PDA

View Full Version : Moderated:След секс - раничка от вътрешната страна на кожата

06-04-2006, 15:59
Вчера правих секс с приятелката си но нещата малко загрубяха ама както и да е . Тъй като го правихме навънка преди дискотеката като тръгнахме към дискотеката видях кръв по потничето и . Веднага отидохме в тоалетната да видим от какво е кръвта обаче не беше от нея ( предишния ден и беше свършило за това мислехме че е от там ) та както и да е. После като се прибрах и си свалих слиповете имаше огромно петно кръв на тях . Веднага погледнах пениса ми и от вътрешната страна на кожата на главичката имаше раничка около 1 см . Въпроса ми е от какво се е получила ( по принцип по едно време докато правихме секс на задна ме заболя ама въобще не обърнах внимание ) , какво да прая в случая ( предполагам че до седмица сигорно ще зарасне ) , как може по бързо да зарасне и т.н. . На някой случвало ли му се е такова нещо ?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!

kin
06-04-2006, 16:18
ми най вероятно не е било достатъчно хлъзгаво и... се е протрило, наистина гадно :-&

06-04-2006, 20:56
dam super gadno mi se e protril . a we kofti rabota . nai lo6oto e 4e sega vremeno ne moga e*a 6toto adski mnogo ma boli . a da znaete nqkakuv mehlem za mazane po burzo da mine ili de da znam .

06-04-2006, 20:59
am kolkoto da moderatora da promeni temata ne na kruv a po skoro na rani4ka ot vutre6nata strana na kojata sled seks .

От ^npocTo^a3^f^:
Готово! :wink:

06-04-2006, 21:40
ам може ли да кача снимка и да дам урл да се види щото почнах се притеснявам за тази раничка че изглежда много странно ? Ако не е срещу правилата плс напишете да я снимам и да я кача . Ще я цензурирам доколкото мога .

LoRinSeR
06-04-2006, 21:45
Посети веднага уролог. С тези неща, шега не бива.

hforce
06-04-2006, 22:26
ам може ли да кача снимка и да дам урл да се види щото почнах се притеснявам за тази раничка че изглежда много странно ? Ако не е срещу правилата плс напишете да я снимам и да я кача . Ще я цензурирам доколкото мога .
do kolkoto znam e protiv pravilata, a i da q vidime s ni6to ne mojeme da ti pomogneme, ti4ai pri urolog toi 6te te opravi, smisul 4e 6te ti dade nekuf mehlem ili ne6to drugo ili prosto 6te ti kaje do kolko vreme 6te zarasne i dali e opasno, mehlem ti preporu4vam da ne slaga6 ako ne ti go e predpisal urolog za6toto moje ne6to da ti stane, tam kojata e 4ustvitelna, pri mene takiva problemi e nqmalo, su6tnost i mene me e bolqlo dosta sled sex no nqma6e kruv ili rani4ka prosto me bole6e dosta no se opravih i ve4e ni6to mi nqma, no do kolkoto razbrah tvoq slu4ai e po-tejuk

06-04-2006, 22:40
мм не знам. то че утре ще се ходи на доктор ще се ходи ама не е чак толкова опасно според мене . просто нямахме много време за предварителни ласки и стана малко грубо та от там стана тази раничка . иначе благодаря на всички за отговорите.

fasta4eto
06-05-2006, 11:12
мм не знам. то че утре ще се ходи на доктор ще се ходи ама не е чак толкова опасно според мене . просто нямахме много време за предварителни ласки и стана малко грубо та от там стана тази раничка . иначе благодаря на всички за отговорите.
nedei taka da podcenqva6 ne6tata moje da e ne6to po seriozno i az sam go pravila grubo ama nqma6e postradali ti si idi na urolog da si si spokoen posle 4e kato ni6to moje da se povtori