Влез

View Full Version : ChUvstvam se SAMA!!!

sladko_6emet4e
06-04-2006, 21:15
Zdraveite!Pri mene problema e mnogo seriozen za sujalenie nikoga ne sum bila s mom4e koeto haresvam, nqkoi moi priqtelki mi kazvat 4e problema e v mene za6toto kogato si haresam nqkoe mom4e i iskam da sum s nego az v produljenie na 1-2 meseca po nqkakuv na4in go karam i toi da me haresa no 6tom ve4e i toi iska da trugneme az ve4e gubq interes i zapo4vam starata pesen na nov glas :( I po tozi na4in az se 4uvstvam sama a i zapo4vam da si mislq 4e gospod me nakazva za6toto naranqvam vsi4ki okolo mene s tova koeto pravq :( :( Neznam kakvo mi stava i neznam kakvo da prava?Az ponqkoga dori ne moga da se razbera i ne moga da se osuznaq kakvo prava! :( Molq vi se pomognete mi kajete mi kakvo da pravq , za6toto ako produljavam taka az 6te si ostana zavinagi sama, 6te stradam a i se sumnqvam 4e 6te zadurja nqkogo dulgo vreme do mene :( :( samo 6te go naranq :smt010 BLAGODARQ VI PREDVARITELNO!!!![/b]

iLoveChocolate
06-04-2006, 21:35
mila ne trqbva da si misli6 4e si sposobna samo da naranqva6 horata.trqbva da otkrie6 i obi4ta u sebe si.opitai se sus sledva6toto mom4e koeto haresa6 da te grabne pove4e opitai se da misli6 po-4esto za nego.opitai se da go haresa6 i kogato otva stane se opitai da ne go otbluskva6 i mu kaji 4e ti haresva i neka si4ko stane spodeleno togava 6te useti6 kakvo e da ima6 nqkoi do sebe si I DA NE STRADA6 I DA NE KARA6 OKOLNITE DA STRADAT.

Nadelina
06-05-2006, 07:03
Emi ti ne znaesh kfo iskash...tfa tfoito sa ligosti...sq iskam tebe..utre nego..i aideee az sam ebasi mackata..pak vsashnost kurve :) Ne se izlagai...i ne se podigravai s drugite zaradi sobstvenoto si samochuvstvie! USPEH!!!!!!!! Shte ti e nujen..

miloto_girl_4e
06-05-2006, 08:22
охо,ти си от хората, дето обичат да гонят плячката си, стигнат ли я им става скучна...
но какво да ти кажа, ако намериш подходящото момче, повярвай ми той няма да ти омръзне и ще искаш да си с него, сега не можеш да си намериш никого, защото просто никой не може да те заинтригува както трябва...
продължавай с търсенето :!:

POLA^_^
06-05-2006, 08:31
щом досега като получиш някого и вече не го искаш,значи не си искала някого достатъчно много!Въпрос на време е!Ще намериш човека,който ще те грабне наистина и ще искаш да си с него :wink:

the^one
06-05-2006, 08:37
охо,ти си от хората, дето обичат да гонят плячката си, стигнат ли я им става скучна...
но какво да ти кажа, ако намериш подходящото момче, повярвай ми той няма да ти омръзне и ще искаш да си с него, сега не можеш да си намериш никого, защото просто никой не може да те заинтригува както трябва...

