View Full Version : naranena,no o6te vlubena
iskam da ti izkre6tq tezi 2ve dumi...no ti go znae6:OBI4AM TE!6tom te vidq s1r4iceto mi tr1pva,o4ite mi zablestqvat,i sled tozi prekrasen mig os1znavam 4e ti ne si moi...4e ne moga da te imam!ot tova taka me boli za6toto sam ludo vlubena v teb!i kakvo da pravq?tezi s1lzi sa palni s mnogo lubov i skr1b po teb!kazva6 4e mi pri4inqva6 samo stradanie i trqbva da te mrazq!NE MOGA!nikoga nqma da kaja 4e te mrazq!ne moga za6toto te obi4am istinski i ujasno silno!a dali go os1znava6??? :cry:
piFka_LP
06-04-2006, 12:50
i ni k'vo trqa ti kajeM??
:-k
:-k i kakfo iskash nie da ti kajeme?Ne razbarh kade e vaprosa.... 8-[
Nadelina
06-04-2006, 13:26
Iska da i kajem..che napisanoto e mnogo gotino..iskreno..chisto...palno s nejnost i toplota...Sujalqvam obache che ne mojesh da si s tozi za koito e napisanoto :( Moje bi toi e prostak kato moq i ne moje da oceni che nikoq druga ne bi dala za nego tova koeto shte mu dadesh ti .. a imenno VSICHKO!
kobrichka
06-04-2006, 13:53
:-k i kakfo iskash nie da ti kajeme?Ne razbarh kade e vaprosa.... 8-[
и аз не схванах какво искаш да ти кажем
написаното е много гадно имам предвид че той не споделя чувствата ти и това найстина е гадно,но какъв е въпроса?
LP_girl_14
06-04-2006, 14:20
Ами..наистина е много тъжно това,което си описала,но не виждам конкретен въпрос.Ако използваш темата за да кажеш на този човек как се чувстваш..не мисля е тва е мястото нито начина.Говорете наживо и на 4 очи :roll:
Krem4eto
06-05-2006, 18:30
Наистина много тъжно и все пак не вярвам че никога не можеш да кажеш че го мразиш!Все пак времето лекува!
NeSTa_86
06-05-2006, 18:32
ще осъзнаеш, че е по-добре да имаш приятел до себе си...не всичко са гаджетата.........само един съвет... ГЛедай да го запазиш като приятел!
Може би е адресирано до някой специален човек от този форум....... а не до всички нас :)
piFka_LP
06-05-2006, 20:32
Може би е адресирано до някой специален човек от този форум....... а не до всички нас :)
moje bi
nasty_13
06-05-2006, 20:40
mmda.. kopfti situaciq.. nwe znam no si mislq 4e vseki teen si ima svoqta nespodelena lubov.. irposto trqbva da q izjivee. da strada da vika da pla4a...i si4ko kakto si mu e reda. Ne 4e posle 6te ti e mn 0
po- lesno,no nz..az li4no si spomnqm za moqta i mio er hubavo( mai am mazohistka) i o6te ot vreme na vreme mi stava tyjno... No pak znam 4e minava, :) tei 4e ridai i stradai na volq. prsto si go izjivei i to 6te mine ot samosebe si.
teenkopele
06-05-2006, 21:05
Многo добре написано! =D> =D> :wink: