно /което се предполага от това, че си суха/. Или се уморява много...а твоят проблем е сигурно притеснение, теснота...

Roxy
06-02-2006, 22:18
намерих разни линкове,щото всеки си мисли,че е прав,а другите нищо не разбират...

http://www.liniastandart.com/modules.php?
op=modload&name=News&file=article&sid=879&mode=thread&order=0&thold=0

http://magi.triada.bg/article.asp?topic=AE&id=AE83
[/b]

не говоря за себе си а по принцип.и не е ли интересно,че навсякъде се говори за симулация на оргазъм при жените(защо ли) или може би всички тука са някъв природен феномен и постоянно изпитват оргазми.младите партньори са по-неопитни,ама всички вие сигурно ходите с 40 годишни чичковци и тва не ви засяга.пък е доказано,че жените,както и мъжете,достигат сексуалния си връх около 40 години(правете си изводи за преди това).и както казах не можеш да твърдиш,че например твойта ябълка е най-сладката,без да си опитвал другите...

iLoveChocolate
06-04-2006, 11:19
можете да пийнете нещо прведи т`ва эа да эабравите эа миг притесненията и след това може би ще е нужно по-дълго да се въэбуждате миже би :lol: УСПЕХ

pitbullbg
06-04-2006, 11:35
emi 6tom izsyhva6 na4i ne te vazbujda dostata4no... a za svar6vane ima frenska lubov.... napravi mu i 6te svar6i kakto i ti.. ako ti ako ti naprai

GHz
06-04-2006, 11:45
Абе я му се натегни малко друж се первезно и ще почне да поцкача и ще те нападне!вервай ми :)!Дайте и по-дълга любовна игра от сорта на поне полувин час!

trapecc
06-04-2006, 21:51
of
toq kato e na 18 ne moje li da se seti da te polije malko ta da ne si suha ?!

CaSsPeR
06-04-2006, 22:27
prodaljavaite da se opitvate moje da uspeete

Wife^of^goD
06-05-2006, 09:10
of

Ти пък кво си мислиш че не ме лиже ли???Щях ли да пиша тук ако не бяхме пробвали всичко.Сега във вторник ни е следващата възможност за секс да видим дали ще излезе нещо [-o< една моя приятелка ми каза че много помагало боричкането, боя с възглавници и тем подобни лигни :smt017

fasta4eto
06-05-2006, 10:58
of

Ти пък кво си мислиш че не ме лиже ли???Щях ли да пиша тук ако не бяхме пробвали всичко.Сега във вторник ни е следващата възможност за секс да видим дали ще излезе нещо [-o< една моя приятелка ми каза че много помагало боричкането, боя с възглавници и тем подобни лигни :smt017

hahhahah daaaaaaa boq s vazglavnici pomaga mnogo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ei maitap4ii hora ima !

Runnaway
06-05-2006, 14:13

Оралната любов ви е крайно необходима, както и любовната игра преди всички видове секс !!!!! Опитайте да правите секс по продължително .. демек правете го в една поза по-дълго време или стимулирай си клитора докато правите секс .. намери начина, при който ти е най-приятно !!

alex_7777
06-06-2006, 19:37
za vsi4ko si ima vreme :) spoko otpusnete se i to 6te stane ot samosebe si! uspeh :wink:

Wife^of^goD
06-06-2006, 22:39
и ето че днес отново го направихме след 4 дни въздържание с един час любовна игра и отново нищооо направо ми се иска да пукна и на него му е адски гадно и ми вика "Мен ми е супер яко имам чувсството че всеки момент ще свърша" и ей така не става...

Runnaway
06-06-2006, 22:43
и ето че днес отново го направихме след 4 дни въздържание с един час любовна игра и отново нищооо направо ми се иска да пукна и на него му е адски гадно и ми вика "Мен ми е супер яко имам чувсството че всеки момент ще свърша" и ей така не става...

Kогато се стигне до там просто продължи да правиш това, което си правиш .. докато не свърши .. а и го накарай да се стегне малко .. ако го накараш да свърши 2-3 пъти натам ще става все по-лесно :) .. Пробвай .. А пък ти гарантирам че ако те лиже повече от 30 минути ще свършиш .. тва е гаранция :)

Wife^of^goD
06-07-2006, 22:23
а за какъв оргазъм говорим вагинален или клиторен щото аз клиторния си го получавам без проблем но вагинален са ми казвали че даже не всички жени през целия си живот успяват да го получат