Съгласна съм !Не трябва да се притесняваш за такива неща .Всеки влак си има пътници и ти ще откриеш твоя човек ,който ще ти задържи интереса ,така че smile . :D

GHz
06-05-2006, 09:48
Еми защо ме навява мисълта че си егоистка когато го харесам треа да е с мен акогато не го харесвам да се маха според мен трябва да си промениш малко мисленето!Както повечето момичета под 18!Поздрав за (всички тъпи пу*ки)с :-$

sladko_6emet4e
06-05-2006, 12:34
Off nz i az ve4e kakvo da pravq seki mi kazva suvsem razli4ni ne6ta:( Bqh re6ila da se pusna po te4enieto i da ne mi puka za6toto nqkoga 6te se poqvi moqta polovinka i 6tqh da si go 4akam oba4e priqtelkata mi mi kaza 4e ne vinagi trqq da se puska6 po te4enieto za6toto predi istinskata ti lubov moje6 da sre6tne6 nqkoq druga za da ne buda sama a da buda 6tastliva dokato go 4akam i to4no sled kato mi go kaza tova az se oburkah totalno i nz kvo prava :smt010 Nadqvam se da ne sum vi oburkala mn za6toto az samata edvam se razbiram i mnogo vi blagodarq 4e mi oburnahte vnimanie :-) RADVAM SE 4E VI IMA ZA6TOTO PONE VIE ME UTE6AVATE az ve4e nqma i kum koi da se oburna za6toto nikoi ne moje da me razbere, a puk da mi vlezne v polojenieto duma da ne stava:( Na tqh ve4e im e pisnalo ot moite "vny6eniq" kakto te vikat :(

j0r0_fear
06-05-2006, 12:40
spoko i tvoita lubov shte doide...

sexy_play_baby
06-05-2006, 13:25

съгласна :D

eXciTiNg-BabY
06-05-2006, 14:49
абе ко се притеснява6 нормално е да ти омразв тои при по4ти всеки млад 4овек е така :-) ето аз например преди бях то4но като тебе омразваха ми на парвата седмица докато не сре6тах подходя6тия 4овек с които сам ве4е 5 месеца и ваоб6те не мо е омразнал 8) вапрос на време е да намери6 4овека с които 6те си допадните и 6е ти е яко с него.Не се притесняваи O:)

teenkopele
06-05-2006, 16:22

Напълно съм съгласен. :wink:

ht_7j
06-05-2006, 17:05
I ti shte si namerish maistora...Vsichko s vremeto si.

06-05-2006, 17:23
Emi ti ne znaesh kfo iskash...tfa tfoito sa ligosti...sq iskam tebe..utre nego..i aideee az sam ebasi mackata..pak vsashnost kurve :) Ne se izlagai...i ne se podigravai s drugite zaradi sobstvenoto si samochuvstvie! USPEH!!!!!!!! Shte ti e nujen..

Млъквай бе!А ТИ за ква се мислиш!Както наблюдавам всичките ти мнения във форума са свързани с критики към автора!!!!Ами не си права!Момичето иска съвет,а ти й викаш ку*ва!!Изказваш се неподготвена,защото се мислиш за нещо повче с тея твои мнения!Дразниш ме!!!!!

06-06-2006, 07:44

Млъквай бе!А ТИ за ква се мислиш!Както наблюдавам всичките ти мнения във форума са свързани с критики към автора!!!!Ами не си права!Момичето иска съвет,а ти й викаш ку*ва!!Изказваш се неподготвена,защото се мислиш за нещо повче с тея твои мнения!Дразниш ме!!!!!
PODKREPQM!A po temata,spored men se pusni po te4enieto,a to samo 6te te otnese kadeto trqbva! ;)

santRi
06-06-2006, 12:37
това е много гадна ситуация... помисли как би се чувствала ти ако някой се опитва да те свали и после щом успее да те изостави, явно много хора страдат от това.. мисля че трябва да се поправиш. при следващото момче което събуди някакъв интерес от теб не тръгваи веднага след него, изчакай да хлътнеш (странен израз) по него и да се увериш че го искаш... а ако след това той те хареса, повярвай ми ще бъдеш много доволна O:) успех момиче :)

cskamoni4ka
06-06-2006, 16:37
Някой ден ще намериш своя принц на бял кон :lol: :lol: :lol:

NaughtyGirl
06-06-2006, 16:38
o,ami az imam su6tiq problem...mn e gadno...vse si kazvam toq nqma da go rareja tolkoz burzo...posle go zarqzvam i me spr kofti,4e e poredniq naranen\!!!

