PDA

View Full Version : На къде да отида към нея ли... или да продължа напред!

GHz
06-02-2006, 20:46
Здравейте на всички!
Искам да разкажа първо 1 историйка пък после щезадавам въпроси :)!
Гоних едно момиче 6 месеца докато най-после станахме тъка наречените "гаджета" 6 месеца съм правил всичко за нея и тя за мен даже преживяхме едно разделяне от 1 месец(смисъл тя замина за 1 месец и през този месец се чувахме всеки ден )след това доиде зимата на 2005 и понеже аз не съм много богато момче и разполагам с по 2 до 3 лева а понякога оставам и на сухо :( !Проблема е там че зимата е трудно да разнообразяваш като нямаш много финанси а и съм пушач което ме вкарва в разходи още!Започнаха едни спорове за глупости и разбрах че тя е започнала да кръшка а аз имах възможност но не я направих както и да е преживях го!1 път 2 пъти,знам било е тъпо да ме прави на маимъна но аз я обичах и когато обичаш един човек трябва да му дадеш още 1 шанс!Накрая се разделихме после пак се събрахме после пак се разделихме :)!Днес ако бях намерил още 1 покана за концерта на TАRKAN щях да отида с нея но щом пиша значи съм си тук и не съм получил:) :( !Много приятели ми казват даваи кажи й че все още я обичаш че после ще е късно!А с др. приятели след обилно количество алкохол стигнахме до извода че е малка и неразбира нещата които съм направил за нея (не искам да ги споделям че просто става трагична глетката)просто се чудя как да постъпя ....като я видя и сърцето ми трепка но като се доближи и спира да ме интересува!Ако тръгнем пак с нея аз съм сигурен че ще скъсаме на 2-та седмица и няма смисъл,а да се мъчим тъка взаимно защото знам и че тя има чувства към мен(непитаите знам)!НО просто както тя каза "АМИ АКО НЯКОЕ МОМИЧЕ ИСКА ДА ПРОБВА КАК И СЕДИ СРЕБРОТО А НЕ ЗЛАТОТО''Смисълът е че тя ми го е казвала и преди че по-добър и по-грижовен от мен няма но просто иска да се обеди в това поне според мен!
ТА ДА СИ ДОЙДЕМ НА ДУМАТА СЛЕД ВСИЧКО ТОВА КОЕТО НЕ Е ПЪЛНАТА 9 МЕСЕЧНА ИСТОРИЯ ВИЕ КАК ПРЕДЛАГАТЕ:
С нея след време или воабще както пее Ивана "Животът продължава"?
Благодаря!

Crazy_teen4e`f
06-02-2006, 21:12
Според мен се опитай да я забравиш.Не я оставяй да те прави на "маймуна" както се изрази ти.Наистина,ти я обичаш,но се опитай да я забравиш.С времето всичко ще утихне.Погледни,има и други момичета,които сигурно мечтаят за теб.

Angel_Girl
06-03-2006, 01:07
predi edna godina izneverih na moq pritel za koeto adksi mn sajalqvam no tai kato toi me obi4a6e i az nego mi prosti i sega malko po malko se opitvane da saberem pazela na edna istinska lubov no az mn se promenih i ako tvoeto girl4e se e promenilo nqma ni6to lo6o da i dade6 jans no ne i pozvolqvai da te pravi na maimuna za6toto taka nai malkoto v neinite o4i izglejda6 glupak a da ne govorim za priqtelite to...

GHz
06-03-2006, 07:12
Проблема е там че тя иска да е с мен но иска да пробва какво е да си с др.(демек иска др. пиш*а)разбираш ли иначе се е променила към по-лошо все пак 10х

white_chik
06-03-2006, 08:22
И според мен трябва да я преодолееш.На твое място отдавна щях да съм я заебала,защото достойнството на едни човек седи ПОЧТИ над всичко.Ако тя искаше нещата м/у вас пак да се получат,сама щеше да те потърси.Не можеш цял живот да тичаш след нея.

