View Full Version : mom4eto ili priqtelkata??????
mechtaq_za_teb
06-04-2006, 17:29
MN obi4am edno mom4e!rabotata e tam 4e naskoro razbrah 4e moqta priqtelka sa6to go haresva!a tq go otri4a6e!mislq 4e toi ne iska da bade s nito edna ot nas za da ne naranqva drugata!taka se dvoumqh kogo ot tqh da izbera za6toto ne moga da prodaljavam pove4e taka!sled kato razbrah 4e tq me laje 1voto koeto si pomislih be6e da ne i progovorq!molq vi pomognete mi!dali tq mi e bila istinska priqtelka i dali postapih pravilno kato izbrah nego?????
iLoveChocolate
06-04-2006, 17:36
zna4i nujno e da si pogovori6 i s dvamata po otdelno i na men mi se e slu4valo absl. su6toto.tq tu vika6e 4e go haresva,tu otri4a6e (makar 4e tva za men sa pulni detinski istorii na momi4e koeto o6te neznae kakvo iska ot jivota ).az q turpqh do krai.iz4akah da kaje 4e ne go haresva ve4e i togava trugnah s nego.makar 4e do den dne6en mi tvurdi 4e o6te go haresvala.a az sam sigurna 4e tva e prosto za6to si nqma po koi drug da kopnee.taka ta...po temata pogovori si s dvamata i popitai kakvo moje da stane na priqtelkata ti ako trugnete s nego.ili ako ti e tolkova mu4no za neq po-dobre go ostavi,OSVEN AKO NE GO OBI4A6. ](*,) ](*,)
rabotata e tam 4e sled kato tq me izlaga taka gadno na men ne mi e m14no za neq.....!daje mislq 4e nikoga ne bih i go progovorila!ne mislq 4e nqkoga moga da i spodelqm..prosto ne moga da i imam doverie,dokato na nego moga da kaja si4ko
NaDeTy`bE
06-04-2006, 20:14
ако ти е истинска приятелка не би трябвало да показва някакви 4увства към него ... пък и вси4ки моми4ета сме едни мръсни ку4ки .. или поне пове4ето .. всяка гледа на нея да и е добре и за миг забравя и за приятелки и за вси4ко а този миг може да е фатален ако ме разбираш....
Shtom priqtelkata ti si durji taka pokazva 4e ne i puka mn za tvoite 4uvstva i nqma kakvo da sujalqva6,4e si izbrala nego.Spored men si postypila pravilno :-k
mechtaq_za_teb
06-04-2006, 20:39
i az vse o6te mislq 4e sam postapila pravilno i 4e nqma da sajelqvam za tova re6enie!vse pak toi mi dokaza 4e mi e priqtel dokato tq napravi obratnoto i kraqt se okaza fatalen! :?
a be mila kakvo se 4udi6.6tom s mom4eto ti e po dobre badi s nego,gledai na teb da ti e dobre.hi4 da ne ti puka pak i tq 6tom taka e postapila s teb zna4i te nqma za priqtelka(priqteli ve4e po4eti nqma ima mn poznati)dano da ti pomogna!!! :D
sladkoto_neli
06-05-2006, 16:32
ако ти е била истинска приятелка не би трябвало изобщо да се заглежда по момчето което харесваш.а той ако знае кво иска ще избере една от двете.а колкото до това дали си постапила правилно - незнам аз мисля че и двамата не заслужават твоето внимание.
mechtaq_za_teb
06-05-2006, 19:46
mn blagodarq za razbiraneto i za pomo6ta :))))