View Full Version : Tyrsq syvet
Zdraveite.
Predi izvestno vreme sre6tnah edno momi4e i se vliubih v neq ot pryv pogled. Qvno i tq me be6e zabelqzala, za6toto pyrva doide da se zapoznaem. Sled tova izlqzohme na kafe, posle razhodka v parka i t.n.
Problema e, 4e az rqdko hlytvam po nqkoe momi4e, a kato tova stane, iskam da se polu4i seriozna vryzka, zatova na pyrvite nqkolko sre6ti ne q celunah. Posle syjalih, no ve4e be6e kysno. Tq zapo4na da se otdrypva ot men, da me izbqgva. Opitvah se nqkolko pyti da q pokanq da izlezem nqkyde i da deistvam, no tq vse se opravdava s ne6to (bila zaeta i t.n.)
Bihte li mi dali nqkakyv syvet kakvo da pravq, za6toto mnogo q haresvam i se izmy4vam ujasno.
iLoveChocolate
06-04-2006, 21:06
emi kaji i istinata,kaji i 4e ne si q celunal imenno za6toto iska6 seriozna vruzka i i kaji 4e sqkaa6 si se vliubil v neq ot pruv pogled,4e vsi4ko koeto izpitva6 kum neq e silno i 4e si zabelqzal 4e tq se otdrupva ot teb,pitai q za6to go pravi.I uspeh... :smt006
Sunny_stz
06-04-2006, 21:09
Може да си е помислила 4е ве4е не я харесваш!Из4акай да мине малко време и пак и се обади,може наистина да е заета!Като и се обадиш ,ако пак ти каже така ,я питай какво има!Може да и признаеш ,4е много искаш да я видиш,нещо такова .УСПЕХ! ;)
ludamacka
06-04-2006, 21:12
ami kaji i kakvo vsu6tnost misli6 po vuprosa.tova e edinstveniq na4in-kato i kaje6 4e realy q haresva6 i taka natatuk
No kak da prikazvam s neq kato tq vinagi otklonqva "pokanite" mi ?
Dali e dobra ideq da q posre6tna (bez tq da znae) kogato svyr6va u4ili6te i da q pomolq da pogovorim?
Da re4em, 4e se syglasi, nqkak ne vyrvi napravo da i se obqsnqvam v liubov. Kak da q predrazpoloja predvaritelno? A dali e dobra ideq da i napravq nqkkayv podaryk - naprimer cvete ?
Ima i o6te edin problem, tq e mnogo golqm inat, kato si naumi ne6to, dyrji na svoeto do krai i tova leko me pritesnqva. Vidqh s o4ite si kak otrqza predi6niq si priqtel, koito be6e do6yl da se i se izvinqva. Sled tova i be6e kofti, no ...
eXciTiNg-BabY
06-04-2006, 21:47
ами бади малко по настоятелен
тя може да си мисли 4е ти само еи така я исползава6 6том не си я целунал като сте излизали :| напи6и и някакав лиубовен смс които да я заинтригува покайи и 4е я харесва6 и 4е иска6 да сте заедно и тя 100% 6те ти даде 2 6анс :wink:
poznata istoriq oba4e nie se sceluvahme 2 3 dena na 1 sustezani ( i dvamata trenirame ) i nali 3 dena si4ko vurve6e i na 4-tiq si4ko propadna za6toto se izdunih kofti trupka cqla sedmica i pisah za kafeta razhodki kino ... no tq se si izmislq6e nqkakvo opravdanie spored men 6ansovete nesati mn golemi no ako si po nastup4iv moje i da uspee6 ;) uspeh
Sunny_stz
06-05-2006, 12:25
No kak da prikazvam s neq kato tq vinagi otklonqva "pokanite" mi ?
Dali e dobra ideq da q posre6tna (bez tq da znae) kogato svyr6va u4ili6te i da q pomolq da pogovorim?
Da re4em, 4e se syglasi, nqkak ne vyrvi napravo da i se obqsnqvam v liubov. Kak da q predrazpoloja predvaritelno? A dali e dobra ideq da i napravq nqkkayv podaryk - naprimer cvete ?
Ima i o6te edin problem, tq e mnogo golqm inat, kato si naumi ne6to, dyrji na svoeto do krai i tova leko me pritesnqva. Vidqh s o4ite si kak otrqza predi6niq si priqtel, koito be6e do6yl da se i se izvinqva. Sled tova i be6e kofti, no ...
Това да я пресрещнеш след у4илище е добра идея :) И да и подариш цвете,може би това ще я зардва :wink: И и кажи ,4е искаш да идете някаде на кафенце да поговорите,ако иска да те реже и кажи малко да мисли преди да прави нещо за да не сужалява после,кави и 4е няма да съжалява за нищо с теб :П :smt007