View Full Version : Moderated: Може ли момиче да се отвори примерно с пръст?
moje li momiche da se otpushe primerno s pryst...ako ne..s kakvo moje osven pri polov akt :oops:
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
`Death`Whore`
06-03-2006, 11:10
Ако имаш предвид да се отвори, може с вибратор, салам, свещ, дезодорант, но трябва да си мазохист, за да го направиш.
sladka_metalka
06-03-2006, 11:52
Ако имаш предвид да се отвори, може с вибратор, салам, свещ, дезодорант, но трябва да си мазохист, за да го направиш.
i az sam na tova mennie no mislq 4e predmetite sa prekaleno debeli za da stanat za podobieto na parvi pat az mislq 4e s prasti bolkota e po malka
Danielle
06-03-2006, 12:11
какво ви става бе хора? :shock: отваряте се с пръсти, тампони, вибратори!
Джизъс!
имам чувството че ако момичетата продължават в същия дух ще дойде време сами да си се ебат без да имат нужта от чужда намеса.. я с пръсти.. я със вибратори... !! 8-[
цтцтцтт
а иначе по въпроса сле дкато сикаш сама да се отвориш пробвай с пръсти
Spei64eto
06-03-2006, 15:10
Джизъс!
имам чувството че ако момичетата продължават в същия дух ще дойде време сами да си се ебат без да имат нужта от чужда намеса.. я с пръсти.. я със вибратори... !! 8-[
цтцтцтт
а иначе по въпроса сле дкато сикаш сама да се отвориш пробвай с пръсти Така е ,но като няма готини момчета ... какво да се прави :smt011
MiRaCuLiXbb
06-03-2006, 15:14
Джизъс!
цтцтцтт
а иначе по въпроса сле дкато сикаш сама да се отвориш пробвай с пръсти Така е ,но като няма готини момчета ... какво да се прави :smt011
Можи би пък вие сте прекалено смотани за да ви иска някой...
`Death`Whore`
06-03-2006, 15:15
Няма готини момчета? =D>
Ice_Queen
06-03-2006, 15:25
moje li momiche da se otpushe primerno s pryst...ako ne..s kakvo moje osven pri polov akt :oops:
мисля че се отпушват канали попринцип... а да се отвори момиче с пръст :-s ..може.. :-s
Martichka
06-03-2006, 16:08
Moje ako si mazohistka vqrno a i za6to sama ??? priqtelq ti iska da ne ti pri4inqva taq bolka ili ??? dori i da se otvori6 1-viq put pak 6te te boli 6toto nqma da si mu dostatu4no 6iroka 100%. I ne pravete gluposti ei
iLoveChocolate
06-04-2006, 12:15
абе тва е леко тъпо с друго ако не с пенис особено пък и эа първия път.не е толкова важно толкова много да се отвориш.според мен е по-важно тръпката от първия път и красивите спомени да се эапаэят цял живот. :roll: :wink: :roll:
`Death`Whore`
06-04-2006, 12:19
Sladko kotence, много си заблудена. Я пробвай секс, без да си възбудена и без да са ти пъхнали пръстче и секс с тези неща. Поне в началото разликата е в болката. Първият път на момичето е ясно, че не е приятен и е напълно ясно, че не е като по филмите, а е нещо ако не болезнено, то поне ново, странно и притеснително за момичето.
pitbullbg
06-04-2006, 12:32
moje ako prastite sa 10 sanda i sa debeli 2 3.... na nqkoi mutant... kfi sa tiq da se otvarqte s prasti i tem podobni... kakto e tragnalo sled vreme nqma da vi trqqt mom4eta...
abe az ne sam kazala che iskam da se otvorq s pryst...prosto mi e interesno dali naistena moje zashtoto sym chuvala che hora sa go praveli a nali ush cipata se namira na 8 sm. a edin pryst nqma tolkova...
SeXyAdrenaLinka
06-04-2006, 20:20
za edna ot moito grad4e govorat 4e se bila otvorila s OTVARA4KA i sega i vikat Otvara4kata xaxa :)
moje no spored men e mnogo glupavo!!!
Runnaway
06-07-2006, 10:08
Може, а може и с тампон ако е по-плитко .. кво толкоз така или иначе тва ще стане .. един химен по-малко е по-добре :)
Джизъс!
цтцтцтт
а иначе по въпроса сле дкато сикаш сама да се отвориш пробвай с пръсти Така е ,но като няма готини момчета ... какво да се прави :smt011 За кво са ти готини момчета . Трябва ти пишка в путката нищо повече !!! :)
abe az ne sam kazala che iskam da se otvorq s pryst...prosto mi e interesno dali naistena moje zashtoto sym chuvala che hora sa go praveli a nali ush cipata se namira na 8 sm. a edin pryst nqma tolkova... един пръст има 3 см дияметър а моя средния е 13 см целия (влизателна способност 10 см)
А ти с твоето малко пръсче няма да се отвориш права си :)
`Death`Whore`
06-07-2006, 10:36
Стига глупости.
ArAhAmAnDrEi4o
06-07-2006, 10:57
БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕ...ЦЦЦ
ти на 13 ли си...ха ха ха
малоумничък въпрос...не мислиш ли? ](*,)
Runnaway
06-07-2006, 10:58
abe az ne sam kazala che iskam da se otvorq s pryst...prosto mi e interesno dali naistena moje zashtoto sym chuvala che hora sa go praveli a nali ush cipata se namira na 8 sm. a edin pryst nqma tolkova... един пръст има 3 см дияметър а моя средния е 13 см целия (влизателна способност 10 см)
А ти с твоето малко пръсче няма да се отвориш права си :)
Абе пич !!! Ти измисли нови понятия в математиката бе .. да очакваме Нобелова награда за математика а ?!?!?! .. Ти знаеш ли какво е диаметър ? Диаметър е напречен разрез (сечение) на даден предмет като диаметъра е равен на радиуса умножен по 2 и минава през средата на самият разрез !!!!!Я вземи една линиийка и премери колко са 3 см диаметър !!!! А това за "влизателната способност" е най-голямата простотия, която съм чувал в последно време !!!!