PDA

View Full Version : ne znam kakvo iskam

vesi_witch
06-04-2006, 19:51
zdraveite ... vinagi sam se strahuvala da pi6a tuk no sega ne6to me podtikna da go napravq.. moje bi za6toto imam nujda ot savet koito moje bi nqma da polu4a... zna4i ... haresvah super mn edno mom4e kogato nai posle be6e s men .. mi be6e hubavo prez parvite dve sedmici posle problemite zapo4naha...... toi zapo4na da mi se musi kade hodq i kakvo pravq a az osven sas nego trqbva6e da sam na o6te 100 mesta pri nai dobrata mi priqtelka za6toto vse pak i s neq trqbva6e da se vijdam ... i pri mnogo drugi hora.. ne mojeh da sabera nego i priqtelkata mi v edna kompaniq za6toto ne se ponasqt ... osven tova na6te me puskat navan za po 1-2 4asa i kogato sedq pri nego i si tragna zA da otida pri priqtelkata mi s koqto sa6to trqbva da se vijdam taka .. vseki ot dvamata mi se sarde6e i az trqbva6e da vzema re6enie re6ih da skasam s nego ... prosto go re6ih moje bi me i drazne6e v posledno vreme i skasahme.... no kogato skasahme... salzi bliknaha ot o4ite mi .. pitah se za6to nali tova iskah tolkova vreme no ne be6e taka osaznah 4e go obi4am ili po to4no 4e4 izpitvam silni 4uvstva kam nego no .. vsi4ko e protiv nas.... nikoi ot moite priqteli ne go haresva a az iskam da sam s nego .. kakvo da pravq ? :(

06-04-2006, 19:58
a защо го мразят твоите приятели ? :smt017

R0lfc0pter
06-04-2006, 19:59
хахахах от кфо то е страх се1 някой знае кой си..

kobrichka
06-04-2006, 20:03
Миличка найстина незнам какво да те посаветвам,но мисля че при условие че момичето ти е найстина много добра приятелка тя трябва да разбере чувствата ти към момчето и да не се сърди,защото в крайна сметка ти правиш така че да се виждаш и с двамата,а това много малко хора го правят.Аз лично имам една стара позната вече която докато нямаше гадже се движеше с мен и моята компания а откакто си хвана ни забрави и вече сме само на здравей,така че ако найстина много го обичаш се върни при него и обясни на приятелката си какви са чуствата ти към момчето.Успех надявам се да съм ти помогнала поне малко :roll:

NaDeTy`bE
06-04-2006, 20:03
ако са ти приятелки ще те подкрепят ! ! ! и няма да ти създават проблеми ... помисли малко ..

mocinka
06-04-2006, 20:08
zdraveite,pi6a vi ako nqkoi moje da mi dade polezen suvet za6toto neznam kakvo da pravq.Zna4i mnogo si haresvah edno mom4e s koeto tragnah i izvednaj mi istinaax 4uvstvata kum nego,za koeto toi razbra i skusahme.I sega kato sum bez nego razbiram vsa6nost kakvo e toi za men.prosto nz kakvo da pravq :(

linkipinki
06-04-2006, 20:14
R0lfc0pter-> ако говориш за втория пост мързеше ме да се логвам 8-[

Иначе... така и не разбрах защо толкова го мразят приятелите ти, щото ако е нещо сериозно извинявай ама невърви [-(

__KoGaTo SuMnE__-> Вземи си пусни нова тема :smt014

barbito
06-04-2006, 20:16
zdraveite,pi6a vi ako nqkoi moje da mi dade polezen suvet za6toto neznam kakvo da pravq.Zna4i mnogo si haresvah edno mom4e s koeto tragnah i izvednaj mi istinaax 4uvstvata kum nego,za koeto toi razbra i skusahme.I sega kato sum bez nego razbiram vsa6nost kakvo e toi za men.prosto nz kakvo da pravq :(
abe mila 6to ne zeme6 da si napravi6 otdelna tema?

Angle_f
06-04-2006, 20:19
Mi spored men ako o6te go obi4a6 mnogo mu go kaji,za6toto i toi o6te moje da te obi4a i vs da se opravi,a ako vs za nego e svur6ilo pone nqma da sujalqva6 4e ne si napravila vs vuzmojno da ostane6 s nego.A i kakvo ti puka ot 4ujdoto mnenie vajnoto e ti da si happy :)

NeNo_pz
06-04-2006, 20:49
ако са ти приятелки ще те подкрепят ! ! ! и няма да ти създават проблеми ... помисли малко ..
=D>
Наистина ако са ти приятелки и то ако най добрата ти приятелка неможе да го понася, просто незнам как да те посъветвам. Щом ти се води за такава явно е да разбере чувствата ти и да те ПОДКРЕПИ защото това е най малкото нещо което може да направи за теб в такъв момент :smt011

iLoveChocolate
06-04-2006, 20:55
naistina ne trqbva da se interesuva6 tolkova mnogo ot horskoto mnenie ili ot tova dali priqtelkata ti haresva biv6iq ti ve4e.to4no v pove4eto slu4ai i horskoto mnenie provalq edna vruzka,kliukite,mneniqta za nego i t.n.ne trqbva da se poddava6 na tova,ako naistina go obi4a6 bori se za liubovta mu,dokaji mu 4e ne si4ko v teb e kato predi i 4e sega ti lipsva pove4e ot vsqkoga.kaji na priqtelkata ti 4e makar i da ne e suglasna na tebe ti se iska da si s nego i 4e tq ne moje da te spre koi da obi4a6 i koi ne - SAMA SI GO RE6AVA6.uspeh mili4ka :-k :-k

ludamacka
06-04-2006, 21:04
moje bi ima nqkakva pri4ina da ne go haresvat?

CVETELLINA
06-05-2006, 11:15
ами замисли се,каква може да е причината да не го харесват?може би те отстрани осъзнават,че той не е "перфектния" ,но ти не можеш да го видиш,понеже имаш чувства към него.Незнам,но при всички случаи,ако го обичаш не трябва да слушаш другите,вслушай се в сърцето си!Но първо поговори с твоите приятели да ти обяснят каква е причината да не го одобряват.Успех :wink: