View Full Version : emmm k'vo da pi6a tyka eee?
Moje li da se doverqvach na xora ot 4ata???
i [-X az mislq 4e ne?!
Pravelno li mislqq?
Stasi`f`
06-02-2006, 08:30
Ne razbirase :wink:
Зависи какво разбираш под "доверие"
Като цяло в чата се пишат само глупости, така че НЕ
Чата не струва нищо... Като се видиш с човека очи в очи, тогава разбираш за какво иди реч.
п.п. Темата изобщо не е за тука и заглавието и е некоректно зададено.
i'm so excited!
06-02-2006, 08:34
аз не се доверявам и на някои хора с които съм се запознала директно, пък какво остава за чата...
MidnightScream
06-02-2006, 08:37
emi ko da se doverqvam basi , nqma da otida da mu kaja kude sa skriti parite vkushata :D ... aaaaa i zashto sme v razdel sex?
Angel_Girl
06-02-2006, 08:40
Mislq, 4e ne!!! Dokato ne opoznae6 4ovek na palno, a dori i dokagava moje da ti izigrae lo6a 6ega no vse pak trqbva da poznava6 4oveka adski dobre, za da mu se doveri6 na 100%
`Death`Whore`
06-02-2006, 09:09
1. Никога не можеш да опознаеш човек напълно.
2. Какво има да се доверяваш. Аз не съм попадала на педофил или изнасилвач. Срещала съм се с хора в центъра и ако видя, че не са подозрителни, отиваме на по-безлюдно място. Това е.
Spored mene moje da se doverish v 4ata , daje pove4e otkolkoto na nqkoi poznat.Zashtoto kato kaje6 na nqkoi ot 4ata ne6to li4no daje i da go kaje na drug , toi neznae koi si i sled 2-3 dni 6te go zabravi i nqma da go vzeme na predvid , samo e vajno da ne izdade6 samoli4nosta si, a kato kaje6 na nqkoi poznat priqtel , moje da se ispusne pred nqkoi daje i bez da iska i togava nqma da se zabravi taka lesno tainata , a 6te se zapomni dulgo vreme , zashtoto 6te ima povod primerno da te bazikat.No tova e moe mnenie
samanta_1
06-02-2006, 10:24
Зависи. Естествено, никога не може да имаш 100% доверие на някой. Важното е да не си прекалено мнителен, неприятно е. Нека чата е едно удоволствие, а не като разпит.
fasta4eto
06-02-2006, 13:44
Зависи какво разбираш под "доверие"
Като цяло в чата се пишат само глупости, така че НЕ
Чата не струва нищо... Като се видиш с човека очи в очи, тогава разбираш за какво иди реч.
п.п. Темата изобщо не е за тука и заглавието и е некоректно зададено.
dam vapreki 4e ponqkoga ima svestni hora koito davat svestni saveti prosto trqbva da razli4ava6 tapacite ot i svestnite