>-{}ILIaNa`GiRL{}<-
06-03-2006, 11:42
Това ще е порсто една от любовните ти мъки.Замисли се,колко много други момичета има.Щом си сигурен,че ще скъсате на 2-рата седмица няма смисъл.Продължавай напред и забрави за нея. :D

sk8girL
06-03-2006, 12:16
Тя знае ли какво иска?!Иска да е с теб, ти казваш че те обича,ама в същото време иска и да е с друг.Как стават тия работи?!Тя ако наистина държи на теб,ще бъде само с теб,а не да прави такива изпълнения.Хмм според мен най-добре е да я забравиш,пък и щом казваш,че се е променила към лошо.. Я по-добре я остави и не се занимавай повече.Ще си намериш друго момиче,не е единствена:)))

cskamoni4ka
06-03-2006, 13:12
Живота продължава" :lol:

xOtkiSsSs
06-03-2006, 14:21
Е след всичко, което е станало м/у вас мисля , че логичната развръзка ще е да тръгнете по различни пътища т.е. забрави я ... Животът продължава няма да ти е последнта ..

Angel_Girl
06-03-2006, 15:42
Проблема е там че тя иска да е с мен но иска да пробва какво е да си с др.(демек иска др. пиш*а)разбираш ли иначе се е променила към по-лошо все пак 10х
ako te obi4a istinski i ako darji na teb ako se e promenila nqma da iska druga pi6*a a 6te bade do teb i nqma da ti izneverqva kasmet i dano se polu4i

ludamacka
06-03-2006, 16:31
ami ako naistina ne znae kakvo iska(kakto ti kazva6) ili ne razbira kakvo si pravil za neq zna4i ''jivota produljava''

Angel_Girl
06-03-2006, 17:35
ami ako naistina ne znae kakvo iska(kakto ti kazva6) ili ne razbira kakvo si pravil za neq zna4i ''jivota produljava''
ako naistina ne vijda kakvo pravi6 za neq i kolko q obi4a6 mai naistina izberi vtoriq variant Ivana - Jivota prodaljava

06-05-2006, 19:14
Абе я и Е** ма*****!
Ако е под 17 да си гледа работата!Тея малки пикли се интересъват само от парите ти или колата ти(е не че аз нямам) ама за една тъпа п**ка да се вкарваш в разходи!Мани я и тва е !

ani88
06-05-2006, 19:23
Opitai nishto nqma da zagubish ako opitash da trugnesh s neq pak da q promenish dori.AKo se polychi samo moje da budesh shtastliv a ne sa mislish ako bex opital ko li shte da bude a taka kato opitash i ne stane jivota produljava.Shto ima lubov i silni chyvstva ne biva da ostavqsh neshata taka a da se borish do krai da znaesh che vsichko si opital za da si s choveka koito obichash.USpex

nasty_13
06-05-2006, 20:37
spored men ne q haresva6 ve4e , no fakta 4e si q gonil 6 meseca i sega ne ste zaedno te kara pak da q goni6, koeto obqsanqva za6to kato e blizo do teb/ ste zaedno ne ti e interesna. ta az ti predlagam da poraznoobrazi6 i da ti4a6 sleddruga za izvestno vreme. ili 6te zabravi6 za vyprosnata macka ili pone 6te si naqsno sys sebe si :D

Krem4eto
06-07-2006, 18:00
Според мен се опитай да я забравиш.Не я оставяй да те прави на "маймуна" както се изрази ти.Наистина,ти я обичаш,но се опитай да я забравиш.С времето всичко ще утихне.Погледни,има и други момичета,които сигурно мечтаят за теб.

Овцата
06-07-2006, 18:13
Аз те съветвам да се отдръпнеш от нея и да се държиш по-хладно. Създай й впечатление, че вече не те интересува, но не се дръж и прекалено студено, защото това също е признак на любов. Ако можеш, създай ситуация, в която пред нея някое много готино момиче да те сваля, но ти леко да й се изплъзваш. (Ако се хванеш с друга, тя може да си помисли, че го правиш нарочно, за да я дразниш, но ако другата просто те сваля... :D ). Можеш да помолиш някоя приятелка за това.

Това е най-ефективния начин да се влюби в теб. Когато си момиче и някое момче те е обожавало, а сега се отдръпва, почти няма шанс да не иска да си те върне :)

Но недей да й се сервираш много бързо, защото може пак да изгуби интерес. Никога повече не й давай да се почувства 100 % сигурна.