PDA

View Full Version : jivota e po-truden...

06-04-2006, 11:38
zdr:)6te imame debat v daskalo na tema jivota e po-truden za tezi,koito spazvat pravilata.tta iskam da 4uq va6ite mneniq.kakvo mislite po vuprosa?za6to ZA i PROTIV?mersi:)

06-04-2006, 11:45
mi razbira se 4e tezi koito spazvat pravila im e po tegavo.
pravilata nalagat ograni4eniq i slagat barieri kak se o4akva togava da e po lesno. kogato ima ograni4eniq nikoga ne e lesno

06-04-2006, 12:35
pravilata nalagat ograni4eniq i slagat barieri kak se o4akva togava da e po lesno. kogato ima ograni4eniq nikoga ne e lesnoami spored men nikoi ne moge da ti postvai granici za tova vs hora sme svobodni i mogem da pravim kakvoto si iskame no da poimioslim koe e dobro i koi ne e nia,ma pravila na givot givota makar i da ti nalogi pravila ti gi preska4a6 ili se spira6.....

skate_warrior
06-04-2006, 13:08
pravilata nalagat ograni4eniq i slagat barieri kak se o4akva togava da e po lesno. kogato ima ograni4eniq nikoga ne e lesno

Заобикалянето на тези ограничения ни се струва по-лесният път , но понякога това , че сме ги заобиколили ни създава по-големи неприятности.Наистина темата е точно за дебат.Колкото и да се спори по нея винаги има най-различни гледни точки :)
Правилата не ги налага само един човек или пък някаква малка групичка от хора. Правилата и нормите се създават от обществото. За теб например е извън рамките на нормалното да си ходиш по улицата и някой да мине и да те застреля. Има хора , които се чувстват (както се изрази госта) "тегаво" , защото им е забранено да убиват , а на тях им е приятно..