PDA

View Full Version : ne otgovarqm na 4uvstvata mu

06-03-2006, 14:34
Kakvo da napravq 4uvstvam se mn gadno,edno mom4e me haresva i postoqnno mi pi6e nqkakvi lubovni sms,a az nz kakvo dq mu kaja.Nie sme priqteli ot dosta otdavna,jiveem v razli4ni gradove(slava bogu za tova) sre6tame se rqdko.Sled kato razbrah za 4uvstvata mu ne sme se sre6tali i ne iskam za6toto se 4uvstvam mn kofti :cry:
Kakvo da mu otgovorq kato mi pi6e nqkoi sms naprimer oniq den:Sutrin ne zakusvam,za6toto te obi4am,ve4er ne ve4erqm....
Pls pomognete mi,4uvstvam se kato nqkakva i az nz kakva :(

sladkoto_neli
06-03-2006, 14:45
ами опитай се да му обясниш че не можеш да отговориш на неговите чувства.също така се опитай да не развалиш приятелството което имате.на него ще му е трудно предполагам да разбере че не можеш да отвърнеш на чувствата му но така ще е по добре отколкото да му говориш глупости и да го залагваш че може да стане нещо.
говори с него и му обясни как стоят нещата.
УСПЕХ!

j0r0_fear
06-03-2006, 15:39
mi ne mu otgovarqi i taka 6te razbere 4e nqma 6ans s teb i 6te se otkaje

ludamacka
06-03-2006, 16:36
ami po nia delikatniq na4in my obqsni 4e go 4yvstva6 samo kato priqtel i ne moje6 da otgovori6 na 4yvstvata my.no po dobre govori s nego,za da ne si dava naprazni nadejdi(taka 6te my e po-gadno)

pilencetoo
06-04-2006, 13:05
Старай се да бъдеш искренна с него.Той трябва да разбере,че не отговаряш на чувствата му.
Успех :wink:

Labelle
06-04-2006, 13:23
Набираш номера му и му казваш - "Трогната съм от красивите жестове, но се чувствам неудобно , защото не мога да отговоря на чувствата ти. Ще ти бъда благодарна ако се въздържаш от подобни прояви." или нещо подобно, така че ясно да разбере , че не става. Ако продължи да упосрства.......... лоша работа.

Сънчо
06-04-2006, 13:24
Що не пробваш дали ще потръгне с него? Може пък да се появят чувства... Все пак така се "влюбих" в момчето което ми е завъртяло главата напоследък:) :smt008

Nadelina
06-04-2006, 13:31
Що не пробваш дали ще потръгне с него? Може пък да се появят чувства... Все пак така се "влюбих" в момчето което ми е завъртяло главата напоследък:) :smt008
Az imam edna priatelka...deto imashe edin ohajor ...polovin godina nqkade q presledvashe..tq ne mu obrashtashe nikfo vnimanie...i tochno na Nova Godina...sichkite ot kompaniikata ni (momichetata) si hvanahme gadjeta i samo tq ostana bez gadje...i reshi da probva s tozi dosadnika hahaha...iiii kakvo stana li? Ami oshte sa zaedno!!!!!! OBICHA GO!

06-04-2006, 16:44
Ami nqma kak da probvam s nego,za6toto jivee dosta dale4,sre6tame se 2-3 pati godi6no.Az vinagi sam se starala da poddarjam samo priqtelsji otno6eniq s nego i ne samo de(imam dosta takiva priqteli deto jiveqt v drugi gradove).Dori i predi da sam imala nqkakvi po-osobeni 4uvstva kam nego nikoga ne sam si pozvolqvala volnosti,za6toto pri edna takava vrazka i dvamata nqma da badem 6tastlivi za jalost,za6toto toi e mn svqsten 4ovek :(

iLoveChocolate
06-04-2006, 18:10
kaji mu si4ko.no gledai da mu go obqsni6 po nai-dobriq na4in.ako puk ne smee6 izluji go makar da ne e nikak uda4no (kaji mu 4e ima drug,4e ne ti se obvurzva,4e si lizbiika).no spored men istinata si e nai-uda4niq variant.ili puk s vremeto se opitai da go obikne6 i da razbere6 kolko puk silno e tova koeto 4uvstva toi kum teb i ne e li vuzmojno i ti da izpita6 su6toto :mrgreen: uspeh mila

ani88
06-04-2006, 18:41
MI obesni my po taktiche nachin che go iskax samo za priqtel iztakni kato prichina i rastoqnieto i che nemoje da ima vruzka ot rastoqnie :)i dano razbere

doctordre
06-04-2006, 19:39
kaji mu si4ko.no gledai da mu go obqsni6 po nai-dobriq na4in.ako puk ne smee6 izluji go makar da ne e nikak uda4no (kaji mu 4e ima drug,4e ne ti se obvurzva,4e si lizbiika).no spored men istinata si e nai-uda4niq variant.ili puk s vremeto se opitai da go obikne6 i da razbere6 kolko puk silno e tova koeto 4uvstva toi kum teb i ne e li vuzmojno i ti da izpita6 su6toto :mrgreen: uspeh mila
тва оправдание с лесбийката е трепач :-D

R0lfc0pter
06-04-2006, 20:01
еми срещни го

avril_lavigne
06-04-2006, 21:50
Кажи му,че искаш да си останете само приятели.По-добре е отколкото да не му отговаряш нищо и той да не знае какво да мисли или пък да му даваш напразни надежди.

CaSsPeR
06-04-2006, 23:22
vie momi4etata ... vednaga mislite kak da go razkarate probvai da se zblijite pove4e moje puk da si dopadnete izklu4itelno mn i ne6tata da potrugnat ... nego reji prati mu i ti nqkoi palav sms s koito da go zaradva6 i nz tva 4e nqma6 4uvstva nz te 6e doidat s vremeto lubov ot pruv pogled nee 4esto sre6tano qvlenie ..