View Full Version : 4at vliubvane...
silvilka
06-04-2006, 23:33
iskam da se ivinq za latinicata...!
4atq si s edno mom4e ot super mn vreme skoro go skivah na centara i prosto nemojah da povqrvam kakvo po4yvstvah bukvalno mi se oganaha kolenete lele bez da ysetq mai sam se vliubila zvy4i sme6no nali no na men izob6to ne mi e ... neznam kakvo da pravq naistina kajete ne6to daite savet PLSSSSA ](*,) ](*,) ](*,)
........
06-05-2006, 00:10
Ми мила имаш много варианти... чатиш с него, можеш да споделиш чуствата си какво те спира ?
mi neznam mn mi e trydno za6toto do sega ne sam se strqskala tolkova mn ot 4yvstvata si... vse edno ne sam az i imam 4yvstvoto 4e kato zastana do nego sled tova 6te si glatna ezika i moje i da mi se prasne baipasa neznam ](*,)
Я се стегни ве!Отиди при него и си поговорете кат мъж с мъж и ако и той има чувства ше се земете
Бла бла...Що се връзвате толко на тва irc...
Там е така:
Харесваш си някоя, влюбваш се в нея, искаш да изживееш живота си с нея, искаш деца от нея, а тя се оказва мъж...
Мисля ,че най-добрия вариант за запознанство е очи в очи ,а не монитор срещу монитор.Хората в чата не са това ,което са в действителност(поне в повечето случаи)
Ми покани го на кафе и му кажи, че е сладък. Спокойно, не си влюбена. Просто си се зарибила. След време може и да прерастне в любов, ама нищо не се знае. :wink:
Офф ама ти нидей че едно такова чат мат запознанство, малко целувки, ми струваше 3 години тичане подир един льольо. 7,8,9 клас. Мани мани, че и 10 малко... :-s Бях млада и глупава. :-k :smt017
Ми покани го на кафе и му кажи, че е сладък. Спокойно, не си влюбена. Просто си се зарибила. След време може и да прерастне в любов, ама нищо не се знае. :wink:
Офф ама ти нидей че едно такова чат мат запознанство, малко целувки, ми струваше 3 години тичане подир един льольо. 7,8,9 клас. Мани мани, че и 10 малко... :-s Бях млада и глупава. :-k :smt017
mhm...a sq si samo glupava nali ;-)
psycho_girl
06-05-2006, 18:35
eeeepa nqmaa lo6o 4e ima6 4uvstva, ostava da mu gi spodeli6 ili puk ne :-k nz, toi moje puk da se otdrupne, ama ako mu gi spodelii6 ni6to ne gubi6, taka 4ee deistvai :mrgreen:
missTrance
06-05-2006, 23:32
гаднооо, случи ми се и на мен и доооста страдах заради това голямо увличане :( , а най-гадното беше, че продължи дълго.. радвам се, че все пак се оттървах от тази 'напаст'..
съвет.. амииии..(не съм чела предишните постове, така че не знам какво са писали хората преид мен).. повече срещи с готини момчета и гледай да не приличат на него..
LP_girl_14
06-06-2006, 06:53
Ми..заложи на живото общуване.Уговорете си една среща,поопознайте се малко,виж го как се държи на живо,дали отношението му е различно към теб от тва в чата...И ако вече нещата не се получат ще вложиш всичките си сили да го забравиш,да излизаш повече с приятели,да с намериш занимание и да се срещаш с нови хора.Опитай пък квото стане :D
хах много сладко прозвуча това.. не си се усетила кога си се влюбила... ми пиши му там че е сладур, уредете си среща ако мине добре накрая му кажи какво изпитваш :) :) пък дано и с него да е така. Успех
cskamoni4ka
06-06-2006, 16:56
Той не те ли е канил на среща?
NeSTa_86
06-06-2006, 17:20
ем вижте се де ...
sexy_play_baby
06-06-2006, 18:21
Еми вижте се поговорете...:)
абе не ви ли писна от тъпи историйки фани кажи му какво мисли6 и готово ко олкова има да му мисли6 4е 4ак и тема си напраила!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
според мен,му признаи 4увствата си,за6тото може слу4аино и тои да изпитва не6то кам теб; ПРИЗНАИ МУ МИЛА САМО ТАКА 6ТЕ СПЕ4ЕЛИ6 :)