View Full Version : Lubov-kak da razberem dali q ima ili vsichko e zabluda
Vsicho zapocha lqtoto s nai dobriq mi priqtel neznam kak stana ama pochnaxme da se celyvame prosto neshttata stanaxa neosetno kato v prikazka no vupreki vsichko si kazaxme che nqma da vlagame chyvstva zashtoto shte si razvalim priqtelstvoto pred drygite bexme nai dobri priqteli, no kato stanexme na same se zapochvashe s celyvkite pregrudkite,nikoga ne bqx predpolaga che shte go naprava tova s nai dobriq mi priqtel vsichko zapochna na shega a se prevurna v silni chyvstva ot moq strana.POneje sme ot razlichni gradove se vijdame vakanciite samo i se vidqxme za praznicte zimata i pak pregrudki celyvki vsichko beshe mn qko az ne si priznax che pochvam da imam chyvstva kum nego a nai dobrata mi priqtelka mi go povtarqshe ama az ne ta ne toi mi e samo priqtel.Skoro pak se vidoxme i neshtata veche bqxa po drug nachi v men imashe onova chyvstvo koeto sqkash te kara da letish kogato si s tozi koito obichash i sqkash imash peperudi v korema.No ne qvno samo pri men ima takiva chyvstva zashtoto go zabelqzax che sega me gleda po drug nachin -dokato bqxme zaedno ne e odelql pogled ot men samo me gushkashe vse mi se stryva che ne izpitva samo priqtelski chyvstva kum men ama ne sam sigyrno a me e strax da my kaja kvo izpitvam kum nego zashtoto neiskam da go zaguba kato priqtela moje bi prosto si me ima za priqtelka :( nz i az veche.MN iskam tazi istoriq da zavarshi i toi s happy end zashtoto na posleduk pochnaxme mn da se karame zashotot kato my kaja za dr momche pochva da revnyva da se sardi i t.n.Neznaino kak az se vlubix v nai dobriq si priqtel:( Sled kato si zamina vsi4ko varve6e mn dobre no edin den pak po4na da revnyva nqkak uj na 6ega i edna ve4er me qdosa i az re6ix da my kaja 4e neiskam pove4e da imam ni6to ob6to s nego da me zabravi vse edno ne su6testvyvam. Taka mislex 4e kato se otdeli ot men 6te go zabrava no toi taka i neiska da me osravi i 4e mn me obi4a kato priqtelka 4e nemojel bez men 4e v sarceto my 6te ostane praznina i si ostanaxme priqteli,no sega nqkak se darji mn stydeno kum men neznam kvo stava s nego nerazbiram.Naposleduk neshtatata m/y nas varvqt dobre govorim si no veche ne si govorim na milo a kato priqteli.Onazi vecher az go popitax igrachka li dam bila za nego samo da se celyva s men i toi kaza che ne sam bila igrachka iskax da razbera ko ima kum men no toi taka i ne mi kaza:(kaza mi che se chydi kak sam mogla da se pomisli tva :( veche neznam kvo da si mislq tova m/y nas lubov li e ili neshto drugo?Prez mnogo neshta minaxme i pak ne se razdelixme pak si ostanaxme priqteli,no az go obicham a toi men neznam,neznam kvo izpitva kum men.Ima li me li shans da sme zaedno edin den ili neshtata shte si ostanat taka ? :cry:
blqblqblq :)
06-04-2006, 11:52
e macka logichno e che te love ,interesno zashto shte ti govori na milo ,shte te pregrushta ,shte te celuva ako ima priqtelski chuvstva ... osuznai se i deistvai \:D/ daje oshte sega mu se obadi po telefona i se razberete :wink:
Еми пусни разознавателните служби и разбери какво испитва към теб ако е същото като теб тогава му пусни стравта и нека флиртовете да започнат и тогава ще се съберете пак 100%
Твоята история ми напомня на една моя забатачена... Значи имах една връзка уж и аз нз какво беше... Отначало приятели... по цял ден заедно... вкъщи. Той ми разправяше, че съм била единственото свясно момиче, което познава, ала бала... Та една вечер всички си тръгнаха, а ние бяхме заедно, легнали на спалнята на тъмно.. Та почнахме да се мляскаме там.. Той ми разправяше, че съм била неговото ангелче и такива..
