View Full Version : КРАТЪК отговор!
някой...
06-02-2006, 19:15
Само на бързо...Извинявам се.. но някой да ми каже как се казва доктора за мъжки проблеми....Нали в смисъл момичета ходят на гинеколог, а момчетата?? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: а нещо направления трябват ли...тъз наща системааааа....
Prokhor Zakharov
06-02-2006, 19:30
Зависи от проблема, но си мисля, че дерматолог може да ти свърши работа.
fasta4eto
06-02-2006, 19:33
da vika mu se urolog dokolkoto znam i ili s napravlenie ot li4niq lekar ili si pla6ta6 pregleda v nqkoq 4astna klinika (15-20lv)
дерматолог няма да ми свърши работа... добре и аз си мислех за уролог но не бях сигурен.. миси за отговорите :P а пък тия направленияяя лелеее има да се чака ...една камара бабички ще има пред кабинета.. :? :? :? :? :?
fasta4eto
06-02-2006, 19:49
дерматолог няма да ми свърши работа... добре и аз си мислех за уролог но не бях сигурен.. миси за отговорите :P а пък тия направленияяя лелеее има да се чака ...една камара бабички ще има пред кабинета.. :? :? :? :? :?
hahahha to4no pred teq kabineti nqma babi4ki te hodat na ginekolog :))
MiRaCuLiXbb
06-02-2006, 19:50
Пред личния лекар има предвид...
fasta4eto
06-02-2006, 19:54
Пред личния лекар има предвид...
dam sq kato go pro4etoh pak ima6 pravo :mrgreen:
Уролог мисля че се казва!
favor_91
06-02-2006, 23:53
Уролог..
strawberry1988
06-03-2006, 01:13
urolog
Angel_Girl
06-03-2006, 01:32
urolog
Доктора за мъжки проблеми се нарича ПСИХИАТЪР.
А теб като те гледам,най-добре отиди на ПЕДИАТЪР. :mrgreen:
NeSTa_86
06-03-2006, 08:02
da tajka e
a 6tom e urolog kakvo e andrulog
Само на бързо...Извинявам се.. но някой да ми каже как се казва доктора за мъжки проблеми....Нали в смисъл момичета ходят на гинеколог, а момчетата?? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: а нещо направления трябват ли...тъз наща системааааа....
:shock: уролог бе човек!
obadi sa na mene nai mnoo da vselq knigata s veneli4eski bolesti v teb :lol: