View Full Version : problemi s celuvkite...
Не, че не мога ами.... Имам лош дъх и затова постоянно дъвча лютиви дъвки и когато се целувам да имам свеж дъх. Гаджето ми се оплаква, че когато се целуваме прекалено му люти от дъвките. Какво да направя? Не мога да спра да дъвча дъвки - ще стане още по-зле
>-{}ILIaNa`GiRL{}<-
06-03-2006, 11:28
Ами винаги преди среща си измивай зъбите с качествена паста за зъби и си купувай дъвки,които не са лютиви :D
teenkopele
06-03-2006, 12:55
Не, че не мога ами.... Имам лош дъх и затова постоянно дъвча лютиви дъвки и когато се целувам да имам свеж дъх. Гаджето ми се оплаква, че когато се целуваме прекалено му люти от дъвките. Какво да направя? Не мога да спра да дъвча дъвки - ще стане още по-зле
Дъвчи по-слабо лютиви дъвки. :wink:
MiRaCuLiXbb
06-03-2006, 12:56
Дъвчи по-слабо лютиви дъвки. :wink:
=D>
има спрейове за уста....има такива дражета за свеж дъх...варианти много!
Абе, скъпа, какво си седнала да се комплексираш??
Дъвчи сладки дъвки, хуба буба муба има ги разни...
Трябва да си изясниш защо имаш лош дъх... Аз, например, сутрин, дори и да съм си измила зъбите, имам лош дъх, докато не хапна нещо. Просто имам болен стомах и от киселините и т.н..
Можеш да отидеш на зъболекар, да разбереш от какво е това.
Тъй... а пък какво си зела толкова да се впрягаш от тоя дъх? Мисля, че се вманиачаваш... Найш пък на мене изообщо не ми пука какъв ми е дъха.
Какво ся, дай ся като си имам сериозен приятел и да се лиша от шкембе чорбицата с чесънче, тараторчето, дробчето с лучец ммм.... :roll:
=P~
Неее... колко пъти съм му миришела на приятеля ми на чесън. Ама и той на мене... като хапне нещо с чесънче или лукче, си мирише. Ама мен не ми пука. Хора сме все пак! Аз даже му викам "Писе отивам да си измия зъбките да не ти мириша" Той вика"НЕЕЕ! Няма да си ги миеш! Тъй си си добре." Хората като са женени, да не мислиш, че през 5 мин дъвчат дъвки???
Дори съм целувала приятеля ми след като е драйфал, и той мене Тфа е то, любовв.. не може да те е гнус от човека, когото обичаш!:smt008 :smt007
literbebe
06-03-2006, 13:52
Пробвай с дъвки с вкус на ягоди,банани,каквото вкусно нещо се сети6 хем на теб 6те ти е приятно хем на него вкусно:)
j0r0_fear
06-03-2006, 15:41
imash losh dux :smt017 mi mii si zabite be
ludamacka
06-03-2006, 16:34
ami mii si po-4esto zubite i duv4i sladki duvki
Angel_Girl
06-03-2006, 17:38
6tom ima6 lo6 dah zna4i tova moje da se dalji na dve ne6ta ili ne si mie6 zabite(koeto malko me samnqva) ili ima6 razvalen zab i trqbva da otide6 na zabolekar
missito_
06-03-2006, 19:13
Абе, скъпа, какво си седнала да се комплексираш??
Дъвчи сладки дъвки, хуба буба муба има ги разни...
Трябва да си изясниш защо имаш лош дъх... Аз, например, сутрин, дори и да съм си измила зъбите, имам лош дъх, докато не хапна нещо. Просто имам болен стомах и от киселините и т.н..
Можеш да отидеш на зъболекар, да разбереш от какво е това.
Тъй... а пък какво си зела толкова да се впрягаш от тоя дъх? Мисля, че се вманиачаваш... Найш пък на мене изообщо не ми пука какъв ми е дъха.
Какво ся, дай ся като си имам сериозен приятел и да се лиша от шкембе чорбицата с чесънче, тараторчето, дробчето с лучец ммм.... :roll:
=P~
Неее... колко пъти съм му миришела на приятеля ми на чесън. Ама и той на мене... като хапне нещо с чесънче или лукче, си мирише. Ама мен не ми пука. Хора сме все пак! Аз даже му викам "Писе отивам да си измия зъбките да не ти мириша" Той вика"НЕЕЕ! Няма да си ги миеш! Тъй си си добре." Хората като са женени, да не мислиш, че през 5 мин дъвчат дъвки???
Дори съм целувала приятеля ми след като е драйфал, и той мене Тфа е то, любовв.. не може да те е гнус от човека, когото обичаш!:smt008 :smt007
Е тва ме изкефи на MAX.Ми права си е Chiana.А пък и наистина дъвчи по-сладки дъвки. :lol:
i_want_u_f
06-03-2006, 19:26
лапай ябълки и магданоз
strawberry1988
06-03-2006, 19:28
otidi na zubolekar ili si kupuvai duvki,koito da ne sa lutivi
doctordre
06-03-2006, 20:16
лапай ябълки и магданоз
и банани :lol:
лапай ябълки и магданоз
и банани :lol:
Мушкай и краставици.
`Death`Whore`
06-03-2006, 20:24
Отиди на зъболекар и ако той ти каже, че зъбите ти са здрави, отиди при личния лекар и кажи, че нямаш развалени зъби, но дъхът ти е лош. Не е шега работа.
You are the Freestyler
06-03-2006, 20:31
Ще те посъветвам да дъвчеш сладки дъвки...днес ми беше много интересно,че както се разхождахме с гаджето и той мина през магазина и си взе една сладка дъвка...после направо не можех да се откъсна от усните му,защото имаха сладък вкус :smt005 Ще видиш,че и с теб ще стане така...дъвчи сладки дъвки :smt008
piFka_LP
06-03-2006, 20:49
e kfi duvki durchesh be chovek pff
PrIqTeLkA_oT_AdA
06-03-2006, 21:31
XAXAX kum qbulkite ,magdanoza,babanite,duvkite s razni vkusove ,sprei-osvejitelite ,drajetata ,zabolekarite ima i edni malki lenti4ki su6to e osvejitel mn sq qki :) az si gi vzimah po edno vreme 6toto imat gotin vkus :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :lol: :D :lol: opitai s tqh ima gi po aptekite v razi4ni vkusove :mrgreen:
Мии си зъбките редовно,а след това използвай орбит(тъмносиня) :wink:
За това хората са направили паста!Мий си зъбите след ядене и си купувай дувки Орбит защо лютиви това е тъпо!!
j0r0_fear
06-04-2006, 07:44
ama koi da i go kaje... hahah
ami mii si po-4esto zubite i duv4i sladki duvki :wink:
Krem4eto
06-05-2006, 18:08
Пробвай с дъвки с вкус на ягоди,банани,каквото вкусно нещо се сети6 хем на теб 6те ти е приятно хем на него вкусно:)
i az imah takuv problem... ne e ot zubite, ot stomaha e ... sega postoqnno piq edni vtamini i ne smurda !!! otidi na lekar za toq problem ama ne na (zubolekur) !!! uspeh .. :) i ako gadjeto ti ne durji na malko liuto e ebati ligo4a !!!
Slave4You
06-06-2006, 17:58
Ми кой те кара да дъв4иш лютиви дъвки?Дъв4и по свежи,има ягодка това онова...за тва хората са измислили да има разли4ни видове дъвки
а 6то не фане и не ти набие един кур в устата па да земете малко да млъкнете с тея prostотиия ми кажи ама 4естно - ти верно ли верва6 4е некъв си форум 6те ти ре6и проблема!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013
Real^LOVE
06-06-2006, 20:07
Прочетох всички мнения до тук и има някои доста нападателни. Верояно момичето си мие често зъбите-хубаво е след всяко ядене! Аз си взимам орбит-най-често сивия,но най-съм доволна и най-често уинтърфреш тъмносиния!
Но преди време и аз имах леки проблеми с дъха,понякога е от факта,че не си ял нищо,но по едно време не беше така,а развалени зъби нямах,отидох при зъболекара и тя ми каза,че често е от венжите и да си взема вода за уста-има я с различни вкусове на различни марки-от тогава нямам проблеми с дъха!!! Пробвай! \:D/
LoVe_RuSlAn
06-07-2006, 18:18
xax emi shte lapa6 dr dyvki a kato ima6 lo6 dyh mn prosto shte si mie6 zybite i gotovo
macy_day_parade
08-23-2006, 15:26
Chiana,respect,respect i pak respect!!!Tova izkazvane be6e strahotno :shock: evala,super si =D>
luda`flirtajika
08-23-2006, 16:56
duvkite s vkus na baban sa mn qki....be q sedn iizqj edna praskova i gotoo :D
BeBcHeTo
08-23-2006, 22:08
emi daf4i drugi dafki
DiRTy^^SLuT
08-23-2006, 22:30
Не съм била в такова положение, но имах такива прителки с такива проблеми ... постоянно се гълтаха с дъфки и т.н. но не им помагаше ... просто трябва по - силна лична хигиена към зъбите, а и спрейовете за освежаване на дъха също са вариант !!!Ако си сериозна и организирана ще се справиш
:wink:
Chukasimo
08-24-2006, 09:11
има едни лентички на набцето се лепят...лютиви са много...ама за около 5мин..но после имаш супер свеж дъх...примерно преди среща или нещо си...сложи 1 лентичка и успеха е гарантиран :idea:
KisskilleRcHe
08-24-2006, 10:31
Кажи му да ти се изпразни в устата и вече нема да имаш лош дъх..... Да ти се акам и в личната хигиена..... Става и с чесън..... Аеее создраве!!!!!!!!
macy_day_parade
08-25-2006, 09:34
ti si t1p...qko t1p si #-o
Прочетох всички мнения до тук и има някои доста нападателни. Верояно момичето си мие често зъбите-хубаво е след всяко ядене! Аз си взимам орбит-най-често сивия,но най-съм доволна и най-често уинтърфреш тъмносиния!
Но преди време и аз имах леки проблеми с дъха,понякога е от факта,че не си ял нищо,но по едно време не беше така,а развалени зъби нямах,отидох при зъболекара и тя ми каза,че често е от венжите и да си взема вода за уста-има я с различни вкусове на различни марки-от тогава нямам проблеми с дъха!!! Пробвай! \:D/
дааааааааа. има една такава вода.. много е яка!! само дето не се пие.. а просто се джабуркаш с нея. по аптеките я продават и е ефтина.. споко ша се опрайш. аз съм с теб!! :)