View Full Version : Мастурбация?!?
Абе момчета искам да ви питам колко е нормално да се мастурбира за момче на 15 години,чел съм много,но навсякъде ми казват,че няма проблеми,ако е в нормата-е добре колко точно е тази норма?КАжете си мнението!
Crazy_Element
06-05-2006, 00:32
Ами колкото можеш да издържиш нема норма :) ама пак ще е по добре по 1 на ден не повече :)!
И внимавай ваще да те не фанат че шти дърпат ушите! Палавник!
RoyTheReaper
06-05-2006, 07:42
не повече от 5-6 пъти на ден, защото започват да болят топките, пък и малкия се протрива.
miloto_girl_4e
06-05-2006, 09:07
повече от нормално е да се самозадоволяваш на тези години, но не прекалявай :!: :wink:
favor_91
06-05-2006, 09:28
3-4 пъти на седмица..
Runnaway
06-05-2006, 15:22
Не се претоварвай .. прави го толкова пъти, колкото на теб ти харесва .. не се бори за рекорди - нищо хубаво няма да се получи .. просто го прави когато ти искаш и по колкото си искаш !!!
ako go pravi6 mn 4esto 6te ti se protrie hu* i6te boli awe po vednu6 na den ma moje i kolko izdurji6 mlad jrebec si xaxa
рекорда ми е 18 чикии 1 ден накраи топките ти се свиват кат стафиди и трудно се заспива от болка така че повече от 10 не бива :oops: :-D :-D
ебаааааааа аз много рядко бия по 2 пъти на ден ... кво праиш бе !?!?!?
bulgarche
06-05-2006, 22:59
Колкото искаш, можеш, имаш време...ти си решавай. Щом искаш прави си го.
aLakaZam
06-05-2006, 23:09
А, бе, лъскай колкото искаш. Нали знаеш:
сутрин, обед, вечер онанизъм, за бодър и здрав организъм
shalqlqlqlq
06-06-2006, 00:45
Докато става, му троши врато :arrow: т.е. това е ограничителя, спре ли да става, спираш да му чупиш шииката :mrgreen:
PleasureSeeker
06-06-2006, 10:12
то сега на тая възраст най-мноу ти се лъска :-D
Runnaway
06-06-2006, 11:49
то сега на тая възраст най-мноу ти се лъска :-D
Глупости .. най-много е като те зареже гаджето ти и няма с кой да правиш секс .. а си го правил с месеци и сега си на сухо .. е така като мене !!!
teenkopele
06-06-2006, 14:39
повече от нормално е да се самозадоволяваш на тези години...
Така е. :wink:
theworldleader
06-06-2006, 15:15
Колкото искаш - толкова !
Ако имаш сили и желание за 5 пъти, направи го 5 пъти.
В началото когато ми беше интересно да мастробирам и не бях правил секс мастробирах по 3 пъти най-много на ден.
Сега вече.. много рядко мастробирам всеки ден, в седмицата 4 пъти да е, по 1 път.
Късмет и по-лека ;)
Няма такова нещо като "нормално", защото за всеки е различно. За някой веднъж на ден е прекалено често, за някои и това е малко.
Ще ти кажа при мен как беше. Едно време на село си прецаках нещо крака и трябваше да лежа. Еми то ебаси сукуката, дни наред сам в стаята, на легло. Е тогава нямам спомен до колко на ден съм стигал :lol:
Теб кво те притеснява, да не зачестиш ли? Няма да ти пораснат косми по ръцете, но пък има кофтия ефект да започнеш да търсиш в реалността такова момиче, каквото е във виденията ти. А това е гадно, щото не възприемаш жените такива, каквито са, а само им намираш разликите с тази в образа и не те кефят.
Немаасепуашиш. Мачкай му главата колкото пъти чувстваш, че има нужда. В един момент ще усетиш, че само това не ти стига и тогава трябва да действаш по момичета. Не изпускай момента.
Какво е модерното проклятие? Да изгубиш образ по време на чикия :lol:
Лекарите са казали,че колкото по-често,толкова по-добре. Първо,стимулираш хормоналната си секреция. Второ,като станеш дърто копеле,ако алкохолът,циграите,наркоти ците,"чистият" въздух и "екологичната" храна не те убият,ще имаш нормална ерекция. Трето,трето - третото го забравих.... (от годинките е)
добреде... а има ли последствия (примерно за поколението :) или нещо рак... :? )
panterata
11-13-2006, 19:02
аз мисля че 1-2 пъти на ден е нормално :) ся имаш мерак.. :) но не прекалявай :)
Толкова момчета го правят.Естествено,че е нормално.
bateee kolkot mojej poe4e nema normi.. bii go bate ;] samo ot boi razbira taq pishka agag bii kolkoto ti surce iska kolko ti ruka durji i kolkoto kuro da ne boli;]
bulgarche
11-13-2006, 20:15
Защо "изкопахте" таз тема, че и си мислите че пишете нещо?
SlasHDaFiveNine
11-13-2006, 22:11
рекорда ми е 18 чикии 1 ден накраи топките ти се свиват кат стафиди и трудно се заспива от болка така че повече от 10 не бива :oops: :-D :-D
батееееееееее....ко прайш ти бе....н'дей т'ка :)
нормално е толкова пъти колкото ти се иска бе бро......
Ordained(High Priest)
11-14-2006, 13:38
добреде... а има ли последствия (примерно за поколението :) или нещо рак... :? )
Последствия има,но нека всеки да ги разбере за себе си.Аз няма да ви развалям изненадата.
Нищо противоприродно не остава незабелязано и ненаказано.
BorderManager
11-14-2006, 14:54
Утре се оглеждайте за стресирани пубери с изгризани нокти по улиците.
Не те е срам, така да ги афектираш децата! [-(
като фанеш мазоли на десната ръка значи си прекалил :::
Няма такива "норми". Колкото ти е приятно :)
Inn0c3nCe
11-14-2006, 18:42
Моят идол =D>
gangbang
11-14-2006, 21:03
Абе момчета искам да ви питам колко е нормално да се мастурбира за момче на 15 години,чел съм много,но навсякъде ми казват,че няма проблеми,ако е в нормата-е добре колко точно е тази норма?КАжете си мнението!
Нема норма бе пич. Колко ти е кеф, толкова. Ако имаш мерак, може и през час да олабваш ташака. Споко 8)
No|Problem
11-14-2006, 21:57
kolkoto poveche tolkova poveche :-D
theworldleader
11-15-2006, 07:02
Колкото искаш, толкова !