Nadelina
06-06-2006, 18:15

Sorry ..

sedric
06-06-2006, 18:19
еми или ти требе някой който оби4а съ6тото( да се бори и да гони този който харесва) или любовта на живота ти тогава не6тата 6те се оправят......а сега го приеми като един вид предпазване от неподходя6т 4овек!!!!!

sladko_6emet4e
06-08-2006, 20:53
Lele mnogo vi blagodarq za suvetite dobre 4e ste vie da mi vkarate malko akul v glavata i da se popravq za6toto az sum vinovna za tova i naistina 6te se popravq i s udovolstvie 6te poslu6am suvetite vi :D No nz kakvo da pravq s mom4etata koito me haresvat-ne moga da gi otbqgvam za6toto 6te stane mnogo mnogo kofti za tqh kakto i za mene,a kato produljavam da si lafq s tqh kakto do sega imam 4uvstvoto 4e 6te se vlubqt o6te pove4e v mene :? A ot vsi4ko nai-mnogo me e strah ot tova da ne naranq nqkoi i posle da mi se vurne kakto e kazano VSI4KO SE VRU6TA za6toto ve4e patih ot tova tc iii nz :? MNOGO VI BLAGODARQ OTNOVA 4E ME PODKREPQTE I MI KAZVATE KOE E NAI-DOBROTO :D

Krem4eto
06-11-2006, 15:00
Zdraveite!Pri mene problema e mnogo seriozen za sujalenie nikoga ne sum bila s mom4e koeto haresvam, nqkoi moi priqtelki mi kazvat 4e problema e v mene za6toto kogato si haresam nqkoe mom4e i iskam da sum s nego az v produljenie na 1-2 meseca po nqkakuv na4in go karam i toi da me haresa no 6tom ve4e i toi iska da trugneme az ve4e gubq interes i zapo4vam starata pesen na nov glas :( I po tozi na4in az se 4uvstvam sama a i zapo4vam da si mislq 4e gospod me nakazva za6toto naranqvam vsi4ki okolo mene s tova koeto pravq :( :( Neznam kakvo mi stava i neznam kakvo da prava?Az ponqkoga dori ne moga da se razbera i ne moga da se osuznaq kakvo prava! :( Molq vi se pomognete mi kajete mi kakvo da pravq , za6toto ako produljavam taka az 6te si ostana zavinagi sama, 6te stradam a i se sumnqvam 4e 6te zadurja nqkogo dulgo vreme do mene :( :( samo 6te go naranq :smt010 BLAGODARQ VI PREDVARITELNO!!!![/b]

Просто незнаеш какво искаш!!!

Kremana
06-11-2006, 18:55
Аз мисля, че те е страх да се обвържеш! Познах ли ? Самата дума "връзка", самата мисъл за връзка с някого те плаши. От самосебе си с времето се преодолява.. или продължаваш сама.. докато не осетиш,докато несрещнеш човека и осетиш, че той е различен..точно това което търсиш.
Съвет:
Нетръгвай с някого, защото той има желанието,а ти просто ..няма с кого да ходиш и неизпитваш "онова" чувство. Тази връзка ще свърши зле, само ще нараниш и двамата. Бъди сама, не самотна!
Успех!

alkobalko
06-11-2006, 19:07
Lihno moeto e mnenie e, che vse oshte si mnogo oburkana i ne znaesh kakvo tochno iskash. Moje bi ti haresva samoto "gonene na plqchkata", a sled tova ti stava bezinteresno, zashto si poluchila tova, koeto iskash. I vse pak ne trqbva da se otchavai, az vqrvam, che edin den shte namerish momeche, na koeto da durjish istinski ili moje bi i da obichash. Togava neshtata shte se promenqt. Az vqrvam, che za vseki chovek na tazi zemq ima predopredelena polovinka. Taka che ne se i sumnqvam, che i za teb ima takuv chovek. Uspeh!!! :P

