View Full Version : Moderated:Обичаме се,но аз съм по-висока.Да тръгна ли с него
faith girl
06-03-2006, 23:34
](*,) obi4am edno mom4e i to me obi4a pasva me si idealno no......az sam po visoka da tragna li s nego i da ignoriram podigravkite ili da si ostanem prosto dobri priqteli ](*,)
Moderated ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
priti_kiti
06-03-2006, 23:41
кво те бърка дали е по-нисък или по-висок.. няя значение
не тряя да ви пука даже че другите ви се подиграват и т.н...
аз лично познавам една такава двойка-момичето е 168-9 а момчето 146 мисля че... мн са сладки :)
teenkopele
06-04-2006, 00:01
не тряя да ви пука даже че другите ви се подиграват и т.н....
Аз съм на същото мнение. :wink:
SeXyTo_f
06-04-2006, 00:21
не трябва да ти пука кво говорят останалите...важното е вие да сме щастливи... ;)
Тва да ти е проблема...За*би ги другите.Ти го обичаш,той те обича...И само заради това,че ти си по-висока от него да не бъдете заедно,не се излагай!
avril_lavigne
06-04-2006, 01:18
Тва да ти е проблема...За*би ги другите.Ти го обичаш,той те обича...И само заради това,че ти си по-висока от него да не бъдете заедно,не се излагай!Това бях аз!
Действай без да ти пука кои знае колко освен ако не плащаш данък обществено мнение!
sladkoto_neli
06-04-2006, 08:33
това че ти си по висока не е проблем.сестра ми има същия проблем обаче тя игнорира факта че е по висока и сега идея си нямаш колко е щастлива.не пропускай да опиташ с това момче може това да е любовта на живота ти.не си струва да не опиташ заради проблем като този.ДЕЙСТВАЙ!
Еее, ми и аз като малка имах същия проблем. Повечето момчета на тая възраст бяха по-ниски от момичетата, ама никога не ми е пукало от този факт. Колко гаджета съм имала, които са били по-ниски от мене идея си нямаш....Ама никога не ми е пукало от нищо. :wink:
ti si luda samo za edin rust tova skupa nqma nikkakvo zna4enie q se stegni kvi sa tiq gluposti ti go obi4a6 toi te obi4a q si truglai s nego i im ebi maikite na tiq deto se podigravat v tova nqma ni6to za podigravka \:D/
midnight...
06-04-2006, 08:56
ест че не трябва да ти пука за височината
По принцип не трябва да ти пука и е глупаво само заради ръстта да не сте заедно.Не трябва да се влияеш от чуждо мнение ти си личност със собствено,но ако ти самата не можеш да преглътнеш факта ,че си по-висока не тръгвай с него ,защото когато той усети ,че ти е неудобно от него ще бъде много наранен.
`Death`Whore`
06-04-2006, 09:05
Има 2 варианта, когато ходиш с някого:
1. Намират неща, за което да ги гаврят - единият бил грозен, дебел, с големи устни, висок, другият бил не знам какъв.
2. Двойката е популярна и хората им се мазнят, а не могат да ги понасят.
Подигравки винаги има. Момчетата се подиграват и с приятелите си /не с лоши чувства, разбира се/.
black_dimond
06-04-2006, 09:36
abe kvo te iteresuva kakvo si mislqt drugite shtom se obichate visochinata nqm znachenie
babi_girl
06-04-2006, 09:53
4e za6to da ne trygnete, ako se obichate kakvo ti puka za viso4inata. ako 6te 2 metra da si nqma problemi
MiRaCuLiXbb
06-04-2006, 10:09
4e za6to da ne trygnete, ako se obichate kakvo ti puka za viso4inata. ako 6te 2 metra da si nqma problemi
Не е точно така ама айде... Зимайте се, разрешавам.
#-o
леле самият факт,че задаваш такъв въпрос показва,че не го обичаш наистина...
#-o
леле самият факт,че задаваш такъв въпрос показва,че не го обичаш наистина...