Но се разбрахме, че сме си приятели. После след няколко дена пак същото... Целувки. После пак приятели.. Та след това няколко месеца не се бяхме виждали, изведнъж той престана да идва в къщи. После след няколко месеца той пак почна да идва, но тогава уж бяхме "любовници". Той на никого не казваше за връзката ни, не излизахме никъде, криехме се вкъщи. Абе простотии... После той пак изведнъж спря да идва. След една година дойде, извиняваше ми се, каза, че е направил най-голямата грешка в живота си. Ходихме 1 седмица уж, после той пак си тръгна. И спря да идва. Че след няколко месеца той дойде вкъщи, 3 часа през нощта, пак се целувахме, обаче той поиска да преспим, е аз го резнах естествено, та другата седмица дойде и ми каза, че нямало да се получи нищо и че нямало смисъл да продължаваме и някакви такива. И после след няколко месеца пак се виждахме, но като приятели. Офф лапешки истории бяха те, ся даже не си казваме "здрасти" :lol: Та моят съвет е: ИЗЯСНЕТЕ СЕ!
1. Такава връзка не върви. Няма смисъл да се криете.
2. Той изпитва чувства, както и ти. Така че нп
3. Сега се държи студено, еми и моя бившия се държеше студено, докато някой не направеше 1-вата крачка.
4. Говори с него, кажи му, че имаш чувства и искаш връзката ви да прерастне в нещо сериозно, че искаш просто да имате връзка като другите хора. "официална :Р"
Убедена съм, че има чувства към теб, просто трябва да действаш.
А ако няма - продължаваш напред! Има мн други момчета... ;)
cskamoni4ka
06-04-2006, 14:23
Най-доброто решение - седнете и си поговорете какво искаш ти и какво иска той от теб,защото така не можете да продължавате или сте приятели или нещо повече и най-важното защо се криете какъв е смисъла от това не искате някой да разбере или? а кофтито е че сте от различни градове и се виждате рядко..от къде знаеш че докато теб те няма той не излиза с друго момиче и за т`ва иска никой да не разбира за вас помисли си и си поговори с него какво ще правите.
Лелеее.. в моментаа аз съм в същото положение.. е с някои разлики де.. Значи има едно момче от моя клас, коетоо преди време учехме пак заедно, но родителите му се разделиха и той замина за 2 години в друг град и за тези 2 години се чувахме много рядко само по скайп.. Тогаваа аз си бях харесала едно момче, но той се оказа пълен идиот.. Но това е друг въпрос.. Та сега това момче отново е в моя клас.. Нещатаа до преди 1 седмицаа бяха страхотни.. В смисъл такъв.. От няколкоо мсецаа се държи страхотноо с мен.. Постоянно в междучасията двама.. Прегръща ме, държим се за ръце.. Целява ме.. Случвало се е да идва да ме изпраща до вкъщи сокато си чака автобуса.. Вървим по задните улички - прегърнати.. По скайп постоянно си пишем.. И все ми казваа, че само мене обичал, че съм му била най - близката и най - добрата приятека от всички момичета които познавал.. Че защото ме обичал се държал така с мен.. Че съм щяла да се уверя в обичта му.. И аз вярвах, че наистина може да стане нещо.. Ноо от миналата седмица изведнъж спря да ми говори.. Необбяснимо защо.. Питах го по сайп - не ми казва.. Праве се, че ме няма.. Минава покрай мен като покрай малка гара.. Едва днес си обелихме няклко думи и по 1 усмивкаа.. Една фр го била питала как е любовта и той казал, че имало някаква от другия град където стои ноо тя са праела на недостъпнаа.. И аз вечеее съвсем се умотах в тези наши отношения, които даже не знам как да нарека.. :neutral: Много добро приятелство.. Любов ли.. И аз не знам.. :o
Кажете ми вашетоо мнение по въпроса.. Какво ставааа.. ??? :(
^ :shock: Изрови тема от преди 4-ри години?
Бахти зле-то си...
alex4et0y
05-20-2010, 17:44
тцтцтц... Поредната изровена тема и за к'фо ?! :?
С кеф ще заключа тая тема.