View Full Version : Moderated: Правят ми забележки за това каква музика слушам..
Значи с моята компанийка се събираме от 3 години и напоследак доста често ми праят забележки ква музика слушам. Не съм метал, нито рапър, а слушам хитовете, които ги пускат по Сити (fort minor, enrique iglesias, daren hayes, etc..) и понякога ми викат що съм пускал такива песни и аз викам щот ме кефат и те млъкват. Понякога се чудя и аз що слушам такива песни, но не знам..всякаш ме успокояват и ми става спокойно..едно хубаво..оф не знам, кво мислите за тва ? :)
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точки 1 и 7 от правилника!
Благодаря!
Just_One_Girl
06-04-2006, 08:00
аз викам щот ме кефат и те млъкват
Ами много правилно си им казваш. Я виж и сам се справяш :) Никой не може да ти казва каква музика да слушаш, ще си слушаш каквототи харесва, в свободна държава живеем все пак :) Като се събере компания се слуша музиката, която иска булшинството, или поне при мен е така. Е, верно, случвало се е да попадна в комания на метълчета и да усилят нещо, от което буквално ме боли глава, ама се търпим :) Все пак не харесваме хората само заради стила музика, който слушат, нали? :)
Е, когаот се събираме слушаме такава музика каквата е за маса. А иначе когато съм си сам вкъщи слушам такаа и те ме питат "да не слушаш онея педалски песни" ? :mrgreen:
`Death`Whore`
06-04-2006, 09:26
Е, какво толкова. Вчера мъжът се засрами от мен, че имам на мп3 плейъра Кристина Агилера. Твоята компания какво слуша? Да не са истински ъндърграунд фенове?
Dr. Kazimbutt
06-04-2006, 09:29
Слушай си тези песни, които те кефят (стига да не са разни чалгии). Не обръщай внимание на другите.
нема_значение
06-04-2006, 13:18
Слушай си тези песни, които те кефят (стига да не са разни чалгии). Не обръщай внимание на другите.
Аз пък ше ти кажа,че всеки има правото да си слуша каквото си поиска(включително "чалгии"!) :x Не слушайте какво ви дрънкат разни комплексари-"Кво я слушаш тая чалга?" и т.н.Никой,абсолютно никой от вас няма право да казва коя музика е добра и коя лоша-ако имаше само 1-2 жанра,щеше да е крайно скучно да слушаш само тях.Аз лично не деля музиката на стилове и не искам някой да ми лепва етикет"метълка","рвейвърка" или "чалгарка" или пък да се обличам по определен начин,заради музиката,която слушам-тва са лапешки тъпотии,разберете го!
Dr. Kazimbutt
06-04-2006, 18:38
Не слушайте какво ви дрънкат разни комплексари-"Кво я слушаш тая чалга?"
О, да! Аз съм невероятно комплексиран. Комплексите ми са толкова големи, че не смея да изляза от нас!
Слушай квото ти харесва.Никой не може да ти заповяда да не я слушаш...
Brrrrrrrrrrrrr
06-05-2006, 15:38
Аз пък ше ти кажа,че всеки има правото да си слуша каквото си поиска(включително "чалгии"!) :x Не слушайте какво ви дрънкат разни комплексари-"Кво я слушаш тая чалга?" и т.н.Никой,абсолютно никой от вас няма право да казва коя музика е добра и коя лоша-ако имаше само 1-2 жанра,щеше да е крайно скучно да слушаш само тях.Аз лично не деля музиката на стилове и не искам някой да ми лепва етикет"метълка","рвейвърка" или "чалгарка" или пък да се обличам по определен начин,заради музиката,която слушам-тва са лапешки тъпотии,разберете го!
A az 6te ti kaja, 4e ne vsi4ki haaresvat 4alga! Koito iska 6te q slu6a, koi ne iska-nqma!
Sweet Baby
06-07-2006, 10:53
Аз също слушам тази музика и никой нищо не ми казва!Споко слушай си тази музика,която ти харесва
NaI_MiLi4KaTa
06-13-2006, 07:31
Никой няма право да ти се меси каква музика ще слушаш. [-X Хах всеки си има собствен вкус както за обличане така и за музика. Затова и има различни видове музика, иначе щеше да има само един нали? :lol:
WILD__BOY
06-13-2006, 07:42
Еми щом не им го натрапваш къв им е проблема?! Бебета!
абе аз ли съм тъпа или ти нямаш ни'къб проблем? :) всеки има право да слуша каквото си иска. и аз излизам с компания която не слуша моята музика ама си ни е яко весело и няма проблем. важмо е купон да става \:D/
Teenajer_993
11-28-2009, 11:15
Просто слушай това което ти е на кеф и няма да ти пука от мнението на другите
ElinoOor
11-28-2009, 11:23
^ Алоо,тема от 2006-та ?!
Спрете да се ровите в архивите.