За обич не може да се говори но за силно привързване,Да,но явно момичето го е страх от това какво ще кажат нейните приятелки!
rozovo_dupe
06-04-2006, 11:43
ami az sa6to sam na mnenie da gi zaebe6 drugite gledai si kefa
cskamoni4ka
06-04-2006, 14:42
Колко сте високи?(и двамата)
ludamacka
06-04-2006, 15:10
abe kvo te burka kvo mislqt drygite.6tom se razbirate i vs e ok davai smelo
Nai-vajnoto e kakvo iska6 ti drugite da si gledat rabotata.
anitka_555
06-04-2006, 16:41
6tom se obi4ate tva ne tr da e problem vaob6te.horata da govorqt kvoto 6tat,beztva vinagi si namirat za kvo da se hvanat taka 4e da ne ti puka :smt018
psycho_girl
06-04-2006, 16:43
abeee bulkaa, ako se suobrazqvame s vsi4ko koeto vsi4ki iskat ot nas, 6e si propilee6 jivota v pritesneniq, 6e se razbolee6 ot qzva i 6e umre6 mlada :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Не, в инкакъв случай това ще е голям срам. Всички ще ви се хилят. Как ще тръгнеш с по-нисък , какво значение имат чувствата важно е общественото мнение. Щом питаш такива тъпотии по-добре не тръгвай с момчето , най-много само да го нараниш... щото явно смисъла на думата любов не го осъзнаваш.
iLoveChocolate
06-04-2006, 21:37
neka da ne ti puka kakvo kazvat drugite.znai si samo 4e go obi4ka6i 4e toi te obi4ka.kakto za liuobvta nqma granici,vuzrast taka nqma i viso4ina.
CVETELLINA
06-05-2006, 11:32
ест че не трябва да ти пука за височинатадам,така е!Височината нито определя чувствата,нито пък човека..Да не ти пука от хорското мнение,гледай на теб да ти е готино! А по въпроса ти-Да, тръгни с него,ако се обичате:}
faith girl
06-12-2006, 23:04
mersi za savetite re6ih 4e ne pla6tam danak ob6testveno mnenie i sega sam mnogo 6tastkiva blagodarq vi za savetite :) :D :lol: :)
momcheto s tupiq nick...
06-12-2006, 23:19
](*,) obi4am edno mom4e i to me obi4a pasva me si idealno no......az sam po visoka da tragna li s nego i da ignoriram podigravkite ili da si ostanem prosto dobri priqteli ](*,)
Moderated ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Хмм,виждал съм много такива двойки...и не виждам нищо странно в тях... какво толкова?
Я ми кажи,ако видиш 2 ма гейове...няма ли да ти стане по странно от колкото да видиш едно момиче и едно момче,от което момичето е малко по високо...я стига!Не се излагай..!
Кои са тези Другите??
Приятели?: ако са ти приятели няма да ти се подиграват а ще ти кажат че много добре си направила с това момче и тн.
Околните?: Не трябва да се влиаеш от мнението на хора,които не познаваш,хора които не те ценят,хора които те ебават за собствен тестис-тестис...
Горе главата..мисли позитивно :roll: успех с момчето..всичко най-най!
Football_PD
06-13-2006, 02:03
babi_girl,2 метра ще са малко множко:-D ..... я се наведи да те целуна,че отмалях да подскачам :smt005
NaI_MiLi4KaTa
06-13-2006, 02:23
На мен ми се струва, че проблема е много маловажен... дори незначителен. На тикава неща не би трябвало въобще да обръщаш внимание, според мен.
sexy_play_baby
06-13-2006, 05:35
Да не ти пука какво мислят и говорят другите.....щом се обичате няма значение дали единия е по-висок или нисЪк
~Amalia~
06-14-2006, 11:40
Golqma rabota kato si po-visoka ot nego.kakvo znachenie ima?! :smt017 Imam poznati koito hodqt veche, 3 godini a mackata e s 2 glavi po-visoka ot nego!
Ще споделиш ли на колко си години?
Krem4eto
06-16-2006, 09:12
аз лично познавам една такава двойка-момичето е 168-9 а момчето 146 мисля че... мн са сладки :)
bitch_16
06-16-2006, 09:46
DA ne ti puka kato si po-visoka ot nego za lubovta nqma granici
DevilWish
06-16-2006, 10:05
Определено тръгни с него и ен слушай хорските мнения! :|
honey_reflection
06-16-2006, 11:21
Da ne ti puka voobshte dali si po visoka od nego ili ne.. i za mnenieto na drugite - Najvajnoto e che, se obichate :D
PLAMENKO
06-16-2006, 15:00
Moderated ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
МОЖЕ ДА ФАНЕШ ЕДНА ДВУЦЕВКА И ДА СИ ПРЪСНЕШ ТЪПАТА РЕПА ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ебати момичетата.............