Lumidee
06-11-2006, 21:48
Mislq che pravish tezi neshta zashtoto si nesigurna i imash nqkakvi kompleksi. Na teb ti nqma nishto.. neznam na kolko godini si, no vsichki minavame prez tozi etap. Nameri si nqkoe momche , koeto e po atraktivno i moje da ti zadurji interesa i ako neshtata se poluchat dai mu shans!

sladko_6emet4e
06-26-2006, 20:32
Da napulno ste pravi :) No sega si haresvam 1 mom4e na 18 do moq blok jivee i neprestanno mislq za nego ama po vsqko vreme bez izklu4eniq nikoga ne mi e bilo taka poprincip kato si haresam nqkoi se se6tam ot vreme na vreme za nego i samo kato go vidq mi tupti qko surceto ama s tova mom4e ne e taka sega 6e vi razkaja istoriqta.Zna4i toi jivee v vhoda na nai-dobrata mi priqtelka,predi ne mu obru6tah vnimanie no posle po4nah da se vglejdam super mnogo v nego i po4na da mi haresva i sled vreme se zapoznahme i toi zapo4na vseki put kogato se vidime po 10 puti prez 5 min da mi kazva kolko sum sladka,kolko hubava usmivka imam i t.n i az mn se kefeh za6toto tva bqha dumi koito do sega ne sum 4uvala ot mom4e i to to4no takiva dumi daje doide s mene da si razhoda ku4eto(toi mi go predloji) i posle ne6to se zagovorihme za gajeta i toi mi vika moje li takova hubavo momi4e kato tebe da nqma gaje i posle toi mi kaza 4e i toi nqma gaje (no az ne mu povqrvah za6toto predi 2-3 dena go vidqh s gajeto mu) i negovite priqteli go potvurdiha i na mene mi stana mn gotino.Na drugiq den otivam da vikna moita fr i go gledam s gajeto mu pred vhoda mu kak se celuvat e tva be6e se edno s noj v surceto korama mi se svi na topka i po4naha da mi se nasulzqvat o4ite no se napravih 4e ni6to mi nqma i se usmihvah no toi togava ne me pozdravi:((((I sled tova 1 sed ne sme si kazvali i zdr daje 6toto ne sme se zasi4ali a samo ot nqkvi golqmi razstoqniq :((( I sega nqma kvo da si kajeme samo kak si kvo prai6 i e takiva tupi vupros4eta a ina4e sum imala okolo 10(da gi kajem) momenta s nego kadeto sme si govorili po 1-2 4asa i ni e bilo gotino i sega nz dali me haresva ili samo si e igral s mene a sega naistina e bez gaje ve4e ot sedmica i 2 dena:(Az iskam da sum s tova mom4e za6toto ne e kato drugite a i tva e purvoto mom4e za koeto mislq neprestanno i sega na 03.07 imam RD i misleh da go pokana 6toto 6e prava kupon ama ne6to nqma da stane poneje 6e e super tupo :((( KVO DA PRAVA???AZ LI SUM SGRE6ILA NQKUDE?? :(((

niGGa
06-26-2006, 20:40
Вените се режат по дължина...Просто за уточнение..

sexY_mackA90
06-26-2006, 21:45
Spoko we momiche...i az bila takafa kogato bqx gore-dolu na 12...posle nai-nakraq se vlubix naistina i to mnoy mnoy...i pri tebe shte stane taka shte fidish edin den shte sreshtnesh 4ofeka koito nikoga nqma da ti omruzne!!! :wink:

