View Full Version : akne?
kajete nqkakva efikasna receptka ili krem protiv akne please ;]]]mn 6te se radvam ako mi pomognete
a_curious_girl
06-04-2006, 13:05
Ами по принцип има много кремове и не знам точно кой е най-добър, но мога да те посъвтвам в никакъв случай да не си взимаш маска против акне на Талодерма!!!Ще станеш цялата червена. =; =;
в аптеките се продават малки кутййки "арлен" и "ерпал". по принцип "арлен" е за акне ,а "ерпал" - за херпеси,но на мен повече "ерпал" ми действа.Кремчето не е никак скъпо-1.80 до 2.00лв. Достатъчно е вечер преди лягане да се маже понеже през деня е некомфортно защото е мазно.. успех:)
AnGeLsKi^DqVoL
06-04-2006, 13:26
Mi ;) AKNEDORM i mnogo dobyr krem..v Aptekite go ima okolo 5-6 lv e..ima golqm efekt
martinski
06-05-2006, 18:55
az li4no bih ti prepora4al edin losion "zinerit"dobre deistva no nedostataka my e 4e ima dosta spit4e v nego ima ypatvane kak da si go napravi6 mislq 4e nqma da ima6 problem az go polzvam za prez no6ta sled kato sam si po4istl dobre liceto s nekvo sapyn4e za 4ystvitelna koja np: na jonsons a za prez denq si vzemi ne6to ot seriqta na "avene"prepora4vam ti cicalfate idva pati v sedm si pravi piling maska na lice i mislq 4e nqma da ima6 problem tova na men mi deistva idealno probai dano ti pomogne
yspeh
Korupciqta_f
06-06-2006, 14:30
mnogo zavisi ot kojata ti ako kojata ti e chuvstvitelna kakto e moita mojesh da zabravish za Aknederm,Skinoren i tem podobni mn po zle shte ti stane!!! Spored men se posavetvai s lekar i go pitai za hormonalni tabletki na men ot tova mi se opravi