Влез

View Full Version : Обескосмяването на краката, при МОМЧЕТАТА ?

SpitfireGo
06-05-2006, 07:43
Какво мислите за обескосмяването на краката при момчетата обаче ?
Според мен е хубаво, най-вече защото е красиво ... и не мога да разбера, защо някой казват, че е гейско да се обескосмяват краката, нима космите правят мъжа мъж ... :smt011

vw
06-05-2006, 07:58
много е по добре е за 1 мъж да е обескосмен.. въпрос на хигиена е..
\:D/

06-05-2006, 08:11
mi izvinqvai mn ama az smqtam 4e e geisko.e sq mn qsno 4e trqbva da se obezkosmqvat mi6nicite i polovite organi(za tova sam saglasen)ama za krakata ???!!!! 6te da e zadaljitelno za krakata.4e ti si mom4e i kvo ob6to ima higienata s kosmite na krakata ?????????abe geisk osi e za krakata. :evil:

miloto_girl_4e
06-05-2006, 08:12
все ми е едно за космите по краката на момчетата :wink:
и с косми, и без косми ме радва :mrgreen:
кой как му харесва :)

GGGGGGG
06-05-2006, 08:28
mi izvinqvai mn ama az smqtam 4e e geisko.e sq mn qsno 4e trqbva da se obezkosmqvat mi6nicite i polovite organi(za tova sam saglasen)ama za krakata ???!!!! 6te da e zadaljitelno za krakata.4e ti si mom4e i kvo ob6to ima higienata s kosmite na krakata ?????????abe geisk osi e za krakata. :evil:
Нямам нищо против тези,които не си обезкосмяват краката,но имам за тези,които казват,че това е ге*ско,защото изобщо не е.Друга глупост неуспяхте ли да измилите.Нима всички актьоти,футболисти,музикан ти и така нататъка са ....... :?: Вие като не се обезкосмявате поне недейте измисля такова глупости,защото е смешно и банално :!:

Qgodka_
06-05-2006, 08:42
Въпрос на личен избор е, но аз смятам, че е по-добре да се махат ... по-добре изглежда, отколкото някаква гора от косми, нали? За тези, които не са толкова окосмени (обикновено мъжете със светли коси), могат и да минат и без махането им.

MidnightScream
06-05-2006, 09:07
emi .... mene chesnooooo ne mi dreme kak she eee.... ama s kosmi dea znam po me kefi ;/ sa veche sichki nqkfi obrusnati :D

BroKeN^DreAmZ`f
06-05-2006, 18:13
Ами специално за краката деам за мене лично няма особено значение.....тва си е до лично мнение и до тва как той се чувства добре :)

In4iTu_
06-05-2006, 21:09
Не ме кефи...

DeziRe
06-05-2006, 22:01
Според мен е хубаво, най-вече защото е красиво ... и не мога да разбера, защо някой казват, че е гейско да се обескосмяват краката, нима космите правят мъжа мъж ... :smt011
i az mislq 4e e super da sa brysnati...
a ne da hodi kato nekoq gorila :-k [-( :mrgreen:

Отговор
06-06-2006, 07:06
Сега мене па гей ме изкарахте :-k

doctordre
06-06-2006, 08:48
i az mislq 4e e super da sa brysnati...
a ne da hodi kato nekoq gorila :-k [-( :mrgreen:
прегледайте се :idea:

Овцата
06-06-2006, 10:18
Бляк. Ако неговите крака са по-гладки от моите, просто няма никакви шансове.

06-08-2006, 18:17
abe geiove,drug pyt.moeto mnenie e 4e nai-gotinite pi4ove sa s obezkosmeni kra4eta,drugite sa...q metali...q nqkoi rapar4eta,deto glavite im ne sa napalno vred...ni6to li4no,6te me izvinqvate ako sam zasegnala nqkoi 8)

ProstoAz
06-09-2006, 15:55
Хубаво е мъжете да си обезкосмяват краката, особено ако "растителността" там им е прекалено много, но...все пак това е въпрос на личен избор.
А дали е педалско - това е мнение на хора с прекалено много предразсъдъци според мен.

snooppy_f
06-09-2006, 16:01
Абе не е приятна гледка по 5 сантиметра косми, ама пък не е прелестно некой мъж се обезкосмил навсякъде като кремвирш.. :-k

^^_MaLkoTo_InChi_^^
06-09-2006, 16:53

уф не е гейско ма седи много гадно некое момче да е обръснато по краката [-( аз изобщо не го одобрявам това а и той ако си има добра хигиена и секи ден си се къпе няма значение дали има косми по краката или не :!:

David_Beckham
06-09-2006, 17:07
Абе айде бе глупости , гейове били . Аз си ги махам с машинката , а и да ви кажа супер мразя гейове и въобще хомо и би ... .
Ебати квот си искам ще си правя , въобще не е гейско , а и е доста по - комфортно лятото да се спи без косми по краката ;) . Е няма да ги правя гладки като на жена , ама мисля , че с машинката си е супер готски ;)

Sapphir
06-09-2006, 17:11
Аз съм ЗА обезкосмямването при мъжете! Много мразя косми и като ги видя незнам какво ми става!!!

no0k1e
06-16-2006, 23:36
abe geiove,drug pyt.moeto mnenie e 4e nai-gotinite pi4ove sa s obezkosmeni kra4eta,drugite sa...q metali...q nqkoi rapar4eta,deto glavite im ne sa napalno vred...ni6to li4no,6te me izvinqvate ako sam zasegnala nqkoi 8)

хаха смотла

NeNo_pz
06-18-2006, 12:41
Всеки с предпочитанията си, може 1 път да си направите кола маска като мен и после да не ги пипате, съвсем естествено си изглежда :wink:

black_eyed_peas_f
06-18-2006, 21:31
mnogo pq qko e mom4e bez kosmi ne samo ot gledna to4ka na higienata i i e mnogo po priqtno na vun6en vidkosmite ne pravqt muja muj ima mn po vajni ne6ta na koito mujete ne obru6tat vnimanie i gi prenebregvat...
vseki precenqva sam za sebesi dali da si mahne kosmite ili da hodi kato kitenik v krakata ama e mn po qko mom4e bez kosmi \:D/ [/b]

dan dan dan
06-18-2006, 21:41
На мен ми е все едно,не смятам че е ге*ско.Обезкосмен или не момчето си е момче.:)