06-26-2006, 23:34
leleee ne ti blazeee ami izberi si mom4e koeto ne moje6 da ima6 bez borba i 6te si mn happy kato go spe4eli6 i nqma da ti omrazne :D

sladko_6emet4e
06-27-2006, 10:48
Ne mislq da si reja venite za6toto tva ne e re6enieto i ni6to nqma da spe4elq ako go naprava.Emi da poprincip vinagi e taka 4e vse nqkoi den 6te se vlubi6 ama az iskam da buda s nego za6toto e to4no tova koeto tursq i vun6no i vutre6no toi e na 18 a az sega 6e prava 16 i sme si blizko 1 do drug i si otivame i mn dobre se razbirame ama nz kvo stana 4e ve4e ne si govorime taka??:((( Iskam otnovo da si govorime taka i posle natam vsi4ki 6te si doide samo za6toto 6te se sblijime no iskam kato predi 2 sedm :(((( KAKVO DA NAPRAVQ?SESTRA MI MI VIKA DA SUM BILA 4AKALA :((((((

BeBencEto
06-27-2006, 12:06
ami macka...znam kak se chustvash nai dobrata mi priqtelka e taka hop sled toq hop sled onq...i az q ucha na slednoto da se bori za neshto a ne samo ad govori az toq go obicham ala bala i tn ..ti qvno se borish i to dosta uporito..zashtoto 1-2 meseca sa si baqq vreme..mislq che rpoblema naistina e v teb no e malko po razlichen..ne che ne moejs da se vliubish naprotiv..za da sledvash nqkoi tolkova mn vreme opredeleno trqbva da si hlutnala po nego..horata kazvat 4e kogato 4ovek se bori posle mu e mnogo sladko ...eto tova ti lipsva...ne mojesh da ocenish kolko e sladko polu4enoto...zashtoto si sviknala se da se borish..e otpusni se polu4ila si mom4eto koeto iskash budi s nego ...1-2 dena i shte si go obichash taka kakto v samoto na4alo..uspeh!

06-27-2006, 12:19
Въобще не съм съгласна,че заради това,че е объркано момичето е "курве" 1вото което исках да кажа.2рото е да не бързаш изобщо,защото рано или късно ще го срещнеш човека,който няма да ти омръзна и не би искала да загубиш никога.По-добре да е по-късно,защото този човек освен много радост може да ти донесе и много болка.Живей си живота,върви си по пътя и всичко ще си дойде на мястото.Няма за какво да се притесняваш:)

sladko_6emet4e
06-28-2006, 18:57
Emi da taka e az se bora i 6te produljavam da se borq za6toto naistina iskam da sum s tova mom4e nezavisimo 4e po natam moje da sre6tna drug po hubav i po dobur.Az iskam da sum s nego i 6te se borq za nego do posledno.Kakto sestra mi vika da se pravq i na nedostupna za6toto na mom4etata tva im haresva i zapo4vat da imat po golqm interes kum nqkoe momi4e.No moq problem kakto i vseki drug problem imat i lo6a i dobra stranaPri mene lo6ata e tazi 4e mai si e igral s mene (za koeto ne sum sigurna no imam takova 4uvstvo) a dobrata predpolagam 4e se pravi na nedostupen i na interesen a v su6toto vreme i toi me haresva i sigurno iska da e s mene,za6toto takiva ne6ta da mi govori bez da go kefa ne6to ne mi se vruzva,no moje da si misli 4e mene me e strah da buda s mom4e kato nego sled kato go vidqh s gajeto si na sledva6tiq den sled kato se vidqhme s nego i si lafihme i me obejdava6e 4e nqma gaje.Nz kvo stava ama go iskammm:((Kato gledam sestra mi i gajeto i koito sa ve4e 3 god zaedno mi se kusa surceto i samo si predstavqm nas dvamata i mi se reve :(((

ziky
06-28-2006, 20:18
Emi da taka e az se bora i 6te produljavam da se borq za6toto naistina iskam da sum s tova mom4e nezavisimo 4e po natam moje da sre6tna drug po hubav i po dobur.Az iskam da sum s nego i 6te se borq za nego do posledno.Kakto sestra mi vika da se pravq i na nedostupna za6toto na mom4etata tva im haresva i zapo4vat da imat po golqm interes kum nqkoe momi4e.No moq problem kakto i vseki drug problem imat i lo6a i dobra stranaPri mene lo6ata e tazi 4e mai si e igral s mene (za koeto ne sum sigurna no imam takova 4uvstvo) a dobrata predpolagam 4e se pravi na nedostupen i na interesen a v su6toto vreme i toi me haresva i sigurno iska da e s mene,za6toto takiva ne6ta da mi govori bez da go kefa ne6to ne mi se vruzva,no moje da si misli 4e mene me e strah da buda s mom4e kato nego sled kato go vidqh s gajeto si na sledva6tiq den sled kato se vidqhme s nego i si lafihme i me obejdava6e 4e nqma gaje.Nz kvo stava ama go iskammm:((Kato gledam sestra mi i gajeto i koito sa ve4e 3 god zaedno mi se kusa surceto i samo si predstavqm nas dvamata i mi se reve :(((

Реве ти се???Поплачи си и няма да има проблем...минава вярвай ми :)

sladko_6emet4e
06-29-2006, 15:19
E da az tva redovno si go prava no iskam i az ve4e da sum 6tastliva :(( no kakto se kazva kolkoto pove4e 4aka6 i bude6 sama tolkova po 6tastliva 6te si za napred :|||

LifeleZz
06-29-2006, 20:26
ПУБЕРТЕТ
СПОКО ;)

Heaven's a Lie
06-29-2006, 20:34
Ъх предното мнение беше просто... краятт...
Както и да е, няма значение..
Защо да си сама?И не мисля, че и в теб е проблема.. Мда, нормално е да неможеш да намериш точния човек за теб, при много хора е така!Имам приятелки, които са вече на по 20-25 години и още.. не са намерили точния човек за себе си!Но, според мен.. няма от какво да се отчайваш, ще го намериш.. просто продължавай да търсиш!Може би още не ти е дошло времето кой знае.. :shock: Защо трябва да се самозалъгваш.. и да бъдеш с някого с когото всъщност не искаш да си..
Бту, искам да ти кажа.. че и дори да намериш тази твоя половинка, кое те кара да мислиш, че пак няма да се чустваш сама?

Stephanie Jay
06-30-2006, 03:37
Обикновенно съчуствам на хората, но това твойто си е пълна лигавщина. Ти оче не си го упознала та ти е омръзнал. Как така? :?

MaXy_GiRL
06-30-2006, 04:10
Oleee i as bqh taka i moje bi vse o6te sam :-k ...Tai mila znae6 li za6to e taka ami na 14 15 god mislq 4e e napalno normalno!Vse o6te za teb nai interestnoto na edna vrazka e svalqneto!Ne se izrazih mn to4no no da se nadqvame 4e me razbra! :lol: sled nqkoi druga godina 6te se opravi6 ne se pritisnqvai..... O:)

lost_girl
06-30-2006, 10:48
mi 6tom akto go karah da se vlubi,ne pravi taka.
v smisal ostavi go sam da te zabeliji !

6emet4e
06-30-2006, 10:53
emi kvo da ti kaja?moje bi pove4eto mom4eta ne gi haresva6 istinski,a samo se zablujdava6,6tom posle...awe spoko nqma da ostane6 sama :wink: P.S.po tupo mnenie nemoje ama kakto i da e :oops:

sladko_6emet4e
07-06-2006, 22:36
Offf tova mom4e ne mi e omruznalo i se sumnqvam da mi omruzne za6toto az vijdam 4e moje da ne stane ne6to mejdu nas no iskam da trugna s nego dori i predi da si e igral s mene a sega ve4e da ne si nezavisimo kvo e mislel i e pravel predi az pak iskam da sum s nego dori i toi da ne e mom4eto za mene.6TE SE BORQ O6TE I DO POSLEDNO ZA NEGO ZA6TOTO GO ISKAM :((((